- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryGreyhoun
tag
Azért a GoPro kicsit más ligában játszik, kb BMW vs Suzuki kategória összehasonlítani a kettőt. Akinek csak az a lényeg, hogy eljusson A pontból B-be, annak tökéletes a Suzuki is, sőt, én például leginkább a képeken látható 18-as villamossal szoktam közlekedni
Hangban egyébként az SJ5000+ fényévekkel jobb, mint a 4000. Nem tökéletes, de egy akciókamerától nem is várok el stúdióminőségű hangfelvételt (még a 200 ezres nikon DSLR-től sem)
-
-
-
-
D@reeo
aktív tag
Ha mindent ennyire jól tudsz,
Nem tudok mindent ennyire jól, azt nem tudtam eldönteni, melyik memóriakártyát válasszam a kamerába.
Csak azt tudom "jól", hogy honnan érdemes(ebb) megvenni. Amit Te linkeltél, az ugyan az mint az én 3. linkem, csak drágábban. A tippet köszönöm, csak nem értettem, hogy mivel lenne jobb onnan megvenni mint eBayről. -
D@reeo
aktív tag
Az miért jó nekem? Ezen felül postaköltséget is kell fizetnem, mellesleg kb 1.5 hét alatt megérkezik eBayról is.
(#9297) GeryGreyhoun
Ő(k) megbízható "ellenőrzött" eladó. Memóriakártyát eBayen tőle érdemes venni. Itt lehet olvasni kommenteket róla Árban a magyar-szlovák webshopok kb a duplájánál kezdődnek+szállítási költség.Csak nem tudom pontosan eldönteni melyiket vegyem meg.
-
GeryGreyhoun
tag
Nem sokat, legfeljebb normalizálni tudod a hangot (például Premiere Pro-ban: jobb klikk -> audio gain -> normalize all peaks to 0dB, gondolom más videóvágóban is van ilyen funkció) de csodát ne várj tőle, mert ez a zajt is felerősíti. Én inkább le szoktam venni a hangot, és zenét keverek a videókra
-
maj-viktor
őstag
Igen, ez volt az... a 30mp-es bekapcsológomb nyomás! Köszi! (így nem kell Gery-t zaklatnom vele!
)
szóval akkor alanyunknak.. próbáld ki ezeket a módszereket...
1. sima fw frissítés
2. 30mp-es lenyomós fw frissítés
3. "kamu bang" link-es fw (<--- legeslegesleges végső megoldásnak) -
maj-viktor
őstag
Sajna ez nagy hibája a kamerának.. a szörnyű WB kezelése... ezt korábban is megírtuk már!
(De szerencsére az újabb modell SJ5000 estén már sokkal jobb, sőt már mondhatni tökéletes a fehér, az fehér)http://prohardver.hu/tema/sjcam_sj5000_fullhd_vizallo_action_cam/friss.html
-
Pompi
nagyúr
Bocs, no offense, de ez így most mit tesztel? Hogy lehet állítani fehér egyensúly módokat. Mást nem. Látni kellene egy másik kamerával aminek jó a színvisszadása, hogy kb. milyen az eredeti scenárió.
Sok esetben addig nincs nagy baj az SJ4000 fehéregyensúlyával amíg mellé nem teszel egy másik kamera képét, és nem látod, hogy milyennek is kellett volna lennie. Onnantól bizony látni fogod, hogy kint kékesek a színek, bent sárgásak. És sajnos van olyan eset amikor hiába állítgatod a meglévő módokat, a valósághoz nemigen leszek közelebb -
krumplista
tag
A "Bringás-Ajka-Csinger (3×gyorsítás)" videónál vettem észre. Én amúgy a 10.0 verziót használom, nekem van ilyen lehetőségem, nálad nem tudom miért szürke. Elvileg csak akkor tudsz rákattintani, ha csak a videó sáv van kijelölve. Tehát ha először a videó sávon nyomsz egy bal gomot, majd utána jobb gomb, és switches... A youtube-on van róla sok videó disable resample keresőszóra (többféle módon is ki lehet kapcsolni, de talán ez a legegyszerűbb). És természetesen renderelés előtt is szellemképes, ha ez nincs kikapcsolva.
A vegas más verzióinál is így kéne működnie (videók alapján legalábbis), de én csak 10-est használtam. -
krumplista
tag
Szia Hunyus (és mindenki más)!
Elég "szellemképesnek" tűnik a videó. Nem tudom mivel szerkesztetted, de ha jól gondolom Sony Vegas.
Ez a Vegas hibája, de itt egy megoldás: miután beraktad a videót az idővonalra, a videón nyomsz egy jobb gombot, és ott a Switches menüben Disable Resample (nem tudom magyarul hogy hívják ezeket). Ezzel nagy valószínűséggel kiküszöbölhető. Ezt sajnos minden videónál el kell játszani (vagy kijelölöd az összes videót, és úgy egyszerre).
Remélem hasznát veszitek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Keresünk dokkolókat
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest