- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
válasz
GeryGreyhoun #12183 üzenetére
30 dolcsi ? tudsz küldeni egy linket ?
-
DrRape
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #11221 üzenetére
2:24-nél a menetszél döntötte lejjebb a kamerát?
-
Attila444
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #11227 üzenetére
Persze, tudom, hogy nem az tartotta. Bár nem tudom melyik a rosszabb, ha elhagyod a kamerát vagy ha végigveri az autó oldalát
Egyébként én is akarom tesztelni nagyobb sebességnél a tappancsokat már egy ideje, de eddig még nem mertem feláldozni egyik kamerát sem.
-
Attila444
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #11221 üzenetére
De azért kikötözted rendesen, nehogy baj legyen
-
baboss
őstag
válasz
GeryGreyhoun #11206 üzenetére
Ennek mi a lényege.miért vette ki azt a kis alkatrészt ?
-
baboss
őstag
válasz
GeryGreyhoun #11202 üzenetére
Köszi az infót.
Már megvettem pót aksival,de ezt még nem próbáltam ki.Motoron nagyon nagy a szélzaj,zárt tokban is.Lehet ezt valahogy csillapítani,vagy ki kell kapcsolni a mikrofont.Ha nem veszek hangot akkor az aksi tovább bírja ?
Illetve elvileg több videóanyag fér el rajta.A hang nekem nem szükséges,mert zenét szoktam a videó alá bevágni.A MOV fájlokat mivel tudom összefűzni.A Format Faktorival ki tudom vágni a részeket,de az ősszéfűzésnél nálam valamiért megáll,kiakad és nem csinál semmit.WirtualDub nem kezeli.A Apowersoft jó,az ősszéfűzésre a videó minősége is megmarad.de fizetős. -
D@reeo
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #11202 üzenetére
Szia,
Lehet hülyeséget mondok, de most nem tudom kipróbálni személyesen.
Az úgy nem járható út, hogy akku nélkül powerbankról üzemeljen folyamatosan és a powerbankba menjen a betáp? Így áramszünet esetén csak a powerbank töltése állna le, maga a kamera nem.
Üdv -
@mPeR™
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #10120 üzenetére
Nagyon szuper kutyás strand még szintén Olaszországban a Rimini Dog No Problem! Itt egy kopteres felvétel a helyről:
[videó link] -
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #10119 üzenetére
Komolyan az EU-t hibáztatod amiért nálunk világbajnok az ÁFA?
Nem az EU ad egyeseknek görkorcsolyát, hanem a a te lábadról a magyar kormány veszi le, és még egy jó nagy ólmot is a hátadra rak. -
SutiAdi
tag
válasz
GeryGreyhoun #10122 üzenetére
Ezekkel egyáltalán nem voltam tisztában. Köszönöm a fejtágítást
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeryGreyhoun #10119 üzenetére
Üdv!
Azért azt gondolom, te is érzed, hogy kissé sántít, amit írsz. Igazságos verseny akkor lenne
Én ezt írtam:
célunk a versenyképes ár megteremtése
Egyébként érdekes, ha valaki a törvényeket betartva szeretne boldogulni, azt azonnal támadják, de a kínait, aki adót csal, az árút becsempészi az unióba, azt nem piszkálják, pedig a tisztességes úton kereskedők üzletét rontják.
Szóval a példáddal élve, ha te simán futsz, én görkorcsolyával megyek, akkor a kínaiak hátulról autóval gázolnak el Téged is meg engem is.
-
válasz
GeryGreyhoun #10115 üzenetére
Legálisan be lehetett vinni? miénk soha nem volt ilyen nagy vízben. Csori bujt, de kettőnk között úsztattuk. Kint meg bepörgött meg sem lehetett fogni.
-
SutiAdi
tag
válasz
GeryGreyhoun #10114 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de az ártól függ. Megmondom őszintén, mivel kelzsocáék áruházában gyakorlatilag majdnem a kínai webshopok árában vannak az SJCAM-ok (de legalábbis az EU-sokkal mindenképpen), így abban reménykedek, hogy ha esetleg lesz náluk Yi, azt is hasonlóan kedvezményes áron fogják tudni adni, ami a magyar webshopoknál azért jóval kedvezőbbet jelent (részben a kedvezőbb áfából is adódik). De ha 30.000 Ft-ig bezárólag van kihagyhatatlan ajánlatod, szívesen meghallgatom
Afölé semmiképpen sem mennék, mert vámmal, vámkezeléssel együtt 26.000 Ft-ból mindenképpen megvan a cam, és ha szerencsésen átcsusszan esetleg, akkor pedig 20 alatt valamivel.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #10115 üzenetére
És ez hol van pontosan?
-
EnCrypto
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #9818 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy későn írok. A műanyagok alapvető tulajdonsága, hogy kúsznak, azaz adott terhelésre folyamatosan nyúlnak, amíg el nem szakadnak. Szóval ha lehet a kamera tokját ne bezárva, terhelve tartsátok mikor nem használjátok. A műanyagok általában rövid idejű terhelésre vannak kitalálva és ha nem szenvednek maradó alakváltozást, akkor visszarugóznak károsodás nélkül.
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9818 üzenetére
Sajnos a csattörés az általános probléma... az én csatom is elvan törve.. de még tart! (én szerencsére nem használom sokat vízbe - tokkal, mert ront a minőségen a plusz réteg...)
(gyorsan lőttem képet mire gondoltam - a gombot nézzétek - laposabb - nagyobb - könnyebben nyomható)
Majd mindenképpen csinálok róla videót - posztot - képeket még! -
EczkE
veterán
válasz
GeryGreyhoun #9681 üzenetére
Hogy elhigyjek az az igazi.
-
laccy88
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9499 üzenetére
ha megkérdezhetem, mivel fűzöd össze a képeket? Néha én is kedvet kapok a timelapse-hoz, most kipróbálnám milyen az SJ4000-el
. A Movie Maker-t használtam eddig, de néha idegesítően sokat hibázik.
-
Ba-Balint
újonc
válasz
GeryGreyhoun #9507 üzenetére
Sziasztok!
Tegnapi nappal én is camera tulajdonos lettem!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Nem biztos hogy jól értelmeztem a tudását a camerának!Elvileg össze tudom a camerát kötni wifin keresztül a laptopommal? !
És láthatom gépen hogy éppen mit lát a camera? el is tudom indhittani a felvételt vagy a kép készítést?
Ehhez gondolom szükségem van egy programra ami Pc-én keresztül működik?!
Androidra találtam az működik is!
Tud valaki Pc programot hozzá?
Másik kérdésem ha wifivel össze tudom párosítani mennyi a hatótávolsága? (vagy rossz utakon járok?)Ű
Lehet hogy hülye kérdés lesz! De lehet vele olyat csinálni, hogy felteszem mondjuk a biciklimre wifin keresztül otthon a laptoppal össze párosítom és otthon látják merre jár a kamera? esetleg eltudja indítani a felvételt és le is tudja állítani (vagy ez nem az az eszköz)
Köszi az infokat előre is -
don pardon
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #9499 üzenetére
Nagyon jó! Az esti felvételeket mindig kitörlöd vagy akkor már nem is vesz a kamera?
-
laccy88
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9489 üzenetére
jó referencia, de konkrétan az érdekelne, hogy víz alatt bírja-e
-
válasz
GeryGreyhoun #9463 üzenetére
Fel fogok rakni egy videót, van is egy amin igen szembetűnő a jelenség. Már rögtön nyersen, vágatlan formában látható.
-
zodo
nagyúr
válasz
GeryGreyhoun #9419 üzenetére
Megérkezett a pinduri.
Köszönöm szépen!
N20140929V1 fw van rajta, ezt érdemes frissítenem?
Nincs gond, igaz csak pár órája hozta a futár szóval csak úgy kérdezem hogy hozzot-e valami újdonságot/érdemi javítást (ha kellett) valamelyik újabb fw. -
zodo
nagyúr
válasz
GeryGreyhoun #9430 üzenetére
Délutáni sziesztámat töltöttem (aludtam) de most válaszoltam.
Közben lehet megoldódott a power bank kérdés és csak egy hosszabb Usb => Micro usb kábel kellhet.
Elektromos cigarettát szívók ezért van egy Efest Luc v4 töltőm plusz 6 db (2500,2600mAh) 18650 cellám.
Ez a töltő az usb kimeneten keresztül képes tölteni egyéb eszközöket.
Igaz nem olyan kicsi maga a töltő mint egy gyári power bank de ideiglenesen jó lehet míg ideérnek a tartalék aksik. -
zodo
nagyúr
válasz
GeryGreyhoun #9428 üzenetére
Köszi szépen az infókat.
Sajna elkapkodtam a rendelést (nem terveztem monopod vételét de ma már úgy gondolom hogy jó ha van) de lehet vennék egy képen láthatót. -
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9411 üzenetére
Az SJCAM SJ5000 PLUS tényleg elégg tévút lett... de az SJCAM SJ5000 WiFi, azért elég korrekt darab! (végre normális WB kezelés SJ4000-hez képest)... a Xiaomi Yi-t meg imádom! Rohadt jó darab! (főleg az ár-érték miatt mondom és a valós 60-120-240fps lassításai, ezért az árért! SJCAM-nak meg plusz a LCD és sok tartozék gyárilag... de tegyük fel jön frissített SJCAM majd SJ6000 alatt, valami jóáron kéne, hogy vegyéék... mert aztán majd tegyük fel jön egy Xiaomi Yi 2 vagy valami hasonló új Xiaomi... tegyük fel LCD-vel és máris oda az SJCAM előnye!)
(Tényleg most jut eszembe pont tegnap olvastam, hogy ma van valami Xiaomi Keynote... és új termékek bemutatása... jópersze ez nem sportkam lesz, hanem a mobil/tablet/okosotthon irányvonalon valami vérfrissítés vagy új termék)
/szerk már látom... www.xiaomi.com, egy új mobil volt... Xiaomi Mi4i(OFF)(OFF)Pont ma néztem, a Yi gyakorlatilag a kezdő 100$-ről már lement a SJ4000 árszintjére... nettó~80$, szal így már eléri lassan a beharangozó árat, amit sokan kifogásolnak, hogy valami ~72$-os Xiaomi ár volt... ez várható is volt! Viszont ha tényleg lesz és jön SJ6000, akkor ott valamit lekell tenniük az asztalra... mert a Xiaomi most jó nagy szeletet kifog hasítani a GoPro és SJCAM (&Sony és Drift) mellett a sportkam piacon! (pont mint a okosmobil/tablet piacon is durván nyomulnak... a Samsung és iPhone mellé! Okkal, mert Apple minőséget kapsz fele áron, mint amit az Apple nyújt! Tényleg egy Apple sportkam kéne!
Bár azt kivenné 2x annyiért olyan tudással, mint egy Xiaomi... mondjuk az Apple sznobok!
)(/OFF)
-
Hunyus
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9350 üzenetére
Hát nem tudom,youtubon van fenn 1emberke aki most vett sj5000+ és neki az a véleménye,hogy elég rossz a mikrofonja.A videót nézve nekem is ez a benyomásom.
Csak azért ez elég bosszantó,hogy rengetek olyan sj4000 felvétel van ami agyon van szerkesztve és ez által be van "futtatva",hogy milyen jó minőséget rögzít a kamera,de valójában közel sincs a valósághoz...
Amúgy amin csodálkoztam az a Mobius kamera,hogy milyen jó hang és kép minőséget produkál. -
válasz
GeryGreyhoun #9345 üzenetére
Nekem pedig az SJ4000 wifi után ez lett volna a következő kiszemeltem. Pont azért kérdeztem, hogy az SJ4000 akkuja kompatibilis e az 5000-el mert van hat darabom belőle. De így már elbizonytalanodtam.
maj-viktor! Ja, tudom, hogy a plus és a wifi nem ugyanaz. De nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség. Lehet, hogy nem variálok és még egy 4000 lesz belőle.
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9345 üzenetére
De az a SJ5000 PLUS, nem az SJ5000 WiFi!
(ezeket azért emeld már ki... mert sok zavart okoz)Mert az SJ5000 WiFi frankó... szemben az SJ5000 PLUS-sal (ami tényleg nem kóser teljesen)... ha lassítást akarsz, inkább Xiaomi Yi (vagy SONY AS20... de ez drágább bolti ár kategória... ha nem nézzük a teszkós árat és így aprókon 35E-ért, mert amúgy 60E-s árcédula)
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9340 üzenetére
JA hát így nem könnyű tippelni, ha csalsz!
(croppolod a képeket)
Amúgy elég fura így az eredmény... ja a kékes árnyalat miatt SJ4000-eztem én is azt le!
Amúgy én máris jobban imádom a Xiaomi Yi-t, mint az SJCAM-okat!
A felvételek.. VALÓS 60fps és 720p 120fps király! A mobil app is sokkal jobb!Viszont amit nem tudtam megszokni, azaz LCD nélküliség... illetve hogy még tanulni kell a használatot... mert volt hogy azt hittem videót csinálok, közbe csak képet lőttem, meg azt hittem képet lövök és közben videózok.... (pedig van rajta 3LED meg színek, meg villog, meg minden... de ott akció közbe (párnacsata nap alatt) meg minden nem tudok hirtelen - gyorsan variálni...
Viszont ami furaságot találtam vagyis ezt még nem teszteltem, csak mintha a hang összegerjedne a WiFi-vel!
Azaz ha WiFI-vel indítom a felvételt "interferencia van a hangon", míg ha simán indítom a felvételt (a kamon nyomva) úgy jó a hang... pontosabban a Xiaomi esetén elég halk (SJCAM-hoz viszonyítva), viszont így nincs fura zaj alatta... (de ez még pontos tesztet kíván... illetve lehet csak kifogtam valami hibás / rosszul forrasztott darabot... írok is a Xiaomi Yi topikba, hogy más is tapasztalt-e ilyet) -
válasz
Ha csak ezeket a képeket nézem akkor nem vagyok az 5000-től elájulva. SJ4000-nek sárgás a képe, viszont az 5000 meg baromi élettelen és fakó.
-
rasky
senior tag
válasz
Pedig a harmadik kép kékes árnyalatú, ami sj4000 sajátossága, sj5000+-erre melegebb színek jellemzőek, amit a kettes kép tükröz, de akkor tévedtem.
-
Hunyus
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9333 üzenetére
Szabad a gazda
Amúgy kb a reális színeket azt az 1kép nyújtja nem?Vagy? -
rasky
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9333 üzenetére
1. Yi
2. Sj5000
3. Sj4000 -
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9297 üzenetére
Én nyugodt szívvel tudom ajánlani, sinceritytrading az egyik legjobb memória kártya eladó ebay-en. Nekem már több micro sd-m van tőle mind korrekt. Két héten belül itt van.
Hunyus: Nem +700 hanem +900, ami majdnem 30% egy ilyen árú kártyánál. Ha nem sürgős sokat számít ekkora különbség.
-
válasz
GeryGreyhoun #9214 üzenetére
Ma én is szembesültem vele, el is bszta a felvételt. 5000-es is ilyen.
-
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9216 üzenetére
Kipróbáltam a Xiaomi 10400-as powerbankommal, és tölt miközben töltöm.
Csak a rendelésnél vigyázz mert nagyon hamisítják.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #9216 üzenetére
Jó lesz ez!
Sima, 3seces képkészítés nem jó? -
sambenez
addikt
válasz
GeryGreyhoun #9214 üzenetére
Tápold egy xiaomi 10400-as powerbankról. Ha jól tudom az akkor is leadja a tápot ha közben a másik oldalról töltöd.
Így ha elmegy az áram szerintem pár óráig tudja tölteni a kamerát. Így a kamera észre sem veszi az áramszünetet ha emberi idő alatt vége. -
Hunyus
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #9209 üzenetére
Ez az SJ5000 azért elég jó minőséget csinál
DISNEYLAAAAND
-
djDanee
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #9147 üzenetére
Volt egy sima SJ4000-em, aztán később vettem egy SJ4000 WiFi-t, már akkor is észrevettem ezt. Azt hittem pont kifogtam egy hibás darabot, de mivel a hangsáv sokszor nekem se számít (legtöbbet disco-ba használom, és külön rögzítem a hangot) nem nagyon foglalkoztam vele. Ha hang is kellett akkor használtam a sima kamerát. Most viszont a sima kamerám helyett vettem még egy WiFi-set és most szomorúan tapasztalom a jelenséget, hogy ugyanolyan halk
Tehát a vásárlás már megtörtént... azért nem vettem 5000-est mert sokkal drágább és számomra lényegtelenek a plusz funkciók. Azt meg nem gondoltam volna, hogy rosszabb lesz a wifi-s mint a sima (4000). Most úgy tűnik vehetek ismét egy nem wifi-st, hát ez gáz
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #9047 üzenetére
sajnos a városunkba nincs semmi fejlesztés, építés .vagy olyan ami "látványos lenne"
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #9038 üzenetére
ingyen adod ??
-
@mPeR™
csendes tag
válasz
Grat a projekthez! Az időkép is így indult anno
"Amúgy ha valaki olyan helyen lakik, ahova érdemes lenne SJ4000-et tenni, adok szívesen"
Tirolban élek... itt bárhová érdemes egyet kitenni. Ide is adsz? -
f4hrenheit
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #9043 üzenetére
Köszönöm!
-
mm89
őstag
válasz
Csak így tovább! -
válasz
-
laspring
tag
válasz
GeryGreyhoun #8922 üzenetére
Fej szemből "állványt" honnan lehet szerezni?
-
szucs2000
újonc
válasz
GeryGreyhoun #8921 üzenetére
Amúgy ha nincs sd kártya formázóm akkor hogyan tudom megoldani máskép? esetleg egy új sd kártya megoldaná?
-
Real_Necro
veterán
válasz
GeryGreyhoun #8922 üzenetére
Már csak a poén kedvéért is, pls egyik kamot add párod kezébe, hogy kívülről is láthassuk az eseményeket. Szerintem YT-on is aratna.
-
szucs2000
újonc
válasz
GeryGreyhoun #8921 üzenetére
De ha nem működik akkor hogyan lehet megjavítani? Ha felrakom töltőre akkor világít a piros led de ezen kívül se kép se hang...
-
don pardon
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #8801 üzenetére
Szuper, köszi. Majd kikölcsönzöm
A virtualdubrol van tapasztalatod, hogy az ottani deshaker mennyire hatékony?
-
mihulino
tag
válasz
GeryGreyhoun #8761 üzenetére
Jelen, szintén november előtti wifisem van. Aug.26-án rendeltem.
Nem mertem még én sem a járt utat a járatlanért
Ha lehet kérni, akkor jó lenne, erről valami összefoglaló (a leírás kiegészítéseként), hogy melyik betűjeleshez melyik frissítés való.. -
Pompi
nagyúr
válasz
Igen, többen beszámoltunk róla itt a topikban, hogy sikerült frissíteni november előtti gépet a legújabb fw-re.
-
válasz
Volt.
Nov 7-én jött meg.
-
mijos
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #8403 üzenetére
Azt meg nem probaltam, de ha mar ennyi idot oltem a vegasba, nem kezdek el megint egy ujat Kiismerni. Nem tudom elkepzelni mire gondolsz "tovabblepes" alatt, de en ugyis csak hobbibol csinalom, szoval nekem eleg lesz ez is
-
Dancee92
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #8328 üzenetére
Miért nem jó a video lapse? Abban van 1min is.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #8336 üzenetére
Nem volt 1 perc eddig sem, 1 másodperces volt talán.
-
Pompi
nagyúr
válasz
GeryGreyhoun #8336 üzenetére
Eddig volt 20 secnél hosszabb? Bevallom én nem emlékszem, hogy ezt néztem volna előző fwben.
Szerk: visszaolvastam és néztem menüt bemutató videókat és nem látom nyomát, hogy ez valaha lett volna 20 sec-nél hosszabb.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #8331 üzenetére
Az igen
Valóban jó reklám lesz! -
Pompi
nagyúr
válasz
De van timelapse. Capture Mode - Single 3S 5S 10S 20S
Self timer? Az hol van benne? És mi köze a timelapsehez?
-
mm89
őstag
válasz
1 évre?? Az igen! Lesz vele munka rendesen mire kiszűröd az éjszakai full sötét képeket
Bár attól függ hova rakod, lesz használható éjszakai kép is? -
fuze
őstag
válasz
GeryGreyhoun #8241 üzenetére
Szuper, köszi!
-
fuze
őstag
válasz
GeryGreyhoun #8231 üzenetére
Ennél a videónál mik voltak a beállításaid? Utómunka van? Köszi
Főleg az ég miatt kérdezem, mert az eléggé természetesnek tűnik.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #8231 üzenetére
Majd jön MÁJ és megválaszolja a megválaszolni valót, csak éppen még beleírja a "boltot" pár sorba.
Lehet minden említés után kap 100Ft-ot -
Pompi
nagyúr
válasz
GeryGreyhoun #8150 üzenetére
Még hétvégén írtam neked ezzel kapcsolatban egy privátot válaszul a kérdésedre. Ugyan arra nem válaszoltál, de így most legalább megtudtam a választ.
Egyre több dolog mutat arra tehát, hogy a banggoodos adag az fake.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #8125 üzenetére
Hoppá, ez érdekes! Összefoglalóban a helye!
-
Tamás 72
tag
válasz
GeryGreyhoun #8020 üzenetére
Szia!
Neked irtam elöször privátba ,hogy legyél kedves segiteni amikor regisztráltam pár napja de nem méltattál válaszra!
Ott leirtam a probléma kezdetét!
Bocsánat a zavarásért igy útólag is!
Üdv,
Tamás -
tirdi
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #7709 üzenetére
Akkor nem is próbálkozom.
(Igen, jól. Csak nem akarnám most huzamosabb ideig garanciába küldeni... De viszont most úgy érted, hogy garanciába kapnék új alaplapot?) -
válasz
Szted nekem sima van?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Erről egy nagyobb felbontású képet nem tudnál feltenni, mert pont a lényeg nem látszik. Érdekelne, hogy egy mikrokapcsoló cserével miért nem lehet megjavítani.
-
tirdi
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #7705 üzenetére
Semmi -
bzsoltich
újonc
válasz
GeryGreyhoun #7662 üzenetére
Pont ma rendeltem a Mobilx-nél. Nem néztem előtte tökéletesen utána, hogy létezik ez az sd28 és pont ilyet rendeltem meg..Sajnos csak akkor vettem észre , amikor már fel lett adva a futárnak. Remélem vissza veszik még... Hol tudom megvenni az eredetit?
-
mijos
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #7562 üzenetére
Na a képeket letöltötte és átmásolta a telómra, de a videókat letölti, meg tudom tekinteni videón, de nem másolja át automatikusan, így gépre kell rádugnom és úgy felmásolni.
CSak hogy ne gyártsak újabb hsz-t, valaki segítsen már az optimális beállításokban a videó rögzítésnél. Van pár dolog amit nem tudok, hogy mi, és nem tudom, hogy mire állítsam: Cyclic record? Gondolom én, a fotók beállításával különösebben nem kell foglalkozni, azért mégsem egy digitális cserélhető objektíves tükör reflexes gépről van szó
-
fotosjani
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #7562 üzenetére
Félrement. Törölve, másik topikba írom...
-
chaos_gt
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #7486 üzenetére
köszönöm szépen a választ (mm89-nek is). viszont akkor nem teljesen értem, hogy mi lehet nálam a probléma.. ha lent van a cam az asztalon, és bármit csinálok előtte, nem vesz.. viszont ha felemelem, egyből elindul.. szerintetek?
érdemes lenne megpróbálni fw update-et? (vagyis újrarakni a legutolsót? ha jól sejtem, akkor az az utolsó, ami most rajta van) vagy inkább egyből szervíz?
-
feket663
tag
válasz
GeryGreyhoun #7366 üzenetére
vegyél 30 dolcsiért bele egy ardupilot 2.6-ot az ebay-ről, kb ugyanaz, mint ami benne van... Használhatod tovább a mission plannert is
-
settenkex
tag
válasz
GeryGreyhoun #7366 üzenetére
:S
Remélem sikerül rendbeszedni mert jó kis kütyü az
Nekem parrot ar.drone 2-höz volt szerencsém. Az is király csak itthon drága, azt is hackelgetik sokat, de persze az kicsit más azért...
-
settenkex
tag
válasz
GeryGreyhoun #7364 üzenetére
Az egy nagyon király quadcopter. Open source verzió gondolom ami neked van. Azt tudtad, hogy ardupilot kompatibilis? Azaz tudsz rá kötni usb-t és megy vele az az útvonaltervezés arduplannerrel?
-
dwelablack
tag
válasz
GeryGreyhoun #7308 üzenetére
Vááá, többször nekifutottam már, hogy végiggondoljam honnan ismerős a neved...
azok a klippek annó nagyon rendben voltak -
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #7203 üzenetére
Elég felesleges munka lenne... most meg nem mondom hol, de már láttam magyar "leírást" hozzá, rendes .pdf nyomtatható formátumban... talán electropoint-nál vagy digitalweb-en.... megkeresem majd!
-
fuze
őstag
válasz
GeryGreyhoun #7203 üzenetére
Kenem, vágom az indesign-t. Segítek szívesen, de csak jan. 21 után.
Végre a kezemben van az én kamerám is. Most töltöm
-
OccsE
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #7205 üzenetére
GeryGreyhoun: Koszi!
alfagyuri: a gyártó firmware-i
-
válasz
GeryGreyhoun #7084 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nincs töltő de aztán raktak bele. Nem használom, mert 500mA-es silány. Vannak is minőségi USB töltők is meg power bank.
Ilyen váll pántod nem lesz? Látok benne fantáziát.
-
yoloo
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #7069 üzenetére
Köszi-köszi. Legközelebb jövőhéten megyek át városodon ST-ből így majd megkísérellek felkeresni
-
válasz
GeryGreyhoun #6946 üzenetére
Hm no igen. Frissített így nem kér az új verzió jelszót. 1x megtanítod a telónak, de utána már valóban csak app indít és koppintás. Nekem ez jobban fekszik meg gyorsabban is üzemel. Bár lehet, hogy mert BB-n tolom.
-
válasz
GeryGreyhoun #6946 üzenetére
Nekem nem így megy nem értem nektek miért. Egyszerűbb lett mert nincs lista meg semmi, koppintok és megy. Érdekes módon jelszót sem kér.
-
dwelablack
tag
válasz
GeryGreyhoun #6895 üzenetére
akár ez is lehet amúgy
Ma egyébként Dittie-vel beszéltem... gyanús egy kicsit, de amíg ilyen konstruktívak, addig nem számít ki ül a monitor mögött
-
daveoff
veterán
válasz
GeryGreyhoun #6867 üzenetére
ment PÜ!
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6863 üzenetére
Na mi jó jön!?
(beindult a biznisz!?)
-
dbala
tag
válasz
GeryGreyhoun #6830 üzenetére
Milyen külső akku-t használsz a kamerához?
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6654 üzenetére
igaz
-
válasz
GeryGreyhoun #6542 üzenetére
Várom h felérjen.
Már 20 perce mászik.
Nagyon kár h az én életem kis részletét nem adhatom ki. -
fuze
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6536 üzenetére
Nekem is tetszik
Aztán még alapos utómunka és elég komoly anyagokat össze lehet hozni. Majd szeretném kitapasztalni, hogy miket lehet belőle kihozni AE-el.
-
fuze
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6526 üzenetére
Egyébként tévedtem kicsit a goproval, mert nem a készülékben lehet kikapcsolni a halszem effektust, hanem van erre egy gopro studio nevezetű szoftver ami ismeri a mov fájlokat, így az SJ4000-hez is jó lehet.
Nem hiszem, hogy romlana ezzel a képminőség (legalábbis nem olyan mértékben, hogy szükséges legyen a 720p crop). Viszont néztem egy hatékonyabb megoldást, amit after effects-el lehet megcsinálni. A vonalak egyenesebbek lesznek, teljesen megszűnik a görbülés, ám a képarány megváltozik 16:9-ről 2.39:1-re (mozis).
[link] -
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6524 üzenetére
Még nem szerkesztettem arckitakarást, vagy ilyesmit, de érdekel a dolog, ha szükségem lesz rá majd meg szeretném tanulni hogyan kell
De köszönöm a felajánlást!
Daveoff
Várom a fejleményeketÉn még nem érdeklődtem utána, hogy a káresetekről lehet-e. Ha neked engedélyezik, akkor lehet én is megpróbálom.
-
daveoff
veterán
válasz
GeryGreyhoun #6524 üzenetére
Már beszéltem a megyei sajtószóvivővel, és kér engedélyt nekem az OKF-től, hogy megoszthassam a káresetekről készült felvételeket, azt mondta, ha a szabályokat betartjuk mehet megosztásra.
-
mm89
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6518 üzenetére
Csak nyugodtan, a nyilvános videóim közül bármit megoszthatsz
Még meg is köszönöm
Már beszéltük, hogy lehetne érdekesebbé is csinálni, vágásokkal, más szögekből felvétellel. Na majd legközelebb
Egyelőre gondolkozok, hogy milyen témában videózzak még, mármint a tűzoltóságon belül, csak nem egyszerű ez. Ez a videó is egy hete készült, vágással, engedélyeztetéssel együtt most sikerült nyilvánossá tennem
Konkrétan tüzet oltósat jó lenne csinálni, csak ugye ott már nem egyszerűek ezek az engedélyek... -
Lenszio
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun #6508 üzenetére
Köszönöm
-
maj-viktor
őstag
válasz
GeryGreyhoun #6508 üzenetére
Gondolom a GPS sebességre gondolsz... gps log file-t kell "összeszinkronizálni", hogy te videóra való km/h-s sebességet csinálj...
Itt volt róla téma...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4153-4153.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4159-4159.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4162-4162.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_4585-4585.html
Őket kérdezd...
Kovi1987 - szabieable
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest