- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
veector #7896 üzenetére
Szerintem az a legjobb, ha a kamerával formázod a kártyát, az tuti jó lesz neki. A kérdés az, hogy a 64gb-osat mekkorára formázza? Lehet, hogy 32-re, bár nem hiszem.
A kamera is fat32-re formáz úgy emlékszem. Elég is az szerintem. kb 20 perces videók lesznek, annál több nem is kell, így legalább ha sérül a fájl akkor kevesebb anyag veszik el, mintha egybe lenne 40 perced.Remélem hamarosan megjön az én wifisem is. Fw frissítést simán ki fogom hagyni egy ideig
Egyébként az éppen aktuális fw -t hogyan lehet lementeni a kameráról? -
fotosjani
aktív tag
válasz
veector #7860 üzenetére
Korábban szgyurikk kolléga kapott egy FW csomagot a Banggood-tól.
A 4. FW a 20141122v02-es, a másik három nem tudom milyen, lehet egy próbát megér.#7868 KoVee84 Köszi. Tudomásom szerint a 20141122V02 FW kijött camok nem működnek a korábbi FW egyikével sem, egyelőre csak a 20141122V02 FW jó hozzá.
-
KoVee84
senior tag
válasz
veector #7855 üzenetére
Akkor itt van még plusz 2
Hello Gabor,
The supplier gave me 2 new firmwares today, please try these 2 again, if it's still not work, and if you think you can put up with this, I am willing to partial refund, or exchange one with you. But please try these firmwares:
https://www.dropbox.com/s/slufu4uaeiddgai/FW96650A1.bin?dl=0
https://www.dropbox.com/s/vjf57xyo4tfgtgl/FW96650A.bin?dl=0 -
Pompi
nagyúr
válasz
veector #7852 üzenetére
Az előtted linkelt oldalon vannak a letölthető friss firmware-ek.
Nem wifisre ahogy nézem az általad is írt szeptemberi a legfrissebb ami elérhető.
Illetve a Banggood küldött letöltési linket újabb fw-hez: [link] de ez nem tudom mennyire jó, itt is valami próbálgatás meg kavarás van.
-
-
kirby76
tag
válasz
veector #7590 üzenetére
Nem tudom nálad mi a helyzet a 64GB-os kártyával, de:
én ma vettem (más célból) egy 64-es Samu mSD kártyát. Gondoltam kipróbálom, mi bajom lehet. Beleraktam, felismerte, több mint 9 és fél óra rögzítési időt írt ki. Ha elindítom a rögzítést, látszólag elindul a felvétel, megy a számláló stb. Viszont: ha megpróbálom a kamerán a lejátszást, "No image" felirat fogad, illetve kártyaolvasóba helyezve és PC-be dugva sem találok rajta semmit.
Szóval nálam nem működik, de nem is hiányzik, kinek nem elég négy és fél óra rögzítési idő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest