- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
_seth_ #12347 üzenetére
Nekem sem adott. Be is paráztam, hogy elrontottam
Ezt raktam föl: Download (Version N20150409V01) [NEUESTE!]
Ennél van változás, mert SJCAm logóval indul pl.
-
baboss
őstag
-
baboss
őstag
válasz
_seth_ #11258 üzenetére
Így csináltad ?
"Hogyan lehet a firmware-t lecserélni?
-Letöltöd a készülékedhez való firmware-t (ld. korábban), melynek FW96650.bin a neve.
-USB-n rácsatlakozol a számítógépedre. Az SJ4000-en „Mass Strage” lehetőséget választasz, hogy elérd az SD kártyát.
-Rámásolod az üres SD kártyára az FW96650.bin fájlt.
-Lecsatlakoztatod a készüléket.
-Bekapcsolod.
-10-15 másodpercet vársz, míg elindul a készülék.
-A beállítások között leellenőrzöd, hogy a megfelelő firmware fut a készüléken.
-Formázod az SD kártyát (vagy törlöd az FW96650.bin fájlt a kártyáról), ellenkező esetben minden bekapcsoláskor felülírja az aktuális firmware-t a készülék.Nem vagyok benne profi,kb 1 hete vettem és használom az SJ 4000-ret.
Sziámit az is,hogy milyen kijelzővel van felszerelve."Milyen kijelzővel szerelt a kamerám?
Ha a készüléked saját menüjében az alábbi firmware azonosítók egyikét olvasod, akkor „régi” kijelzős SJ4000-ed van: 20140110V01, 20140324V01, 20140324V02, 20140616V01
Ha a készüléked saját menüjében az alábbi firmware azonosítók egyikét olvasod, akkor „új” kijelzős SJ4000-ed van: 20140329, 20140424V1, 20140507V01, 20140523V01, 201405270ZV01" -
GeryGreyhoun
tag
sjcam.com-on 10$ az akku és a töltő is, nekem meg még régebbről van egy jó nagy adag (még 245-ös árfolyammal vettem nagytételben, így a 10$-nél olcsóbban) úgyhogy a mostani 290 körüli árfolyam mellett jobban jársz, ha tőlem veszel 2 500 Ft-ért, akár ma délután átveheted Pesten, vagy posta: 500 Ft (az akku és a töltő is 2 500 Ft/db)
-
szgyurikk
csendes tag
https://dl.dropboxusercontent.com/u/64068927/SJ4000-firmware.zip
Küldtek egy ilyen fw csomagot. Ebből a legutolsót raktam fel természetesen előtte kiszedtem a nevéből a (4)-es számot. Nekem működik. Többet nem tudok garantálni. Sajnos azt tapasztalom, ahogy sokan írták, a time lapse funkció nem működik benne. Remélem majd később megoldják. De magyar
-
OccsE
aktív tag
gondoltam, ha az idoben elobbi.... akkor mar az ujabban is szerepelhetne a magyar nyelv.
(kb. 2 menupontban van kulonbseg)egyebkent vkinek van 1204-es elotti firmware letoltesi linkje???
mas: olvastam vhol, hogy a wifi-shez nem csak androidos app van hanem iOS is... Valoban van hozza?
-
Minstrel
senior tag
-
maj-viktor
őstag
17-18E-ért jó esetben csak Kínából kapsz NETTÓ! áron, ilyen kétes forrásból... reménykedve, hogy talán eredetit...
Ez, amit linkeltél wifis, az "kamu" a WiFi-s
Nem SJCAM logós, csak "wifi logós", így az kamu ... ár alapján is... (jelenleg kinn átlag nettó 100$-ért van a wifi változat) nem kéne "bíztatni" az embereket az olcsó ár - kamu termék vásárlására...
Írva van 3 megbízató külföldi (foxoffer - bang - geek) és 3 megbízható belföldi forrás (electropoint - GreyVshop - p1cam)!
AZ eredeti még mindig így nézki "csomagolás ügyileg" és a WiFi-s változatuk SJCAM logós!
A garanciás 26E árat is mire mondtad!? A kétes forrású szuperstore.com-osra gondolsz esetleg!? Az is 15-20napos szállítással adja... kitudja honnan és mit... (én sztem ilyen áron, ha ÁFA-s is, akkor is tuti SD28, mint mobilx... képükön is ott virít az ACMELL logó, ami még mindig a kamu sj4000, ergó sd28 ismérve) Így jóvicc!
Szal az említett 3 megbízható belföldi forrás ára az kb. az electropoint kuponnal ~33E-ért és a p1cam... wifis meg ~38-39E-ért van electropoint-nál és Gery-nél GreyVshop-ba... (fogyó készlettel) -
GeryGreyhoun
tag
-
maj-viktor
őstag
Ja-ja... azért mondom én nagyon max. egy ezres szánnék rá, ha kellene... de ez a ~2.000 Ft-os magyar ár és a 10€-os ebay-es ár sok... az a baj a bang-es is 1.500 Ft-ra jön ki, szal ezek drágák egy darab kis műanyagért az én szemembe... azaz akciós digitalwebes árat tudom elfogadni! (holnap megpróbálok electropoint-nál megérdeklődni, hogy van-e nekik... én úgy emlékszem amikor személyesen benn voltam láttam... de valamiért nincs is a webshop kínálatukban)
-
maj-viktor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest