- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
campers #8498 üzenetére
Ebay-en van egy eladó, valaki biztos tud linket adni. Az is angliából küldi.
Bangiékra visszatérve. Már nem is tudom hány vidimet nem jelentették meg, amivel korábban nem volt baj. Írtam nekik, hogy van e valami gond. Válasz nem jött, de egy rakat mail igen, hogy megjelentek és adtak pontot. Valami nem kerek náluk. Baszogatni kell őket.
-
Pompi
nagyúr
válasz
campers #8494 üzenetére
"Most akkor jól értem, hogy előfordulhat az, hogy nem az "eredeti" clone-t kapom meg, hanem egy fake camot?"
Igen, ezt jól érted.
"Illetve nem nagyon tiszta ez a firmware dolog sem. A legújabb tele van bug-al ami nem teszi lehetővé számos funkció használatát?"
Nem, ezt nagyon nem érted jól. Az újabb firmware-ek javításokat és plusz funkciókat tartalmaznak (pl. videolapse), nincsenek tele buggal. Egyszerűen a fake kamerákra (most hívjuk így a jelenlegi banggoodos szériát is az egyszerűség kedvéért) nem lehet feltenni az sjcam által kiadott újabb hivatalos gyári firmware-eket, tehát se javítások, se új funkció.
"Vagy mi okozza most ezt a "tömeges" félelmet?"
Az előbb leírtak okozzák a tömeges félelmet. Én banggoodról nem rendelnék most SJ4000 kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest