- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Szia sorstárs!
Bár nekem annyiból jobb a helyzetem, hogy amikor rákérdeztem néhány napja, hogy mi újság a kamerámmal, akkor azt a választ kaptam, hogy még fel sem adták.. Így legalább tudom, hogy mikor adták fel, mert kértem róla emailt.
A paypal időre nagyon figyelj, nehogy kifuss majd belőle!
Jól tudom, hogy 45 napig lehet refundot kérni, ugye?
Ha 6-án rendeltem, akkor az elvileg 02.21. 15-é hazajövök síelésből, ha addig nincs itt, akkor indítom a refundot. Ha megkaptam, és eredeti, és működik minden fw, akkor újra kifizetem. De ha hamisat küldenek én se fogok szenvedni vele...
Akinek ez nem tetszik, az tegye a szívére a kezét és mondja, hogy hasonló esetben ő kifizetné, majd menne reklamálni és végigjátszaná a visszaküldést meg mindent. -
pgemil
aktív tag
Ezért paráztam én is a TN szám nélkül, erre kapok egy "használhatatlan" darabot.
Wifi nélkül megy, de én működő wifist rendeltem!! Még fizettem volna is a TN-t, de csak gyorsposta lehetőséget ajánlottak 30-40 dolcsi környékén.
A postán adtam a papírjaimat az ismerős Hölgynek, aki mondta, hogy sima levél, sehol nincs nyilvántartva!!!!!!! Tegyem el papírjaimat. -
mm89
őstag
Most live chateltem a banggood-dal, mert ugye a 6-án rendelt kamerám még nem ért ide UK ból, pedig mindenki megkapta már. Kiderült, hogy el se küldték még, mert elfogyott. Persze azóta már van, csak elfelejtették elküldeni!
Erre még meg is kérdezi, hogy szóljon-e a kollégáknak, hogy akkor elküldjék-e?
Eszem megáll.. -
Tamás 72
tag
Nekem még múlt héten azt irták,hogy még egy hét türelmet kérnek mert akkor érkezik be az akksi erre ma törölték a rendelésem csipőből.
Dear Tamás,
Thanks for your choosing Banggood.
We cancelled your order#4262919.
[SKU169384]3.7V 900mAh 3.33WH Li-ion Battery for SJcam SJ4000 M10 Camera due to no reply.
We are arranging to refund US$16.49 to you.
Could you mind checking your account within 48 hours?
Hope you can be satisfied with our services.
If you have any other problems, please feel free to get in touch with us.
Best wishes
Amanda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest