- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szedlaci
csendes tag
Na még egyszer: SJCAM logós WIFIs fekete BG UK-ból. Jan. 21.-én rendeltem, 28.-án megjött. (Tehát nem akkori amit írtak, mégse jó). A menüje úgy nez ki, ahogy a BG-s képeken látszik, G2014123v01 "lógóbetüs".
Ahogy már írtam, a HD-s app-al nem megy, azt mondja frissítsem. De frissíteni nem lehet, nem csinál semmit. A BG-s app-al kapcsolódik, de bizonytalan, hol vezérel, hol nem. Nem látni hogy felvesz vagy sem. Más menü látszik az appon, mint a kamerában. Szóval idegbaj használni. -
Pompi
nagyúr
Becsöppentél tegnap friss regisztrációval a fórumra, kvázi leoltottál mindenkit, aki panaszkodott, hogy nem azt kapta amit várt, hosszasan fejtegetve a téves elméleteidet (közben azzal se vagy tisztában, hogy hányféle eredeti sj4000 létezik, és mióta brandelik) , most meg hirtelen előadod, hogy csak tisztázni akarod a dolgot, meg a lehetőség adott, többet nem tehetsz?! Hát ez marha vicces... Igazán nagylelkű tőled LOL. Tisztázd csak, menni fog biztos, de én ehhez nem asszisztálok.
-
Pompi
nagyúr
Igazából te is csak belekavarsz még egyet az amúgyis zavaros vizekbe. Mi az, hogy amikről szó van kamerák nem SJCAM logósak. Dehogynem. A többire nem is reagálok, leírtam amit gondoltam erről neked már előzőleg. Legyél boldog a kameráddal, és fogadd el (nem mondom, hogy értsd meg), hogy mások meg nem azok a "fake" kamerával.
-
szedlaci
csendes tag
Na ez az. Én például a VideoLaps miatt választottam az eredetit. De amit kaptam, abban nincs és valószínűleg nem is lesz. Mert annyira nem jó copy, hogy fogadja az újabb funkciókat. És a mai kütyüknél (akármi is az) elvárjuk hogy ha kiderülnek hibák (mindig kiderülnek), akkor azokat kijavítják egy újabb FW-ben. Egy copy-ban erre nem számíthatsz, mert nem az a céljuk.
-
Pompi
nagyúr
Ezek szerint neked sima van, nem wifis, ott még az is bonyolítja a dolgot, hogy pl. a legfrisebb play-ről leszedhető verzióval nem működik a "fake" banggoodos verzió. Tehát sem a legújabb firmware-ek nem használhatóak rajta, sem a legújabb androidos app. Persze lehet, hogy van akinek ez megfelel így - de nem fair, mert ugyanannyit kell fizetni érte, mint egy minden tekintetben jól működőért. Adják fél áron és lehet valaki bevállja ezeket a kompromisszumokat.
Erre pedig:
"Továbbgondolva a dolgot melyik hirdetésben láttátok egyszer is leírva, hogy a kütyühöz x ideig jár terméktámogatás és FW frissítési lehetőség? Vagy hogy tud timelapsot esetleg magyar menüt? (Ha direkt ezen leírt tulajdonságok miatt vette valaki, akkor az jogos én is becsapva érezném magam.)
Ne értsetek félre nem akarok senkit kigúnyolni, vagy leszólni, de kicsit "műbalhénak" érzem ezt a tuti hamis mert a legújabb gyári FW-vel nem megy a pár napos/hetes kamera normálisan, egyébként minden egyéb funkciója működik. Ha tényleg hamis lenne, akkor egyik gyári FW-vel sem működne nem?"OK. Tegyük fel, hogy ez egy olyan verzió, ami újabb. Erről az sjcam.com-on miért nem olvasni?
Van sima SJ4000 régi kijelzős, új kijelzős, van wifisből is december előtti és utáni. Mindegyikhez külön firmware-ek, pl. a régi kijelzős simához már elég régen volt frissítés. Na, de erről a te elméleted szerinti új paneles, samsung memóriás csodafejlesztésről miért nincs egy árva szó se? Ez nem gyanús?
Egyébként a "régi" eredeti nyákján ott az SJ4000, az "újon" nincs. Persze lehet már szitázzák rá. Lehet.
-
mm89
őstag
Engem azért zavar, hogy nem tudom feltenni a legújabb fw - t, mert így nem fogom megkapni az újabb funkciókat sem. Pl videolapse
Azt mondod, más benne egy panel? Nyilván mert más gyártmány, tehát nem eredeti sjcam. Ha nike cipőt akarsz venni, de egy olyat kapsz aminek más az anyaga (esetleg rosszabb is), akkor nem vagy elégedett. Én legalábbis nem vagyok az, mert nem ezt rendeltem.
Próbálgatom a kamerát, volt pár videó, amiben némi csíkozódás volt látható, aztán a következőben már nem. Ezt egyelőre nem tudom hova tenni, mert egyszeri eset volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest