- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
vidra1221
tag
válasz
Kolondrum #12051 üzenetére
A 4K-ra én sem vagyok rápörögve egyáltalán mert minek is ha nincs min néznem. Inkább olyan téren várok valami újat vagy fejlődést, hogy optika, képminőség, 720p 240 fps, képstabi ! leginkább. Netán barkács nélkül állítható fókusz. (bár ez lehet nagy elvárás). Tehát ilyen kis finomságok. Na majd meglássuk!
-
vidra1221
tag
válasz
Kolondrum #12045 üzenetére
Én is várok infót lesz-e valami használható, minőségi újítás ebben a max 50e kategóriában.
Kamera vásárlás előtt állok, késő tavasz-nyár elejére amikor beindul a túra, kerékpár, fürdős-nyaralós szezon, addigra szeretnék beszerezni valami jó kis cuccot. Úgy vagyok vele ha most veszek kamerát akkor biztos kijön valamelyik gyártó valami újdonsággal. Meg amúgy sem tudok most dönteni Xiaomi, SJ cam 5000x elite, Sony as20, annyi a pro és kontra mindegyiknél. -
-
Slyer
senior tag
válasz
Kolondrum #11902 üzenetére
csináltam egy videót a hibáról, így talán jobban tudtok segíteni. félek, nem a porttal van a gond. eddig is így használtam, és működött
--> ITT <-- a videó. 1 perctől érdekes, ott kezdi el produkálni a hibát.
-
baboss
őstag
válasz
Kolondrum #11385 üzenetére
Itt van egy videó Az LCD csatlakozónál a műanyag rögzítőt felfele kell megemelni, hátra hajtani, hogy oldani lehessen a csatlakozást, és ki tudd húzni, nem egyszerű kiszedni a belső keretet a csatlakozók miatt, visszarakni még nehezebb.
-
-
Sz4bolcs
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kolondrum #11029 üzenetére
Ez mind szépen és jól hangzik. Egy baj van vele, hogy azt a gombot nem lehet nem úgy nyomni, mint "Tóth az anyját". Persze lehet határon táncolni 1-2 évig, de szerintem aki csak abban a tokban használja, biztosan tönkre fog menni. Máshonnan közelítve, alapból teljesen triviális és alap lenne, hogy egy ütközőt beraknék a gombba, hogy egy adott szintnél ne menjen tovább, de lehet csak nekem magasak az elvárásaim.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Kolondrum #10961 üzenetére
SJ4000+ Plus FW Firmware Change log:
———————————————————————————
V2.1:
1,Improve the performance of image stabilization
2,Make image stabilization on as default setting (remarkpen this function, it will increase the power consumption and make the view angle to be smaller)
3,Set the default date as 2015.01.01 -
OccsE
aktív tag
válasz
Kolondrum #10886 üzenetére
...nem volt
Ahogy nezem minden mas hozza valo meg van (osszesen: 11db + vizallo tok)Ellenoriztem a Security Code-t is. Eredeti!
Utolag: en benaztam
Van alul a dobozban meg egy husszukas, vekony tarto. Abban van
Most eppen toltot nem talalok benne... csak kabel van
mas: Nagyon igenyes ez az uj csomagolas!!! Szep is, praktikus is!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Kolondrum #10877 üzenetére
Ne is mondd!
A jelenlegi melós laptopomra ha rádugom a telefont akkor
1: vagy fel sem ismerik egymás
2: vagy fel-le csatlakozik a telefon, mert ha nincs töltés, nem vesz tudomást a túlvégen lévő eszközről(már persze ha nem OTG eszköz, de egy számítógép tipikusan nem az)
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10877 üzenetére
Igen, ezek az USB - microUSB kabelek nem hozzak azt a minosegi szintet, hogy ki lehessen rajtuk hajtani 1--2 ampert, DE(!), azt azert ne felejtsuk el, hogy most speciel nem lehet ra panaszunk, ugyanis, amihez adtak, annak JO.
Merjetek meg mennyit vesz fel a kamera toltes kozben, en megtettem; 170-200mA-t legfeljebb... szoval, ide, ennek jo (telefont meg nem kell veluk tolteni termeszetesen). -
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #10843 üzenetére
Mi az hogy "itt is"!?
(auto mód... mivel nem az ég felé fordítottam így nem volt esélye korrigálni)
Nesze itt van "ég felé is forgatva":
https://www.youtube.com/watch?v=uR7yyZYuHoQ -
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Kolondrum #10589 üzenetére
Nem árt kicsit alakítani rajta, és utána többé-kevésbé használható lesz.
h2testw-vel teleírtam, majd minden olyan fájlt töröltem, ami teljesen jó volt. Átneveztem a maradékot, majd megint teleírtam. Ha volt hibás fájl, azt átneveztem, a jókat töröltem, megint teleírtam. Így 2-3 teleírás után kaptam egy visszafogott sebességű és kapacitású kártyát, ami viszont használható volt.Apró ciki, hogy az egyik pár hónap után úgy ahogy van elfelejtett mindent, ami rajta volt, konkrétan formázni kellett.
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10517 üzenetére
Dehogyis! A vitrinbe szantam, de minden vasarnap kiveszem es attorolgetem
Persze, hasznaljuk. Legalabbis, en majd fogom. Eddig nem sok alkalmam volt ra, az elso nap alkalmaval mar elojottek ezek a problemak es azota nem is igazan vettem elo (nem is nagyon volt mikor, ez az elmult par napban tortent). Alapvetoen nyaralaskor lesz majd most egy 10 napos teszt, utana neha bringan illetve kocsiba lesz dashcamnak beallitva.Nagyon hárdkór extrem sportot mar nemigazan uzok igy, 40 eves fejjel, de a montira meg felulok egy kis vadvizi evezesre
Persze, jovore majd még megyek en is wakeboardozni, buvarkodni es repcsibol ugralni Alexisszel
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10515 üzenetére
Sztem meg nem! Neked most ismet mi a probelmad? Igen, hibas, ez egyertelmu, mert vannak 4000+ kamerak melyeknel ez a csikozodas elofordult az utobbi idoben, de alapvetoen nagyon nem ilyen kepeket keszit (mint peldaul az a keszulek sem csikoz, amivel lott par tesztkepet kelzsoca, vagy eppen az amelyiket cserebe kuldi a forgalmazo, melyeket mas forumokon talalni es meg sorolhatnam).
Ha Te ezt nem tartod hibanak, lelked rajta, vegyel ilyet, jo sokat. Vedd fel kelzsocaval a kapcsolatot, szerintem eladja neked, ha szukseged van ra. Es nem, nem varunk el sokat, csak annyit, hogy ugy mukodjon, ahogy az elvart (es most el ne kezdd, hogy ezek akciokamerak es ne varjak toluk olyan minosegi szintet, mint amit egy profi, tobbszazezres kamera nyujt, mert tisztaban vagyok vele mit tud es mi varhato el, nagyon is!).
Ha meg nem koveted a topikot, talan ne irkalj butasagot, de ha ellenallhatatlan ihletet erzel reszt venni a tarsalgasba, - isten hozott -, viszont vedd a fardtsagot es olvass vissza, hogy mirol volt szo az elmult par napban, mert igenis voltak hibas darabok, melyet a forgalmazo is elismert es szo nelkul cserli oket.
Azt hittem jobban kepben vagy akciokamera teren
...de lehet csak Te varsz alapbol keveset toluk
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10489 üzenetére
Nem tudom mi a bajod velem, ismet Te nem figyelsz, de nincs semmi baj
Tehat, idezem:
"(az elso ket kep eredeti meretben, a harmadik es negyedik mar ugy lett feltoltve, hogy 100%-os meretre zoomoltam es ugy keszitettem belole egy masik kepet, hogy ne kelljen letoltenetek es ugy megnezni, az egyszeruseg kedveert)."Nem tudom maskepp leirni (de azert megprobalom):
Elso ket kep eredeti meretben. A harmadik es negyedik IS eredeti (nincs semmi belepiszkalva), csupan egy kepnezegetoben 100%-os meretre huztam ki es akkor keszitettem egy kepernyomentes, csak azert, hogy egyszerubb legyen megvizsgalnotok (igy nem kell letolteni a kepet es eredeti meretebe kihuzni, hogy jobban latszodjon, amirol beszelek, a csikozodas).Nem ertelek, mi a baj a stilusommal? ...de most komolyan.
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10485 üzenetére
Ezek a kepek nem tunnek "csikosnak", egesz korrekt.
Ugye latjatok Ti is, amit en? Nem a levegobe beszelek, valami nem stimmel. Ahogy latom, AttilaN gepe is ugyanilyen fos-csikos kepeket lő...
Megis most mi ez?
@kelzsoca, szerinted? Megtenned, hogy megnezed egy masik geppel neked milyen? Ha az(ok) nem ilyen csikos kepeket lo(nek), akkor lehet, hogy gariztatnam(?), mert szerintem nem ilyennek kellene lennie (ekkora nagy lenne a szoras a minosegben ket 4000+ kozott? Eleg gaz akkor
).
-
maj-viktor
őstag
válasz
Kolondrum #10472 üzenetére
De bírom, amikor olyan újoncok jönnek... akik nincsenek képbe.... mármint hogy honnan indult - jött az egész SJ4000...
Így újra leírom, ha nem egyértelmű én is...
Megjelent az SJ4000 az előző képem első dobozában.... ezt elkezdték hamisítani... így brandelték a kamot - márkát SJCAM-ra és ezután az "eredeti" SJCAM dobozzal jött / jön!Korábbi képek - posztok... facebook.com/SJ4000HUN-on fényképek fülön jópár kép van az eredeti kamokról / dobozokról... immáron a SJ5000 és SJ5000 PLUS és SJ4000 PLUS modellek kameráiról / dobozairól is
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1453654131550438.1073741831.1448352298747288Én komolyan nem értem... már másnak is a könyökén jön ki, hogy folyton berakom az oldalt / képeket... és még így is vannak és csodálkoznak emberek... hogy "átverik őket"... (kár törnie magát az embernek azt látom)
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Kolondrum #10365 üzenetére
SymbianOS : kösze de ez full műanyag. Bicajosoknak alu konzolt javasolnák inkább
axlfsi : ha ilyen határozottan tudod, mit akarsz venni, minek kérdezel minket? A 4000-es, 4000 wifi a legjobb, legkiforrottabb még mindig. A 60 fps egyébként kérdéses mert egyes helyeken dupla 30-azást írnak, de a 120-at ennyi pénzért nyugodtan elfelejtheted!
Ha ennyire fontos, keress egy goPro hero 4-est -
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10356 üzenetére
Ebben 2:08-nal meredek volt! Gondolom epphogy elmentel mellette, mi?
-
axlfsi
veterán
válasz
Kolondrum #10342 üzenetére
Köszi a beszámolót. Hát,... Nem nyugtattál meg, sőt.
Illetve, ezért voltam eddig úgy vele, hogy talán az 5 000-es (nem wifis) a legjobb választás. Pár tesztvideoban talán az tűnt talan a legszebbnek és úgy rémlik, csak a wifissel voltak ilyen melegedési, akku merülési gondok (hopixelt nem tudom).
Ami viszont a 4000+ mellett szól, annál is inkább, hiszen akciókamera - ez benne a pláne, az a 720p/120fps!
Viszont ez a fehér kiegés elszomorít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest