- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
fotosjani #9150 üzenetére
Ha jól emlékszem valami január elejei történet volt / rendelés... bang & CN ware-s (megkérdem, mivel ahogy írtam nem saját rendelés, csak PM-be kaptam SJ4000HUN face-re... és javasoltam, ha megéri neki, hogy legrosszabb esetben bebukja a PayPal visszapostát (~-4E Ft), inkább postázza vissza... Azért egy 100$-os 29E Ft-ot terméknél szerintem nem mindegy...)
Persze ~1hó posta, majd realizálás... e-mail & paypal vita... eszkalálás... majd cím kikérés visszapostához... azért "tart ennyi ideje"...
-
_Lufibohoc_
tag
válasz
fotosjani #9108 üzenetére
Köszönöm! És az, hogy mi a csuda az a WDR, ami csak telefonon van a menüben?
Memóriakártya: NCFS-t nem fogadta el. Azt mondta, nincs benne kártya. Formázni se lehetett vele. Benyomtam a telefonomba, azzal megformáztam és már a kamera is elfogadta. Az, hogy milyen file rendszerű lett, azt nem tudom.
-
Pompi
nagyúr
válasz
fotosjani #8383 üzenetére
Igen, és görbítettek (szó szerint mert még a betűk is csálén állnak) hozzá egy hivatalosnak kinéző, de mégsem az firmware-t. Jól hangzik, persze.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
fotosjani #8219 üzenetére
Az egyesek nem én vagyok. Tapasztalatokat osztottam meg, és egy árat, amibe került nekem.
Leírnád pontosan, hogy melyik szavam utal arra, hogy nekem ilyen van, és el is szeretném adni? Csak azért mert eszem ágában sincs eladni az enyémet, és nem is rendelek senkinek. A "Beszerzésben tudok segíteni, nem nagy kaland." mit jelent neked?
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
fotosjani #7934 üzenetére
El lehet hinni, de kijelenteni, hogy mindenki akinek wifis eszköze van frissítsen erre (az egyébként már outdated) firmwarre, mert csak azzal fog működni az androidos wifi kapcsolat nem túl szerencsés.
Új széria új hibával az persze ok, de nem ez volt az állítás.Egyébként ahogy írtam már közben van új firmware és új androidos applikáció is.
Nekem a 20141230-as fw volt fent, az új androidos alkalmazás közölte is, hogy frissítsem a firmwaret. Ezt meg is tettem, feltettem a 20150116-os fw-t és működik az androidos kommunikáció (hozzáteszem, hogy eddig is működött, szeptemberi fw óta mindig, most az új appal nem ment, de ki is írta, hogy frissítés szükséges)
Kis szépséghibája van az új firmwarenek, hogy a verzió számában a 2015 helyett 2014 van, a fw dátuma stimmel.
-
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
fotosjani #7804 üzenetére
Köszönöm, ezzel segítettél nekem is a szoftveres kérdésben.
Más: a leírás ezt mondja:
Sharpness: a felvétel élessége állítható vele. A legújabb firmware-ekben sajnos invertálva van a szavak jeletése, tehát a Soft beállítás jeleti a legélesebb módot."Ez a legújabb, tehát a december 30-ak fw-nél is így van? Egyébként a WB az egyedüli amit Grey és masok is tanácsoltak, hogy állítsák Cloudy-ra, de ennyi. Esetleg ezen felül van valami javaslat a legjobb eredmény eléréséhez?
-
-
HypeeeR
tag
válasz
fotosjani #7251 üzenetére
Nekem Acmell-féle SD28 van, rendeltem hozzá tartalék akksit (dx-ről vásároltam a kamerát is SJ4000-ként hirdetve), ami természetesen az SJ4000-hez való. Egyébként maga az akkumulátor ugyanakkora, csak nagyobb a műanyag borítás az eredeti SJ4000 akkumulátorán, illetve a kamera akkufoglalata is nagyobb. Nekem az SD28-ba sikerült belefaragni az SJ4000 akkuját, finoman lepolírozva az oldalait.
Más téma:
Az eredeti SJ4000 fw verziója hol tart most? Az SJCAM oldaláról a 0929-es verzió tölthető le.
-
dwelablack
tag
válasz
fotosjani #7267 üzenetére
A dagi gyerektől indult az egész ötletelés.
Eddig meg lehetett különböztetni a logó helyétől, a logó lététől, a felirattól, a toktól, valami külső jellemzőtől az igazit a kamutól.A dagi gyerek cucca teljesen úgy néz ki, mint a miénkből a nem wifis pakk.
a 2 nem wifis -
vasii
senior tag
válasz
fotosjani #6894 üzenetére
Jah, azert valaszoltam h jo a cim, meg tobben vagyunk akik dec elejen rendeltek es nem kaptak meg, ugyhogy nem lehet e h volt vmi gebasz az akkori shippelesekkel.
Erre annyit kaptam, hogy oke ha jo a cim, varjak meg 1-2 hetet, ha addig se jon akkor kitalalnak valamit.. -
vasii
senior tag
válasz
fotosjani #6889 üzenetére
Valaszoltak, hat ezzel nem sokra megyek. Asszem akkor varok meg egy kicsit ha ennyien vagyunk hasonlo helyzetben.
Dear xxxx,
Sorry for any inconvenience.
Your order#xxxxxxx was sent on 2014/12/9 via Uk Standard International Shipping.
Would you mind helping me to check your shipping address?
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
HungaryCould you please check with local post office?
If you have any other problems, please feel free to get in touch with us.
Best wishes,
Amanda
-
zoli03
őstag
válasz
fotosjani #6711 üzenetére
Az eBay-es kütyük kis pénzért topikban olvastam, gondoltam egy esélyt megér kipróbálni.
-
-
Minstrel
senior tag
válasz
fotosjani #6205 üzenetére
Igen, rosszul írtam. Ez az eredeti [link] de ez már 119USD UK-ból -10USD kuponnal.
Milyen jó, hogy napok óta a hamissal szemezgetek, pedig átnéztem a hamis vs. eredeti képeket, csak mindig cserélgetik, egyszer jobb oldalon a hamis balon az eredeti és nem figyeltem a feliratokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- DJI POCKET 2 Standard kamera + PolarPro Cinema filter set kiváló állapotban eladó!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest