- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mPeR™
csendes tag
válasz
Tamás 72 #8915 üzenetére
Ma válaszolt (az ünnep ellenére) a Banggood... Küldtek egy FW linket. Két dolog tűnt fel:
1. ez a FW dátum (verzió) nem szerepelt a gyártó oldalán
2. nem csak az FW96655A.bin mellett van egy LD96655A.bin file is (gondolom bootloader)Viszont: ezzel működnek a gombok rendesen és végre rögzít hangot is a ketyere... ellenben nincs többé videolapse és még mindig nem oldódott meg, hogy az új (januári) gyári FW-ek miért nem indulnak el?
A fórum alapján a kamerám eredeti SJ4000wifi. Szóval nem tudom.Azért ide teszem a Banggood-os FW linkjét, hátha más is küzd ezzel a problémával:
[Banggood Firmware SJ4000wifi G20141223V01] -
don pardon
aktív tag
válasz
Tamás 72 #8887 üzenetére
Akkor megosztom veletek az én videóm ami se nem motoros se nem sielős. Igazából az első videóm az sj4000el, nincs benne extrém sport.
Tavaly novemberben Kanadában voltam munka miatt es ellátogattunk a Muprhy's nemzeti parkba. -
maj-viktor
őstag
válasz
Tamás 72 #8642 üzenetére
De az előző komment is a WiFi-sről szólt... és hogy nem lehet párosítani a gyári app-al... akkor most!? a sima is problémás!? csak az EU-s készlet!?
Aki fake-t kapott, írjon meg mindent, hogy honnan / mit / mikor / (akkor a színt is, hátha az is számít) / fw verzió (ugyebár akkor ez az "elcsúszott betűs" fajta
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tamás 72 #8640 üzenetére
De most egyébként melyik kamera a problémás bang-ről!?
a sima SJ4000-es? az SJCAM logós? vagy az SJCAM SJ4000 WiFi-s!? és most akkor csak az EU stock-os!? vagy a CN stockos is!?
Ha jól emlékszem (most lusta vagyok visszaolvasni) az EU stock-os WiFi-s nem!?
Egyébként az egész FAKE / nem FAKE témához:
Itt nem arról van szó, hogy mi csak az eredeti kam-ra verjük a f*szünkat, hanem hogy ha mi úgy vásárolunk, hogy oda van írva, hogy eredeti a kamera és mégis FAKE-t kapunk... akkor okkal "balhézik az ember" és akar minimum egy 50%-os refundot, hamár gagyit kapott! (mert alapból a fake-k nagyrészének szarabb a képminősége / összeszerelés minősége és nincs kompatibils fw hozzá, úgy kell vadászni, ha téglásítottad.)Szemben azzal ami eredeti és működik a hivalatosan kiadott fw-ekkel (sjcamhd.com - sjcam.com)
Ha FAKE-t akarok venni, akkor azt veszek olcsóbban, de nem "eredeti áron" akarok FAKE-t kapni, így akkor jogosan balhézik az ember, hogy nem felelt meg a leírásnak! (mivel ugyebár a fake darabok minimum 10-20-30$-val olcsóbbak)
-
fuze
őstag
válasz
Tamás 72 #8187 üzenetére
Fényforrástól függ. Érdemes mindig leellenőrizni azért, mert először észre sem veszed hogy nem is teljesen fehér. de ha jól beállítod akkor sokat dobhat rajta.
még ez a piros is korrigálható:
(Szerk.: előzőnél kihagytam, hogy nem az RGB channelt kell húzni, hanem külön külön a red green blue csatornákat kell állítani a levels fx-ben. Sima RGB-nél nem tudod ezt megcsinálni)
-
fuze
őstag
válasz
Tamás 72 #8172 üzenetére
Szerintem ne foglalkozzatok a készülék fehéregyensúly beállításaival. Úgyis sz@r.
Érdemesebb szoftveresen állítani:
Szinte minden programban van levels fx (ez most after effects)
itt a két szélső csúszkát kell behúzni a "diagram" lábáig. A képen pl csak a jobb oldali csúszka volt rossz helyen. Így helyes fehér színértéket kaphatunk. Ezen kívül én továbbra is a kamera auto beállítását javaslom a legtöbb felvételhez
-
zoli03
őstag
válasz
Tamás 72 #8172 üzenetére
Én is erősen gondolkozok rajta, nálunk még volt vagy 5 db.
Mennyivel jobb a képe az AS20-nak az SJ4000-nél?
Kicsit utánanéztem: nincs kijelző, ami mutatná a felvételt, de legalább okostelefonon meg lehet nézni. Tartozék is kevés van hozzá, bár a tokon van menet, úgyhogy ez nem olyan nagy gond. De tud 1080p/60FPS-t vagy 720p/120FPS, ez nagy előny. -
fotosjani
aktív tag
válasz
Tamás 72 #7968 üzenetére
Nekem ha nem is az első éjszaka, de második éjszaka szoktam választ kapni.
Más:
Ilyen lencsevédő szettet rendelt már valaki? -
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7967 üzenetére
Hát valami oltári kavarás lehet, mert ahogy láttam neked eredetileg G20141230V01 fw volt fent. Tehát tutira novemberi utáni fw-vel jött a gépet, vagyis a hivatalos infók szerint mennie kell rajta az új G-s 20150116-nak, sőt igazából csak ezen kellene menni.
Másrészt nekem ma estig szintén ez a G20141230V01 volt fent (igaz nekem eredetileg W-s fw volt, de már a G20141204-re frissítettem korábban), és ment a wifi kommunikáció androiddal.
És ha jól értem, akkor a banggood küldött egy G20141223V1-s fw-t - ami se az sjcam.com oldalon, se a majmos oldalon nem volt fent. És ezzel megy minden.
Ezek alapján ez a szállítmány erősen sántit. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy a magyarországra érkező nem banggodos, hanem sjcam-es (Electropoint és Grey) kamerák milyenek lesznek!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tamás 72 #7948 üzenetére
Én ebből csak egy valamire tudnék következtetni, hogy nem eredeti SJ4000 kamod van! Ha minden mással eredeti fw-vel nem működik...
Hol vásároltad!? (bocs ha volt kérdés-válasz már, de itt az utóbbi 1hétbe csak a "siránkozás megy" és semmi hasznos komment - válasz nincs)
/szerk
Már boccs, de a fájlnév a fw-eknél ugyanaz, csupán a "belseje" más... és lesz különböző dátumozású!
Ez olyan, hogy egy weblap kezdő oldalának is "gyárilag" index.html, itt is alapból van "egy neve" a fw fájlnak -
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7929 üzenetére
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?! Hogy lehet az, hogy itt már augusztusban, szeptemberben, októberben voltak sj4000 wifi tulajok akiknek ment a kommunikáció androidos eszközzel...
kezd megint burleszké válni a topik, azt hiszem pár napig megint hanyagolnom kellene...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Tamás 72 #7915 üzenetére
Azért a firmware-es kavaráshoz és hisztihez az ilyen hozzászólások is hozzátesznek negatívan.
Egyrészt eddig is ment androidos telóval a wifis kamera, nem kell a hisztit kelteni, vicces lenne, ha decemberig kellett volna várni egy nyáron megjelent készülékhez, ugye ezt te is belátod, ha nálad nem ment az más tészta.
Másrészt az általad spanyol viaszként megtalált kínai oldalon levő fw-re azt írod, hogy G20141223V1, de ennél van már újabb fw wifishez, az ismert oldalakon (sjcam.com és metropolitanmonkey), hisz a G20141230V01 már kint van egy ideje és most, hogy ránééztem az sjcam.com-ra már van 20150116-os is.
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tamás 72 #7884 üzenetére
Ezekszerint banggood betárazott egy párszáz karton hamisból és eladták "originalként"?
Éééérdekes... mondjuk várjuk ki a végét...Ám doboz - kamera külső kinézet / menü kinézet gondolom "eredetinek tűnt", csupán a fw frissítéssel hülyült meg... így fw downgradelés nem játszik!?
Azaz próbálj pl. egy május 0527-eset rárakni..Meg most a wifi-s verzió esetén is van "furcsaság" a G - N -es verziókkal (valaki azt írja gond nélkül frissítheti az egyiket a másikra, más meg hogy nem)
Én még "régebbi wifi-ssel rendelkezek"... (márha állítólag van-e most újféle)
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Tamás 72 #7840 üzenetére
Itt találsz két G verziós FW-t, nem tudom próbáltad-e már.
-
concrete4
tag
válasz
Tamás 72 #7795 üzenetére
Hello!
Ugyan ezzel a problémával szenvedek én is.Csak nekem nem wifis a kamera.Frissítés után én is így jártam...Minden "eredetiség" vizsgálaton átment a kamera és ezek szerint fake lenne???
Én eddig abban bíztam hogy a frissítéssel lehet valami probléma..
Ha esetleg valami megoldást találsz / ha mégis eredeti a kamerád/ akkor azt itt oszd meg mindenképpen.
Tud valaki olyan oldalt ahol van még firmware letölthető? Próbálkoznék,hátha visszaáll.. -
fotosjani
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest