- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Dancee92 #11404 üzenetére
....nem sjcam.com, hanem sjcamhd.com
(#11414) Dancee92
esetleg itt gyorsabban kapsz választ:
facebook.com/GreyVshop -
pgemil
aktív tag
válasz
Dancee92 #8321 üzenetére
Ezt az appot el tudnád küldeni? felrakni felhőbe?
Az enyém most csatlakozik, de onnan nem megy sehová! Csak kikapcsolni tudom
A memkarit sem ismeri fel és nem formázza meg sztem.Nekem is azt írja ki, csatlakozik, kék képernyő WIFI Connented és MAC: xxxxxx felirattal. Alul pedig a bontáshoz nyomjak vissza gombot....(Press Up to Disconnect)
Az AS20 nem csinál ilyet!!!
-
Pompi
nagyúr
válasz
Dancee92 #8318 üzenetére
SJCAM app a legfrissebb v0.9.7.10? Gondolom nem, mert akkor valószínüleg nem menne ezzel az fw-vel, hanem kiírná, hogy frissíts. Tuti akkor lehetsz ha felmennek a frisebb fw-k, a 20141230, de még inkább a 20150116-os - a legújabb sjcam app csak ezzel fog menni elvileg.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Dancee92 #8314 üzenetére
"Az megy"
Mert a G20141204V01 az egy hivatlos fw, tehát minden bizonnyal eredeti a kamerád.
A G20141223V01 viszont csak banggoodéknál létezik - én erre a szériára már rámondanám, hogy fake, lásd az előzményeket és az azóta hivatlos forrásból érkezett példányokat. Ezekre a kamerákra bármilyen ettől eltérő hivatlos fw nem rakható fel, illetve a legfrissebb androidos SJCAM app sem működik ezzel a 1223-as fw-vel ha minden igaz.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Dancee92 #8301 üzenetére
Elvileg addig vesz fel a kártyába x perces bontásokban, amíg a kártya meg nem telik, ilyenkor a legelső x perces videót törli és annak a helyére veszi fel az újat, tehát nem csak az utolsó x perc van a kártyán, hanem annyiszor x perc amennyi a kártyára elfér.
Továbbá az autó mód sajátossága, hogy amint áramot kap elindul a felvétel, tehát nem kell külön kapcsolgatni, gyújtás és már megy is a felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest