- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
istika
tag
válasz
PoLizei #8810 üzenetére
Igen, atneztem de nem nagyon tudtam kivenni egyertelmuen a tesztekbol hogy melyik a jobb kamera. Annak ellenere h az sj5000esnek altalaban minosegesebb a kepe, vegeredmenyben mindig azt irtak h az sj4000 jobb.nekem is volt, eredeti, de egyaltalan nem tetszett a minosege.nagyon nem, el is adtam.helyette szeretnek most venni.banggoodon amiket nezegettem, hat egy az egyben olyan kepek vannak fent mint az sjcam oldalan...rendelt mar vlki onnan kamerat es hamisat kapott?az vegulis tok mindegy h honnet rendelem csak azt szeretnem egyertelmuen tueni hogy melyik a legjobb sj kamera...azt tudom h egyik sem hasonlithato egy gopro minosegehez de mivel annyi penzem nincs, muszaj beernem ezzel...
-
maj-viktor
őstag
válasz
PoLizei #8634 üzenetére
2dolog:
- tényleg vannak ilyen hülyék akinek nem ésszerűek az ilyen dolgok és ezeknek szájbarágósan kell elmagyarázni
- youtube reklám után / nézettség után kap pénzt a feltöltő (bár ez nem indokolja teljesen, hogy 5perces videót csináljon egy max. 2perces műveletről (videóvágással, intro-outro, stb.), mert 5-10mp után már felbukkan a reklám) szal elég lenne egy 30mpes videót is csinálnia -
mm89
őstag
válasz
PoLizei #8570 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor lehet ez csak a banggoodos kamera hibája, hogy megállítja a felvételt...
Esetleg valaki más is kipróbálná 4000 wifivel? (mert ugye Polizei M10-zel próbálta). Előre is köszi!maj-viktor
Topik név:
Már így is szinte minden összehasonlítást, tesztet megosztasz itt is és a többi topikban is, szerintem nem lenne nagyobb a káosz, de igazából mindegy, mert feliratkozok minden topikra és úgyis olvasom őketM10:
Néztem én is több ilyen összehasonlítást, főleg a méret miatt. Látszik, hogy nagyobb, de mint mondtam, a sisak oldalára rögzítve talán előnyösebb ez a forma. persze a legjobb egy cső forma lenne, de azkon nincs kijelző (esetleg a drift HD, de az ugye más árkategória). -
mm89
őstag
-
settenkex
tag
válasz
PoLizei #8518 üzenetére
Egyet kell értsek. Én is inkább már az 5000-est ajánlom, mert a wifis 4000-hez képest (itthon) 8ezerrel több csak a sima 5000-es.
Képminőség terén amúgy nagy előrelépés: sokkal szebb a képe, a fehéregyensúly sokkal jobb (az a kékesség ami engem nagyon zavart a 4000-esben, itt már nincs).
Az 5000+-ról még nem tudok érdemben nyilatkozni, de az ára alapján inkább a sima 5000-es, vagy a wifis változata. -
Pompi
nagyúr
válasz
PoLizei #8280 üzenetére
A tesztvideók a vásárlásnál segítenek, nem baj, hogy van belőlük. Aztán a kész produktumok viszont már lehet nem a nagy nyílvánosságnak készülnek.
crgriseus7: a image qualityt beállítottad FINE-ra? (alapból normálon van) Az 5 megapixeles kép már szoftveresen felhúzott, tekintve, hogy csak egy 3.5 megapixeles érzékelő van a gépben. Ha videónak akarod összefűzni, akkor elvileg a 2MHD a jó választás a méretarány miatt.
-
kacsa009
csendes tag
-
mijos
senior tag
válasz
PoLizei #8025 üzenetére
Na most akkor rendelkezek egy darab hulladék hasznavehetetlen fostalicska sj4000-el ami egy FW frissítés után az SJ4000 logo után minden esetben kikapcsol. Hiába teszek bele olyan memkarit amin régebbi fw van, ugyanúgy kikapcsol mert gondolom én nem tudja felülírni a régi rendszert. Mehet vissza gariba? vagy mit tegyek ?
-
válasz
PoLizei #8028 üzenetére
Én megcsináltam, menni megy, bár elején nem értettem miért kell töltőre tenni. Még mondtam is, hogy semmit nem csinált, aztán mégis. A 4000-et egy bizonyos FW felett nem piszkálnám, ez nekem a W0928V02 volt. Bár ha nem működik rendesen akkor megértem. az 5000 meg új, csak azért frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest