- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Nem reménytelen van rá mikor lehet.
Digikábelen ha egy meglévő muxra raknak be 1 vagy 2 csatornát és csak az adott muxon keresünk rá, akkor ami azon van 5-6-7db csatorna szanaszét fogja dobálni. Ilyenkor szokásos művelet, csatornalista lementése penre, majd pc-n samsung chanell editorral szerkesztés és mehet vissza tv-re.
az a legjobb eset ha új muxot indítanak (ilyen volt legutóbb az M4 SD és HD verzió) ilyenkor a lista végére rakja be a frissen behangolt muxot. Ezt a 2 csatornát már könnyű a tv szerkesztőjével a megfelelő helyre vinni. -
TheNimo226
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a sok kommentet!
Paraméterek:
internet és számítógép rész nem fontos, és isten igazából a 3d rész sem.
Bár opcióként jó, ha akarok 3d-t. De a TV legyen TV, netezni úgyis számítógépen fogok - hisz gyorsabb.De amit szeretnék:
a lehető legszebb (2d) kép a megadott árkategóriában, inkább a méretet növelve (egyéb kiegészítő humbugok helyett).
Később majd számítógéppel összekötve, hogy full hd filmeket lehessen a sz.gépről nézni (gondolom ehhez majd kellene egy media box).Ami igazán érdekelne:
ajánlottátok a d65xx és d7000-ret is.
MI is a különbség? Ahogy néztem az utóbbi hetes széria, ezért egyesek szerint sokkal szebb a képe (fórumban azt olvastam, hogy 7-es 8-as szériának látványos a javulása a korábbaikhoz képest). Még valami?Illetve a 2012-es modellek mikor jönnek? Leginkább azért mert talán kicsit levinné ezeknek az árát
Köszi szépen a segítséget!
-
aj
csendes tag
Nincs mit.
A UPC direct sajnos nagy csalódás. Zajos kép, alacsony bitráta, pedig 80-as tányért kapott. Maximumon megy a digitális és mpeg zajszűrés is és 20-on a képélesség. Így hunyorítva túlélhető. Csak jövő májusig kell együtt élni vele a hűség miatt. Hátha addigra bővül a MindigTV extra kínálata is.
Viszont a német adók (Astra) hibátlanok. SD felbontásban is nagyon jók, filmek esetén DD 5.1 sokszor eredeti angol hanggal is.
-
vilmaboy
őstag
"Az újak sem hiszem hogy rosszabbak lennének!" én ezzel ebben a formában nem értek egyet, h csak azért emrt a régi jó violt, az új is biztosan tutkó. Öregapám ladája si jó votl akkoriban, de az újak egyenesen ratyik
persze nem kötekedésből írtma... csak, h szerintem az új, mivel teljesen más esetleg még a gyártónál kiforratlan technikákon alapszik, egyáltalán nem biztos, h jó is, csak mert a régi az volt.
-
martinskij
csendes tag
hát, kipróbáltam mindegyiket, és ugyanúgy fullscreenben jeleníti meg 1080i-ben és autoban is, az egyetlen különbség, hogy a tv nem állítja át a saját felbontását, vagyis az SD adókat is 1080i-ben jeleníti meg, persze sd képminőségben. Semmilyen minőség vagy méretbeli különbség nincs a két beállítás között, ezért nem értem, hogy mi az auto fuinkciója. Más: feltettem gépre a servioo-t, flottul fel is telepítette, a tv is felimserte, az egyetlen apró szépséghibája a dolognak, hogy a mappák üresek, leginkább az online streameket használnám. Gépen beállítom aszerint, ahogy többen is leírták korábban, a tv mégsem ismeri fel őket. Mi lehet a probléma?
-
lehasznalo
tag
Én őszintén örülök, hogy neked jó tapasztalataid vannak-voltak velük!
Sajnos én azok közé tartozom akiknek nincsen.
Hozzáteszem, hogy mindig úgy alakult, hogy 15 éve egyfolytában samsungra esett a választásunk.
Ami nem kevés műszaki cuccot jelent. Bár én nagyon kis porszem vagyok a gépezetben, de akkor is egy vásárlójától esett el! Ami jellemző Mo-ra, hogy ami külföldön működik az nálunk nem! Ezt külföldön kicserélik, itt nem... egyszer lehúzzuk... többször nem... -
sandró60
addikt
-
BalaNce87
addikt
All share faszán működik, azzal nincs gond. Csak mivel van egy usb a routeren ezért gondoltam, hogy így is kipróbálom. Sok értelme nincsen, hiszen az adattárat közvetlenül aTV-re kötve is tudom használni. Egyszerűen csak érdekel.
Router sebességével nem lehet baj, hiszen a full HD is átment tegnap a TV-re minden akadás nélkül. -
eFeMeR74
senior tag
Nagyon egyszerű gyors megoldás iso, nrg stb képfile DVD megnézése, ha mindenáron Allshare akarod akkor a vob fileokat 2 perc alatt összefűződ A TC (totalcomm) crc hibára fog panaszkodni de csak simán átnevezed valami.vob ra és kész és gond nélkül játsza a TV. Ha esetleg a nyelvel van gond akkor a VirtualDubMod szintén 2 perc alatt megcsinálja
bemutolod neki azzal a hangsával amit szeretnél és lemented
Ja a video fülnél azért nem árt kipipálni a direct stream copyt
TC: [link]
VirtualDubMod: [link] -
vlevi
nagyúr
"ALL share-val, pc virtuális CDROM-ból van esélyem lejátszani?"
Nem fog menni.
DVD ISO lejátszásához média lejátszó kell. Vagy DVD lejátszó...
Ha nem ISO-ban van, hanem a VIDEO_TS könyvtár van a vinyón, akkor a benne lévő VOB-okat ímmel, ámmal lejátsza a tévé, de nem az igazi -
Lalolib
csendes tag
Nincs abban semmi ijesztő. Nekem is a postás hozta a kártyát, én is aláírtam néhány papírt. Bedugtam a foglalatba a kártyát, és máris üzemelt. Sőt, mivel egy heted van az aktiválásig, addig minden csatorna fogható. HBO is! Ezért én percre kivártam az egy hetet, és mikor "elsötétült" a kép, hívtam őket és fél óra alatt aktiválva is lett. Mindezt ráadásul szombat délután.
Ez vajon miért ijesztő? -
ratkaics
senior tag
A UPC Direct-et, csak HD-s előfizetéssel javaslom. Nagyon alacsony az SD adások bitrátája a transponderen, amiről jönnek és az "alap" philips beltérinek elég vacak képe van (nincs HDMI sem). Tudom mit beszélek, nekem a legolcsóbb előfizetésem volt, de visszamondtam, mert nagyon keveset néztük, és akkor is bosszankodtam a képminőségen
. A mindigTV ehhez képest ég és föld. Most azt használom, persze csak a szabadon foghatóakat, de az SD adók is sokkal jobbak itt mint a tányéros UPC-nél.
-
sanyaboy
csendes tag
Megy ezzel a tévével persze. Apróbb gondjaim vannak, de nem veszélyesek:
1. Nekem a Samsung műsorújság rosszul jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Ha átállítom monduk Észt-re a területi beállítást (az alapértelmezett nyelv,felirat,teletext visszaállítandó magyarra!), akkor jó lesz (?)
2. Vannak csatornák (pl Disc.Science/World, DoQ,Eurosport2 stb), ahol átkapcsoláskor bejön egy majdnem egész képernyős szöveg: check your smart card. A szöveg alatt megy az adás, le lehet okézni és eltűnik, csak kicsit bosszantó...
3.A csatornák újratelepítése, sorba rendezése macerás. Akár a tévén, akár samtoolbox programmal csinálod. Megtalál kb 500 csatornát, amit nem úszol meg végig kell nézned melyik a tied és melyik mondjuk Digi, vagy más szolgáltató... Pl Rtl Klub kb 5-ször szerepel a listában, de értelemszerűen csak 1 a tied.
Ezekkel a gondokkal együtt lehet élni, cserébe spórolsz egy plusz fogyasztót és távirányítót, tudsz felvenni (ez beltérin keresztül nem megy ha jól tudom), megy a műsorújság beállíthatsz megnézendő/ rögzítendő műsorokat, amikre kezdéskor átkapcsol automatikusan, vagy elindítja a felvételt... Összességében nekem bejön ez a megoldás -
sandró60
addikt
Ezzel a programmal próbáltad?A számitógépen tudod szerkeszteni utána a tv-re töltheted
csatorna rendező -
sandró60
addikt
Amióta megvettem a D5500 tv.A Venice V13-média lejátszót elcsomagoltam és betettem a szekrénybe. A Samsung média lejátszója az én igényemnek megfelelő.Erre mondhatnák,hogy milyen "igénytelen" vagyok.Ha lett volna több pénzem akkor lehet megvettem volna a nagyobb tipusszámú tv-t és akkor jobb minőségben nézhetnék mindent,de mivel csak ennyi pénzem volt, ezért vettem amit fentebb irtam
-
Imco
őstag
Közben olvastam.
Ha minden igaz akkor a kártya megy a CA modulba ami belemegy kártyástul a CI adapterbe.Ha ez így van, akkor CA modul és CA modul között mi a különbség?
Van alcor CA ajánlat 1 év előfizetéssel 17 000.- és a mindignél ue. 11000.-, gondolom más modullal.Mit szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest