Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
kovsol #42398 üzenetére
Most azt is kipróbáltam hátha a PC mód zavarja ami be van neki állítva, de a többi módban is ugyan úgy elmegy a jel.
Van rá még 3,5 év garancia, de mondjuk egy ilyen hiba miatt esetleg több hétre megválni tőle elég bosszantó.(#42401) Flashget volt már rá példa, miért ettől tönkremehet a hdmi rajta ?
-
-
válasz
kovsol #23215 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget írok,de mintha rémlene valami hogy a Hdmi 1-et kell átnevezni.
Air! Ez így van. Téves vásárlás,nem tetszik stb nem kötelesek visszavenni csak ha hibás a készülék. Viszont ha az van hogy hibás a készülék akkor dönthet úgy is az ember hogy csere helyett a pénzt kéri vissza!
-
8nemesis8
veterán
válasz
kovsol #23024 üzenetére
Akkor mi alapján döntsön az ember?
Ha másra hallgatok az sem feltétlen jó, mások vagyunkAmúgy amikor 10-15-t is 1 jelforrásból szolgálnak ki, gondolom nem mérvadó. De valamennyire csak jó.
Sajnos Szegeden nincs kifejezetten TV-vel foglalkozó bolt vagy csak nem tudok róla!? -
-
littlerock
aktív tag
válasz
kovsol #19761 üzenetére
Nemrég egy ismerősöm vett egy Sony TV-t és láss csodát az nem tudja...
ha a füles kimenetét használod, akkor csak 2.0-ás hangot kapsz. Van egy Sony minitornyom, az ál 5.1-et csinált a stereo jelből... de elég hihetőn tudott hazudni... ha nincs ilyen hangprocesszorod, akkor nem tudom...
-
-
Wursly
csendes tag
válasz
kovsol #14378 üzenetére
Szia.
Nekem egy UE40D5500-asom van és ugyan ezt játszotta el wifi hálózaton keresztül.
Ha látta is az mkv fájlokat nem játszotta le. "Nem támogatott formátum."
Feltelepítettem a serviio-t és azzal osztottam meg a filmeket. kellet neki vagy 10perc hogy beolvasson vagy 150 GB-ot, de azóta lát mindent és zökkenőmentesen játsza az 1080p-s mkv-kat is. Próbáld ki. -
Andie
őstag
válasz
kovsol #14289 üzenetére
Aszonták a digitálban, hogy a samsungnál érdekelődjek.
Felmentem a samsung.hu-ra, ott be kell reggelni a tévét, és akkor jár rá az 5 év. Ezen ne múljék, hazamegyek, bereggelem. Még valami platina VIP kártyát is kapok, mer 40 col fölött jár, és soronkivüli, seggkinyalós szervizszolgáltatás jár hozzá.
Viszont ez a törésgarancia még mindig érdekel, mert erről ott sincs 1 szó sem... -
sandró60
addikt
válasz
kovsol #13829 üzenetére
Igazad van,hogy hibás termék bekerülhet a boltokba,de az már a kereskedő felelősége,hogy nem veri át a tisztelt vásárlót egy többszáz üzemórát működött tv-t újként eladni lásd fentebb irt saját estemet leirva.Akinek válszoltam a leirt történetemmel azt nehezményezte,hogy én megmertem kérdezni,hogy hol vásárolta a tv-tŐ azt irta,hogy semmi felelősége nincs a kerskedőnek,ha a tv jótállási időben elromlik.Olvasd légyszives mégegyszer az esetemet.Vond le a következtetést a kereskedő magatartásáról!
A#13823-hozzászólásra válszoltam a leirt történetemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest