Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Hali!
Néhány éve már valaki szépen megfogalmazta de nem kapott, és nem találtam rá választ.
D6500 a TV-m.
KATT!Mindennek tudok örülni!
Köszi!
-
Imco
őstag
Hi All!
Valaki megsegíthetne egy kis jó tanáccsal!
D6510 a TV-m van hozzá egy D5500 lejátszóm.
Kiírom a filmeket Blu-ray discre 2-3-at, amennyi ráfér. /mkv formátum/
Disc betesz a lejátszóba, majd szembesülök a problémával, hogy nincs hang.
Nem minden filmen, csak 1-2 nél.
Próbálok nyelvet váltani, erre lefagy a lejátszó.
Sebaj! Hdd bedug a lejátszóba. Ua. a hiba.
Átdugom a TV-be minden mindegy alapon, mert ugye ott már nincs DTS meg 5.1, de ott sem megy.
/Itt van amikor megy, de a ma próbálttal ez sem sikerült./
Sebaj, TV-vel hálózaton keresztül a szerverről is kipróbálom, és lássunk csodát, van hang!Most itt ülök a gép előtt ahol természetesen a BD-nek is és a HDD-nek is van hangja.
Bitre egyforma mind 3 file.
Az X 350e Ft-os cuccom meg nem nyomja!
1030 az FW a lejátszón, a TV-n is volt frissitve. Frissebbet nem találtam.
Egyszerűen valami codec problémája lehet, de vicc hogy egy ilyen faxsággal kell szívni!Valaki mutasson irányt az éjszakába!
Köszi!
-
Imco
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Kissé off leszek, de a saját topic nem pörög, vagy nem találom a megfelelőt.
Itt már láttam hasonló problémát.6510 TV-n van egy BD D5500 egy ADATA 1TB NH03 vinyóval.
A BD D5500 ami problémás.
Egyes filmek /mkv/ akadnak.
Gondoltam rossz a film. Megnéztem PC-n, jó.
Áttettem a TV-re a vinyót, ott is jó.
Firmwaret frissítettem a legújabbra, de változatlan.Érdemes garival próbálkozni? Mik a kilátások ilyen esetben?
Állatira bosszant a dolog.******
Más:
A TV-re kötött vinyó hangját nem lehet optikai kábelen 5.1-ben küldeni az erősítőre.
Régebben mintha olvastam volna itt valahol, hogy csak stereo lesz, de talán változott valami.Köszi!
-
Imco
őstag
Köszönöm a segítő hsz-eket.
Akkor nem frissítek, mert igazából semmi baj csak támogatási lista bővülésben bíztam!
Köszi még 1x!
-
Imco
őstag
Hi!
Erősen off leszek, de nincs életképes saját topicom.
A 6510 Tv-m mellett van egy BD-D5500/EN lejátszóm.
Sehol sem találok hozzá firmware-t.
Illetve amit találtam az USAbeli és nincs megjelölve/nem találom hogy milyen betűjelűhöz jó.
Így nem merem rátenni.Valaki legyen olyan jó, segítsen unatkozó perceiben találni hozzá megfelelőt!
Köszi!
-
Imco
őstag
Ide írom mert talán itt nem tartotok nagyképűnek.
Január óta a F1 rajtot várom! /Nem igen nézek más digi adást./
Ma megnéztem az időmérőt és oda meg vissza voltam a képtől!
Állatira tetszett minden. Tudom már kipróbáltam egy párszor, de ezt nagyon vártam és Happy vagyok!
Örülök, hogy az M1 átvette, mert szebb a kép mint az rtl-nél. Szerintem... -
Imco
őstag
válasz
TheNimo226 #24522 üzenetére
Ekkora összegbe a 46" is beleférhet most pl. a 65XX-ből. Egyébként Flashget javaslatát követve biztos hogy jobb ár/érték arányú TV-t kaphatsz, ha tudsz várni egy kicsit.
A mostani 46"D65xx és 40"D7000 is kielégítik az igényed.Szerintem...
-
Imco
őstag
Sandro ajánlata is jó, de ez talán kényelmesebb. A olcsóság és a praktikum viszont ezt szülte. A kb 2 hónapja megelégedéssel használom. Budakalászon az antenna boltba van polcról is, mert csak neten találtam.
-
Imco
őstag
válasz
lehasznalo #24384 üzenetére
Szinte biztos, hogy a HDMI-ről le lehet venni egy sztereó audió jelet. /elvileg az 5.1 -et is/
Viszont abba is biztos vagyok, hogy a fejhallgató kimenetes megoldásnak a többszörösébe kerül. -
Imco
őstag
Tegnap kipróbáltam a mobilos távirányítást.
Tetszik az ötlet!
Mint írtátok is, azért maradok a távirányítónál. -
Imco
őstag
válasz
penell1234 #24370 üzenetére
Másik szoba wifi nem gond. Max. ha 30-as vasbetonfalak vannak!
-
Imco
őstag
válasz
Silverblue75 #24324 üzenetére
A 2. nál talán az lehet hogy áramtalanítasz valami hosszabbítót kikapcs. után.
Nem bírja az áramszünetet az óra. -
Imco
őstag
Ma néztem a Star.War.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.BD25.AVC.x264.DTS-HD.MA.6.1.HUN verziót. HDD-ről a saját lejátszon keresztül. Kb 1 óránál beszaggatott majd újra indult / ki-be kapcsolt/ a TV-m /6510/ majd békésen lejátszotta hibátlanul a maradék 1,25 órát. Az anyag hibátlan, megnéztem utána. Mitől lehetett ez?
Először csinálta.Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
nightshadow #24186 üzenetére
Valóban brutális az árképzés!
E-bayesekne itt egy olcsóbb. -
Imco
őstag
Igazatok van!
Mivel 2 napos a telcsi és eddig alig volt közöm az androidhoz ezért kipróbálok mindent! -
Imco
őstag
2,5 hónapja jártam be ezt a kérdés kört. Sokat vacilláltam mert LG fun vagyok, de végül a sokkal gazdagabb kényelmi funkciók miatt a samut választotta. Arra jutottam mint amit leslie ajánl.
Annyi különbséggel hogy a 7000 design /hasonlóság/ miatt inkább a 46" 6510-et vettem.
Ma néztem az MM-ben-ban 280 Ft.
Nem bántam meg, jó választás volt. -
Imco
őstag
Hali!
Beszereztem egy Galaxy S II-t.
Hogy lehet a TV-t vezérelni róla?Esetleg aki tud egy jó fórumot az S II-höz legyen szíves egy PÜ-t dobni!
Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
Szabikaa20 #23915 üzenetére
Veszel egy mediacenter kis PC-t és azzal összekötöd. ~50000-150000 között kijön. De ha van otthon egy asztali géped azzal is operálhatsz.
Szerintem erre ilyesmire gondolt.
-
Imco
őstag
válasz
szelidorzo #23897 üzenetére
Én emlegettem, de csak poénból.
Egyébként Munkácsi colorral kezdtük. -
Imco
őstag
válasz
vilmaboy #23866 üzenetére
Értem, és igazad is van bizonyos szempontból.
Ez a márka hűség. Valamilyen alapon döntést kell hozni.
Bár 100%-nak kevés, de kiindulásnak elég egy jó referencia, vagy pozitív saját tapasztalat.
Írtam már többször, ha a média és a smart fejlettebb lenne az LG-ben, azt vettem volna, részben a fentiek miatt. -
Imco
őstag
Nekem is van egy 72-es cs-762ant samum amin felnőttek a gyerekek. Cca 12 éves.
Hibátlan TV.A felhőkről meg csak annyit, hogy ha visszaolvasol, kinek így, kinek úgy felhős.
Nálam is az, abszolút nem zavar.
A divx mkv sub feltételnek gyak. majd minden média lejátszós mai készülék megfelel.
Kódolás probléma szokott lenni /ami nem feltétlen a TV bűne/, illetve a felirat típusnál, névnél van némi megkötés típusfüggően.Szerintem...
-
Imco
őstag
Sandró60 véleményével egyetértek.
A helyzet nem ennyire elkeserítő hanem ilyen sokat akarunk!
30 éve még a Colorstarnak is örültünk a lakástűz ellenére!Ha nem samsung topicba lennénk, és nem kéne a smart meg a 3d akkor LG-t vennék. Kiválóan müxik napi 5-10 órát és semmi bajom vele már ~6 éve.
Az újak sem hiszem hogy rosszabbak lennének!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
lehasznalo #23780 üzenetére
Megértem az érzelmeidet, de azért annyit had tegyek hozzá, hogy eddig korrektül mindenemet elintézte a Samsung.
Nem vagyok belsős. Mezei átlag vagyok. -és LG fun.
A csúcs az a nagyon drága hűtőm volt, amire a szerviz is azt mondta, hogy buktam.
Ezek után a 2 éves garira a Samu 2,3 évesen kicserélte. -
Imco
őstag
Én is így emlékeztem.
Hogy ne írjak nagy hülyeséget ezért elmentem és megnéztem az első 6500-öt a weblapon. Itt nem láttam a DVB-S -t feltüntetve. Ezért fogalmaztam óvatosan.
A nagyobbakon már van írva.Vagy kihagyták vagy benéztem!
Köszi a korrekciót!
-
Imco
őstag
válasz
martinskij #23750 üzenetére
Ha jól értelek, akkor az autonak akkor van értelme ha többféle minőségű, típusú forrást nézel.
Ezekben az esetekben a tv kiteszi -lehetőleg- full screenben az optimális lehetőségek szem előtt tartásával. Tehát ha soha semmit mást nem nézel csak ilyen full HD műsorokat akkor neked nem kell az auto beállítás. Illetve ha mégis a TV közepén tenyérnyi képet látsz / én is így kezdtem/ akkor állítsd át autora és akkor Ő méretezi, átszámolja.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
TazLeacher #23623 üzenetére
Ott biztos minden rendben van a tv-vel?
6 éve nyomom egy LG LCD-vel.
Hol HDMI-n, hol csak RGB-n a számitógépet, néha TV-zek.
Alapvető kényelmi funkciónak tartom amit szeretnél. -és nálam megy is.
Ahol kikapcsolom ott folytatja.
Nem ismerem a típusod, de illő lenne mennie! -
-
Imco
őstag
válasz
WolfLenny #23575 üzenetére
A virtuális DVD nem müxik.
Nálad is az lesz mint nálam.
Ha nem írod ki, akkor össze kéne fűzni, valamilyen formába az mt2 fájlokat.
Így menne.
A héten írta itt valaki kérdésemre.
TTCM-es összefűzést javasolta.
Olvass vissza!Egy kérdés van!
A lejátszó a TV-ben támogatja az mt2 formátumot? -
Imco
őstag
válasz
WolfLenny #23563 üzenetére
Hova csatolod fel?
Pont tegnapelőtt dőltem a kardomba, hogy a média lejátszó nem kezeli az ISO-t.
Olvass vissza egy kicsit.
Bár a lényegen nem változtat. Nem megy az iso.
Kitömörítettem az iso-t, de így minden VOB-ot külön el kellett inditani. Természetesen mindnél átállítani a hangot.
Sejtésem szerint a BR-nél is valami hasonló megoldás lesz.Írd le ha sikerült.
-
Imco
őstag
-
Imco
őstag
válasz
BalaNce87 #23531 üzenetére
Akkor csak a routerben, a sebességben, keresném a hibát.
Egy bizonyos típusú fájl, vagy random? Mindig ua. a fájl vagy csak bizonyos fájlok?
Gépre téve, all share-val mit csinál?Tesztelgetni kéne, hogy okosodjunk, így előbb utóbb talán a hiba is megoldódik.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
sandró60 #23528 üzenetére
Igazság szerint én sem, de pl. a Logitech Z-5500 tudja igaz 5.1-ben.
Úgy éreztem, hogy elbeszélnek egymás mellett BBécivel. Csak azért szóltam mert az erősítővel végképp vakvágányra fut Barbiegirl projektje.
Már az ár is necces. Távirányítóval jó 2.0 hangszóró 10000-ért ritka.
BBécinek igaza van a fejhallgató kimenet minőségével kapcsolatban, bár ~10000 Ft hangszóró esetén még indifferens. A digi-optikai bemenet pedig árban elviszi az egész projektet. A fent említett z 5500 valami 70e Ft-os "kaland" lenne.Szerintem...
-
Imco
őstag
Igen, most épp ezt teszem. A vobokat játszom le. Legalább összefűzné őket!
Szegény DP1-et elajándékoztam! -
Imco
őstag
Kezdem visszasírni a DP-1-em! A TV nem játszik le iso-t sem! Nagy csalódás.
ALL share-val, pc virtuális CDROM-ból van esélyem lejátszani? / épp nincs lehetőségem kipróbálni!/Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
tibike8 #23347 üzenetére
Köszi!
A tv beltérijével /6510/ működik?
Merthogy nem szerepel még náluk ilyen alternatíva. -
Imco
őstag
válasz
HofiZoli #23324 üzenetére
Szia!
Itt talán könnyebb, mert tudod miről van szó.
A lényeg, utálom a függést a szolgáltatóktól és gyak. semmim sincs hűséggel.Na most ezt kihozta a posta, és miután mindent aláírtam meg is kaptam a cuccot.
Postás kérdésemre mosolyogva közölte, hogy ezt már nem tudom itt visszacsinálni.
Az előfizetői szerződés melléklet II.1.2 összegek verték ki a biztit.
A neten a pdf-be így szerepel: 2. SZÁMÚ MELLÉKLET - DÍJSZABÁSA T-vel 4 hónapig leveleztem, hogy az 5700 Ft szerződésre nem illik 9000-et számlázni.
Bocsánatot kértek, küldtek egy 5700-as szlát majd megint jött a 9000-es. 6 hónap után kikapcsolták, senkinek eszébe sem jut, hogy esetleg valami baj van. Nincs kedvem 4 hónapot levelezni megint. Hányok minden szerződéstől.Többiektől bocs az offért.
-
Imco
őstag
válasz
midian #23309 üzenetére
A mindig tv-t / családi/ most küldtem vissza mert ijesztő a felhasználói feltételek egy része. Apostás beszedi a pénzt majd aláírat még 3 féle papírt és a végén tudatosul, hogy nem ilyen lovat akartam!
Ettől függetlenül egy antenna lakhelytől függően ~3-15e Ft és az ingyenes részen élvezkedhetsz. Az IP TV sok helyen sántít de mivel címed nem írtad így konkrétumot nem tudok. Ennél nem úszod meg a STB-t. Most nézem a típust, és sehogy sem úszod meg.
Én most épp a UPCdirect felé kacsingatok. -
Imco
őstag
Hi!
Egyértelműnek tűnik, de azért megkérdem.
Upc direct megy a 6500-as TV-n gond nélkül?
Mármint, hogy megspórolható a beltéri egység.Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
Tappancs2001 #23199 üzenetére
Az 5éves LG-m is ment már hdmi-vel.
Inkább a videó kártyán múlhat.Szerintem...
-
Imco
őstag
Mint ígértem, ma megszerkesztettem a csatorna listámat.
Sajnos nem tudok semmi rémhírrel szolgálni.
A múltkorában valamit elszúrhattam mert 4-5x módosítottam a fájlt és sehogy sem ment fel.
Ma sem tettem mást mint átrendeztem a sorrendet és az analóg adókat nevesítettem.
Simán fel szívta és működik. -
Imco
őstag
válasz
matarese82 #23178 üzenetére
Nálam ilyen megy és már néhányat el is adtam belőle.
Hibátlanul mennek ezidáig! -
Imco
őstag
Lehet offolok megint , de közérdekből próbálom tenni!
A kérdésem arról szólna, hogy hogyan tudnék a legolcsóbban Mindig családi csomagra kártyát venni 6 v. 12 hónaposat.
Az egy éves családi most akciósan 40.000.- Ft a z egy év végére, és olyanokról nem beszélek, mint ami pót és egyéb díjak a szerződésre fel vannak tüntetve. / nem is értem/
Természetesen a postás addig nem adta oda amíg ki nem fizettem és alá nem írtam mindent.
No ez az én faxságom, viszont utálom a hűséges dolgokat!!!A prepaid kártyához kell még egy rendes kártya is?
Úgy gondoltam, hogy visszaadom az egészet, veszek egy CA modult és abba egy éves kártyát. Így nincs hűség, nem kell szkandereznem a szolgáltatóval állandóan.
Ja és még olcsóbb is 1-2 ezerrel talán.Na ehhez kérek ötletet!
Köszi!
-
Imco
őstag
válasz
sandró60 #23110 üzenetére
Igen! Még talán Te linkelted 1-2 hete.
A gépen szerkesztem: digiből előre hoztam 4 csatornát, adtam nevet az analog csatornáknak /5 karaktert ahogy engedi/, el mentem, és nem engedi a visszatöltést.
Totózok még vele, csak reméltem van valami ötletetek.Biztos én szurok el valamit mert az érintetlent visszatölti.
A kérdés, mit?Egyébként más néven felveszi, ha a kiterjesztés jó?
Köszi!
-
Imco
őstag
dupla lett.
-
Imco
őstag
Csatornalista szerkesztgetés után azt mondja, hogy ismeretlen csatornalista és nem engedi visszaimportálni!
Ua. a neve a file-nak. Elvileg 4 digi adást előre hoztam és az analógoknak adtam nevet.
Mást nem tettem még csak kiváncsiságból akartam visszatenni, hogy megnézzem müxik-e.Hát nem müxik!
Az érintetlent listát visszaimportálja.Mit teszek helytelenül?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest