Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
L4ller
üzenetére
Egy gyors kérdés:
letöltök filmet külső vinyóra, majd összekötöm a tv-vel (D5500) és nézem....ha alul-felül csík van, akkor próbálom kitölteni a képet jobban, ezért a képméret opciókon belül váltok (nem a P.Size, mert az nem aktív külső vinyós lejátszáskor nekem)...viszont ha kitölti teljesen, akkor láthatóan egy pict nyúltak az alakok...magyarán ha ki akarom tölteni a képet, akkor a filmet HDMI+Laptop verzióval kell lejátszanom a tv-n, mert akkor a laptopom lejátszó progija már ad olyan beállítást, ami nem nyújtja a képet egyik írányba túlzottan és ki tudom tölteni a képernyőt.
kérdésem tehát:
- másnál sem aktív a P.size távirányító gomb a külső vinyós filmnézéskor?
- másnál is csak a Tools gombon belül lehet állítani a képméretet (illetve mást is: időkeresés, jelenetkeresés, hang stb.)?
- ez utóbbi esetben másnál is kicsit nyúlt a teljes képernyős mód?
-ez utóbbi miatt más is csak laptopos /számítógépes lejátszással tudja a képet teljesen kitölteni a computer lejátszó progija segytségével? -
L4ller
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ízlések és pofonok. Én szeretem a droidról irányítani a TV-t, nem kell tapogatózva keresni a gombokat, mert meg vannak világítva...
Megérdemlem, ennyi

-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok van egy ilyen le32c530f1w tv-ém és nem tudom lejátszani Seeking.Justice.2011.720p.BluRay.DTS.x264 filmet firmware segíthet h jó legyen??? vagy ezeket a x264 filmeket át kell konvertálni?
-
BBéci
legenda
válasz
kissdani
üzenetére
Nem tudom, mi lehet az a 3d. Ha térhatású. háromdimenziós filmekre gondolsz, azokat 3D-vel jelölik.
A kérdésedre válaszolva: amelyik mkv, az biztosan felezett felbontású SBS.
BD 3D változatot keress! Azt viszont csak külső célhardverrel, vagy PC-vel tudod lejátszani, de megéri olyat beszerezni, mert a különbség ég és föld. -
Dictator^
veterán
Viszont lenne egy kérdésem, a távirányítómnál a volume fel-le gomb, nem mindig kapcsol, kitiszitittam alkohollal, egy ideig jó is volt, de kiderült, hogy maga a két gomb nem érintkezik rendesen a panellal, és nem értem miért? Milyen megoldás van ennek a kiküszöbölésére?
-
-
nightshadow
veterán
Ismerősnek a 40ES6100-nak a képernyőjén megjelent két kb. diónagyságú folt, ami az ún. "dirty screen effect" kategóriába esik. Csak világos képernyőn volt látható, de számomra alig észrevehető. Tegnap volt kint nála a szerelő, s kicserélték neki az egész panelt emiatt, amit őszintén szólva nem gondoltam volna. Mindenesetre ez egész pozitív hozzáállás a Samsung részéről.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Samsung 46C650 TV + UPC MediaCard.
Van vkinek arra ötlete, hogy hogyan lehet "megszerelni" az időt?
2 órával kevesebbet mutat mind a jelenlegi időnél, mind a műsorújságban.
Sajnos időzóna beállítást nem találok a menü plug&play pontjában, ahol elméletileg lennie kéne, ha meg manuálisan állítom át az időt, a műsorújságban akkor is marad a greenwichi idő...Előre is köszi
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Tippmix46
üzenetére
Hogy dicsérjek is: nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a magyar NB1es labdarúgó mérkőzések HD minőségben kerülnek sugárzásra a 2012/2013as szezontól...gratula MTV!
UPC: továbbra is megtévesztő a honlapon a 10 HD csatorna említése....a 10 HD csatorna más, mint a 10 olyan csatorna, ami több-kevesebb HD tartalom adására képes adott napon....a 10 HD csatprna nálam az, amely műsoridőben végig HD tartalommal sugároz....az M1 HD, M2 HD, ATV HD, EurosportHD amiről én tudok (lehet a többi se mindig HD), hogy nem mindig HD-ban sugároz..... szóval kicsit félrevezető!
egyébként az MTV logikáját nehéz követni....ha jól emlékszem a tűzijáték Aug.20 este 21től nem HD volt, ahogy a magyar-izrael meccs se...Debrecen-Pápa meccs hétvégén meg az volt, pedig az első kettő dolgot fontosabbnak érzem, mint egy sima bajnoki meccset. -
Tippmix46
senior tag
Ha az Euronicsban ezt mondta az eladó, akkor abban a percben kirúgtam volna az állásából:
1. 3-4 méterre nemhogy a 46os, de az 50 colos se nagy.
2. egy eladónak lehetne annyi esze a cége érdekében, hogy ha egy vevő 42 és 46 között vacillál, akkor a drágábbat adja el, ha kell akkora ha nem.De mondom, 46' a nagyon minimum. Ha Samsungot akarsz és se netezés, se 3d nem kell, akkor elég az EH5000 vagy EH5300as.
HD tartalomra vannak ezek kitalálva...ez esetben ezek is megfelelőek. -
Ferlito
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung smart LED tv-m, és szeretnék rajta online futball meccseket nézni, lehetőleg HD-s sugárzásban. Van olyan oldal, vagy applikáció mellyel ezt megtehetem?
-
törölt tag
Sürgős segítség kéne!
1.
Van egy Samsung UE32D6000TW tv-m, és különböző problémái vannak. CI modult nem érzékeli csak ha mozgatom, a kártyacsatlakozót( D szériába nem beépített a CI modul csatlakozó van). Sz*rakszik a kép vagy kiírja, hogy az illesztőfelület nem jól csatlakozik.2. Beállításoknál a Hang opcióban semmit se állítgattam, de a hangerő "gyenge" a szokásos értéknél 3-4 el többet kell rányomnom. ( nem a hallásom romlott
) -
Flashget
félisten
Hogy lehet egy ilyen streamet serviioba rakni és tv-n nézni?
-
L4ller
tag
Köszi a segítséget srácok, valahogyan életre kelt!!
Yuppiii, mkvt elindította, beletekerni lehet
ZSÍR!Köszi a linket, és a segítséget mégegyszer!!!!
-
L4ller
tag
válasz
L4ller
üzenetére
...# gedit /etc/minidlna.conf
No protocol specified
No protocol specified
Cannot open display:
Run 'gedit --help' to see a full list of available command line options.jahh, és a LOG:
[2012/08/25 20:15:27] minidlna.c:888: warn: Starting MiniDLNA version 1.24.1-stedy [SQLite 3.7.9].
[2012/08/25 20:15:27] minidlna.c:989: warn: HTTP listening on port 8200
[2012/08/25 20:19:05] minidlna.c:154: warn: received signal 15, good-bye -
leslieke
Jómunkásember
válasz
L4ller
üzenetére
Jó az a leírás, hidd el. Szerintem inkább olvasd el rendesen, de főleg figyelmesebben! Lehet szerkeszteni, csak a megfelelő parancsot kell kiadni terminálban: gedit /etc/minidlna.conf
Illetve ez is benne van: A könyvtárak újraolvasásához az alábbi parancs használható:
service minidlna force-reload -
iminet
tag
válasz
L4ller
üzenetére
Nálam a NAS-on a var/minidlna könyvtárban van.
itt kell hogy legyen a egy db file is
De a conf fileban db_dir=... benne van a db file helye asszem a log file is itt kell hogy legyen.Sajna nem tökéletes mert a frissités csak kézzel megy, úgyhogy egyenlőre nem használom.
Az adatbázis 3 óra
alatt készül el. Át kéne szervezni mindent. -
kissdani
senior tag
Akkor ha jól értem olyan 3d.mkv filmeket érdemes leszedni aminek a nevében nincs benne az sbs?

Mit kell keresni honnan tudom hogy melyik adja az igazi 3f élményt?
Mert soknál csak annyi van hogy 3d és semmi több! -
L4ller
tag
Elindul a minidlna, látja is a tv, de a fájlokat továbbra sem látja. Ötlet vki?
Szerk.: már ott bukik a leíráshoz képest a mutatvány, hogy a "/etc/minidlna.conf" jogosultságai nem stimmelnek, nem lehet szerkeszteni. Töröltem, létrehoztam egy újat a régi tartalmat másoltam bele, átírva a médiatároló mappáját a kívántra.
Ugyanúgy nem lát semmit a tv... -
L4ller
tag
OFF:
apt-get install minidlna
Csomaglisták olvasása… Kész0%
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása… Kész
Próbálja futtatni az „apt-get -f install” parancsot az alábbiak javításához:
Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
libav-tools : Töri: ffmpeg (< 4:0.8~) de csak 201208251709-git-1 telepíthető
minidlna : Függ ettől: libjpeg62 (>= 6b1) de az nincs telepítésre megjelölve
E: Teljesítetlen függőségek. Próbálja kiadni az „apt-get -f install” parancsot csomagok nélkül (vagy telepítse a függőségeket is!).
...Szerk.:Tárgytalan...
-
hosszug
tag
Üdv mindenki!
UE32EH5300 vagy UE40EH6030 melyik alkalmasabb játékra is?
Előre is köszönöm! -
masterful87
senior tag
válasz
masterful87
üzenetére
Megoldottam a tesztelést, eddig volt: DVD -> HDMI kábel -> TV, és becsíkozott, most pedig: DVD -> HDMI-DVI kábel -> MONITOR, és így is előjönnek a hibák, ergo az egyenletben az egyetlen állandó a DVD, így az lesz a hibás!
Már csak azt nem tudom, hogy a garanciába hogyan fogják ezt orvosolni, amikor a hiba van hogy pár 10 percenként előjön, máskor meg egy egész film alatt se jelentkezik. :S -
Flashget
félisten
válasz
csedaviasd
üzenetére
24p az ami akadhat rajta..kisebb tipus számú az ES6300-ról volt szó, annak külső pl. BD lejátszóra van szüksége az ilyen filmekhez.
De komolyabb 3D-hez is az kell. az ilyen mkv, SBS konvertek szutykok egy valós 3D bluray filmhez képest.Tehát biztosat csak kipróbálásnál tudnád meg.
ja és a wifi képessége a tv-nek ha jól tudom 54Mbit..szóval kábel vagy pendrive, HDD kell a teszthez -
L4ller
tag
Sziasztok!
Frissen telepítettem Kubuntu 12.04 LTS disztribúciót, nagy nehezen rá szenvedtem a Serviiot is(1.0.1 verzsönt), el is tudom indítani a konzolt is.
Betettem egy avit a Videók mappába, frissítettem, újraindítottam, mindent próbáltam, a TV mégsem látja a filet. Érdekes módon magát a mappát(Videók) látja.
Van valami ötletetek, hogy mit csinálok rosszul?
-
csedaviasd
csendes tag
Szerintetek az ES6800 megéri a 40 ezer forintos többletet a dual core processzor miatt az ES6100-al szemben?(tudom ,hogy más is van benne még plusz de az nem érdekel..)
Nekem nincs külső lejátszóm ,tehát a tv beépített lejátszóját használnám és néznék full hd mkv filmeket is. Lehet ,hogy akadna rajta? (a tavalyi D6500-as modellt kipróbáltam még annó a media marktban egy pendrive-ról és azon minden tökéletesen ment, ezért csodálkoznék ha egy újabb modellon rosszabbul futnának a filmek..) -
-
bullapo
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hát köszi!
Hardver attól még képes lehet rá, ha már mkv fájlokat le tudja játszani akkor szerintem elég erős ahhoz hogy fel is tudjon venni.Csak szoftveréből hiányzik valami, valaki csinálna rá custom főzött romot mint a telefonoknál, akkor menne az a funkció.
De a frissítés miatt már szerviz menüm is eltűnt , egyszerűen nem lép bele.
Megpróbáltam feltenni rá a C650 frissítését az meg nem megy fel rá , azon van pvr.
Na mind1 elbasztam a vásárlást, C650 kellett volna vennem. -
válasz
bullapo
üzenetére
Nem is értem,hogy miért reménykedtél olyanban,hogy frissítéssel lesz Pvr.
Ha előtte sem volt a szerviz menüben akkor utána sem lesz. Sőt,pont fordítva. A frissítések az ilyen dolgoktól szokták megfosztani az embert,hogy ha valami gyárilag nem volt aktiválva,akkor utána már ne is legyen rá lehetőséged. Egyébként ez a típus ha jól tudom nem is képes a Pvr-re,tehát gyárilag sincs eldugva benne. -
Flashget
félisten
én nem a 3D-ről beszélek ami a látványt illeti..azt csak belerakják azokba a modellekbe amik valós 100Hz-et tudnak (vagy többet).
a sima 2D FHD képi megjelenítéséről beszélek.de ezt csak a 6xxx szériától kapod meg.
a kamu 100Hz-es tv pl. 5300 vagy 5500 tipus 2 képkocka közé nem egy harmadik képkockát szúr be hanem egy feketét. gyors mozgásos jelenteknél van ennek hátránya elsősorban.
ha valaki sok sportot akar nézni (főleg ha fater is sok focit néz) annak 6xxx-től kell tévét keresni.Egyébként 3D filmeket meg amúgyis egy külső lejátszóról kell nézni és nem mkv vagy sbs féle konvertált vackokat. Igazi 3D-hez 3D-s BD lejátszó dukál meg egy 6xxx tv

-
TBone
tag
válasz
Flashget
üzenetére
hát én néztem már 1-2 helyen 3d-s filmet tvn, és tudom, hogy a szemüvegek csak ott porosodnának nálnuk a polcon
nem kell a 3d. én sokkal simulékonyabb vagyok a látványt illetően, főleg apum fog rajta tvzni a nappaliban, a dvd lejátszót be se tudja kapcsolni, szóval filmnézésre csak én használnám, ő kábeltvzik. szóval nem tudom, hogy az a gyengébb látvány mennyire gyengébb ilyen igényeket figyelembe véve.a plazmáról meg azért mondtam le, mert ha előadnám a faternak, hogy esetleg beéghet, ne adj isten megvesszük és sikerül is beégetnie, akkor fejre áll

-
Flashget
félisten
ők tök jó fejek..engem megartak győzni arról, hogy a D5500 az valós 100Hz-es tv

én ezt venném de a pénz amit írsz kevés hozzá.
ez beleférne viszont gyengébb látványt kapnál..gondold meg mi a fontosabb.
3D meg net azt kapod bónuszként a 6xxx szériánál
-
kissdani
senior tag
Kicsi még a 46" is! Nézési távolság!
-
TBone
tag
sziasztok! most ruháznán kbe crt után egy lapos lcd/led tv-re. kb olyan 3-4 méter távolságból néznénk majd, én 46"-ra gondoltam, az euronicsba az eladó azt mondta, elég oda a 42", a 46 túl nagy lesz. hát nem tudom.
szóval ebbe a két méretbe kellene valami tv, 3d fölösleges, internetezni nem fogunk rajta, szóval az ilyen okosságok nekem fölöslegesek, iptv fog menni rajta meg dvd filmek. a keret max olyan 180k körüli. előre is köszi -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
Egyébként ezt az egészet németországban ki intézte a samuval szemben? ottani fogyasztóvédelem?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi. Közben olvastam is, nem csak kérdeztem.
-
Tutu7030
veterán
-
kissdani
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy mért áll vissza eredetire a csatornakiosztás egy idő után?
Átviszem pendrivén a pc-re ott megszerkesztem visszateszem minden jó, és egy idő után visszaáll!
Találkozott valaki ilyennel mért lehet? -
BBéci
legenda
Ehhez nem tudok semmit hozzáfűzni, akkor a Samsung által kiadott adatok hibásak, vagy a tévéd kivételes és valódi 200 hertzen tud működni, ami a full HD 3D alapkövetelménye.
(#32327) Daffni2
Az egy akkora ostobaság, hogy nem is szólok hozzá semmit. Van egy határ, egy szint, amit nem lépek át. -
BBéci
legenda
válasz
Tippmix46
üzenetére
A radai rossebet nyal be 355 wattot! Honnan veszel ekkora marhaságokat? Az a maximális áramfelvétel, felcsavart fényerőnél, teljesen fehér képernyővel. Azt kell megadni a hálózat terhelése miatt, de a valóságban alig fogyaszt többet a felénél. Ezt számos teszt igazolja.
Nézd csak meg itt, csupa excellent és reference minősítés, értékelés.
Jelenleg a piac legjobb ár/érték arányú televíziója. -
kovpist
csendes tag
A Samsung ue40es6800 hány hz-es valójában?
-
bullapo
tag
Sziasztok!
LE40D550 lcd-ém van.
2012.06. 15 T-MST4DEUC-1027.1 Erre frissítettem ma usb keresztül.
Abban a reményben hogy esetleg lesz PVR funkcióm.
Frissítés után nem enged a szerviz menübe se belépni.
Régebbi firmwaret vissza lehet rá tenne?
Esetleg van olyan oldal ahol nem hivatalos frimwaret csinálnak ami előhozza belőle pvr funkciót? -
kerimaci
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából átnyálaztam a hszeket, de nem találtam a megoldást.
Van egy Samsung ue32eh5300 led tv-m és pendriveon néznék sorozatot. Angol sorozat, feliratot is szeretnék hozzá. Rá másoltam külön mappába a részt + feliratokat (user manualban megnéztem a támogatott felirat formátumokat) és az srt közte van. De a tv nem ismeri fel, nem adja fel lehetőségként, hogy feliratot válasszak.
Mi lehet a megoldás?
Köszi előre is mindenkinek a segítséget!

-
Tippmix46
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
daffni, matekból hányszor buktál meg?
ha 170 W a különbség, akkor az napi 5 órával 850 W, az évi 310250 W, azaz 31 KW....szerinted az 9000 FT???Nálad tekerős generátorról megy az áram? Nálunk 50-55 FT 1 Kw, azaz 16 ezer FT az a 9 ezer...és ez csak napi 5 óra!
Ismerős tv szerelő, ez tény, ha nem hiszed te dolgod.na megnéztem a legutóbbi ELMŰ számlát:60 FT egy Kw!
-
Daffni2
addikt
válasz
masterful87
üzenetére
Mert ha nem, akkor 3-ik alkalommal ment gallyra ez a csoda DVD lejátszó.
Szerintem így lesz az olcsóból drága.Látatlanban senki nem tudja ezek alapján megmondani mi okozza a hibákat, nem varázslók vannak itt

-
Dealer20
tag
valaki erre ?
-
tjnet
aktív tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Nem akarok beleszólni,de ezt úgy lehet megtudni, hogy meg kell mérni egy Watt mérővel(fogyasztásmérővel) a hálózatból felvett teljesítményt. Ugyanazzal a forrással megtáplálva(csak full hd tartalom lehet). Akkor tudod eldönteni, hogy hány százalékkal fogyaszt többet a plazma.
Más kérdés de ezt mindenki tudja se az lcd se a plazma nem fog 10 évig működni az ólommentes forrasztás miatt. Ezek a tv-k már nem a "békebeli" gyártmányból valók. -
masterful87
senior tag
Van egy csodálatos Ferguson DVD játékosom HDMI-vel egy Samu 40C650-re kötve, mostanában a következőket tapasztom:
- van hogy vízszintesen csíkok fel-fel villannak
- van hogy ezek a csíkok ott is maradnak, valamelyik vonal fekete, mások a műsor színárnyalatában tündökölnek
- van hogy függőlegesen elcsúszik a kép, tehát a kép alja a képernyő közepére kerül, ami középen volt, az meg az aljára kerül
- ezen kívül tud teljesen rózsaszínben is pompázni a kép, de van hogy HD felbontású hangyaháború megy
- van hogy teljesen elmegy a kép, ekkor a TV jelzi hogy nincs jel, volt hogy azt írta: "a tv nem támogatja ezt a felbontást. módosítsa a felbontást"
- teljesen random produkálja ezeket a hibákat, random javul meg a kikapcsolástól, és utána random jön vissza a hibaAmit próbáltam tenni a megoldásért de sikertelenül:
- másik HDMI portot próbáltam
-ha kikapcsolom, majd vissza vagy a DVD-t vagy a TV-t akkor van hogy megjavul, de van hogy nem!
- akár a TV-ből, akár a DVD-ből húzom ki a HDMI-t, akkor is vagy megjavul, vagy nem
- Anynet be volt kapcsolva, de próbáltam kikapcsolva is
- próbáltam DVD-n 1080i-t és 1080p-t is
- most próbálom PC DVI kimenetéről etetni a tv HDMI-PC portját, eddig semmi hibaMindezek után nem tudom eldönteni mi a hiba oka, a DVD, a TV, vagy a kábel? Sajnos más HDMI bemenettel rendelkező megjelenítőm nincsen, és más HDMI kimenetes holmim se, amit beledughatnék a TV-be. Így kábelt mindenképpen veszek, azt legalább ki tudom zárni egyszerűen és olcsón, de utána hogyan tovább? Szoktak hasonló hibát produkálni a lapos tévék?
Mert ha nem, akkor 3-ik alkalommal ment gallyra ez a csoda DVD lejátszó.
-
p87
senior tag
Nem hagyott nyugodni a dolog, lecipeltem a gépem a TV-hez.
1.4-es HDMI kábellal összeköt, 44GB-os TRON Blu-Ray Power dvd-be betölt, 3D bekapcs és megy szépen.
Először szemmel hasonlítottam össze 3D-2D képet, hogy észreveszek-e valamit de semmi, aztán csináltam képeket. Itt megnézheti mindenki.
3-3 képet lőttem 3D és 2D-ben is szemüvegen át és a legjobban sikerülteket választottam ki.
Csináltam kivágott és kinagyított összehasonlítást a képekről. Itt megnézhető.A Full 3D forrás után megnéztem egy Half-SBS-es Avatart, 3D vs. 2D összehasonlítás.
Nagyon nem úgy néz ki, hogy felezné 3D-ben a felbontást, az eleve felezett half-sbs-esnél pedig szintén nem látni további romlást.
-
Daffni2
addikt
válasz
Tippmix46
üzenetére
"Ja igen, plazmát ne!!! Tv szerelő ismerősöm van, azt mondja megszerelhetetlen egy plazma, ha elromlik...+ egy 46 colos plazma fogyasztása kb 3xosa egy LED-nek minimum....ez bármilyen hihetetlen, de ha napi 5 óra tv-zést veszünk, akkor olyan 300 kW/év különbség, ami újabb 15 ezer Ft/év plusz költség...és csak a fogyasztás különbségben! Vicces így kiszámolni, de ennyi...ha meg 10 órát megy, akkor évi 30 ezer Ft!!!"
Isten óvjon az ilyen tanácsnokoktól.
Ja ismerősöm TV szerelő mondta................
A számolásod is sántít erősen, a Samsung hivatalos adata szerint az éves átlagfogyasztás 91 kWh EU szabvány szerinti számolással.
A Panasonic plazma 260 kWh tehát 170 a különbség, az jó ha 9000 Ft/ év havi 750 Ft. Hú de sok pénz egy nagyságrendekkel jobb képminőségért + 4" méretet már nem is említve.Összehasonlítottál már egy majdnem alap LED LCD képét egy plazma képével? Nem hiszem mert akkor eszedbe sem jutna ilyen okosságokat leírni.
Nálam működik mind a kétféle, és nap mint nap látom az óriási különbséget.
A plazma után, komolyan mondom, nézhetetlen számomra az LCD-n mind a TV adás mind a film.
-
kovpist
csendes tag
A Samsung ue40es6800 hány hz-es valójában?
-
válasz
Tippmix46
üzenetére
Mivel írta,hogy ha kell akkor van 300ezer is rá erre írtam,hogy a lehető legjobb tévét kell venni.
Márpedig 300-ból jobb tévét lehet venni mint 200 ezerből,még ha a fejed tetejére állsz akkor is.
Nem,nem kell felső kategóriás plazma,hogy lenyomjon egy 8000-es lcd-t. De ha felső kategória akkor sem kerül többe mint egy lcd.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
ha lenne rá lé, akkor nem 200-ért akart volna 46colos tv-t venni elsőként...
amúgy szeretem ezeket a megfoghatatlan mondatokat:
"A lehető legjobb tévét kell venni."
Ár/érték arányban, vagy képminőségben vagy szolgáltatásban, vagy külsőleg, vagy???
Ezek a mondatok az igazán használhatatlanok...
Másrészt egy 8000es Samsung LED esetében nem tudom menniyre igaz ez a mondat, hogy a plazmáknak egyértelműen jobb képük van...melyik plazmáknak? a felső kategóriásoknak? mert nem hinném hogy a közép és alsó szinten lévőkénél is...szóval ez a mondat is kajla...
-
válasz
Tippmix46
üzenetére
Ha van rá lé kit érdekel? A lehető legjobb tévét kell venni.
Bécinek igaza van,a plazmáknak egyértelműen jobb képük van mint az lcd-nek. Bár hozzáteszem én sem vennék,valamiért nem szimpatizálok velük és nem csak a fogyasztás miatt. Noha tavaly erősen fontolóra vettem egynek a megvételét,de inkább elvetettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

alatt készül el. Át kéne szervezni mindent.

Ha előtte sem volt a szerviz menüben akkor utána sem lesz. Sőt,pont fordítva. A frissítések az ilyen dolgoktól szokták megfosztani az embert,hogy ha valami gyárilag nem volt aktiválva,akkor utána már ne is legyen rá lehetőséged. Egyébként ez a típus ha jól tudom nem is képes a Pvr-re,tehát gyárilag sincs eldugva benne.

szóval ebbe a két méretbe kellene valami tv, 3d fölösleges, internetezni nem fogunk rajta, szóval az ilyen okosságok nekem fölöslegesek, iptv fog menni rajta meg dvd filmek. a keret max olyan 180k körüli. előre is köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)