Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok. 65S90C. Nappaliban egy 65Q80A-t váltott. Mindíg is szerettem volna egy OLED TV hát így lecseréltem. Használom pár napja, megmondom őszintén teljesen csalódtam. Nagyon megbántam, hogy eladtam a Q80A-t. Egyszerűen nem tudom beállítani úgy, hogy jó legyen a képe. Képbeállításokban a Normál, eco, film, filmmaker módban nincs fényereje a TV-nek. Sötét nézhetetlen. A Kiemelt mód még úgy ahogy de ott meg állandóan leszabályozza a fényerőt a rendszer. Hiába ki van kapcsolva az energiatakarékosság, fényerőszabályzás, akkor is változtatja a fényerőt. De nincs is akkora fényereje mint a korábbi qlednek. Kiemelt módban annyira túlszaturált a képe, hiába kikapcsolom a képjavítókat, színerősséget is lejjebb vettem sehogy nem jó. Akinek van ilyen TV je, milyen beállításokkal használja, tapasztalt ilyeneket? Ez az Oled? Vegyek inkább Qledet? Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest