Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok,
    KS tulajokhoz

    holnap érkezik 65KS8000, a múltkor -mivel hibás volt a tv - nem nagyon merültem el a beállításokban csak 1-2 órán át szenvedtem vele de akkor nem erre koncentráltam.

    Ha jól emlékszem:
    Ami fura volt nekem, hogy mindképpen UPC-t meg minden mást akar a tv hogy rádugjak közvetlen, nekem meg minden (UPC/mediaplayer) Erősítőn keresztül kellene hogy fusson, tehát egyedül csak házimozi erősítőt akarnám rádugni HDMI vel.

    Ezzel nem lesz gond?
    most jutott eszembe mi volt nekem a furcsa nekem
    Amikor első nekifutásból csinálom a beállításokat akkor kapásból elsőre a kéri hogy csatlakoztassam az antenna/kábelmodemet (jelen esetben UPC). ami ugye igazából az erősító HDMI je, ezt majd nem tudom hogyan értelmezi a készülék mert még ezt is megadhatom hogy UPC ... ami nem igaz (mert Denon AVRx2400H), vagy ez csak az elnevezés lesz amivel ez a HDMI bementet azonosítom (fölösleges vele foglalkozni) ... , és semmi más jelentősége nincsen, a tv ugyanúgy kezeli ezt a HDMI bemenetet mint a többi mást, az elnevezés csak nekünk segít?

    remélem érthető voltam ....

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák