Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
-
PuMbA
titán
válasz
Oszilaci
üzenetére
IPS panel van benne, tehát annyira nem
Boltban kéne nézegetned pár TV-t vagy a DisplaySpecifications oldalt az MU6xxx-es sorozatból, hogy biztosan VA-t vegyél 
(#112686) shield: Csak maximális háttérvilágítással fogyaszt 140W-ot, nézhető fényerő esetén 80W-nál többet nem.
(#112688) Tengo: Volt már itt személyes tapasztalat a topikban és az MU7000 jobb, mint bármelyik KS-es TV

-
shield
őstag
BT billentyűzettel szeretném meglepni a fiamat, 40KU6000 van neki. Tudtok ajánlani valami bevált típust, vagy nagyjából mindegy? Nem probléma a külföldi rendelés sem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
shield
őstag
válasz
Tombi
üzenetére
+1!

Jövőre már a TV oldalán levő kurblival tekerhetjük a képkocka váltásokat, ha gyorsan tudod tekerni akkor jobb lesz, ha lassabban akkor...Ha tavaly valaki akart venni:
- nem 120-Hz-t
- nem IPS panelest
Akkor mit mondtak neki?Most már elgondolkoztam rajta, egyáltalán mi az előnye a LED tv-nek. A visszafejlődés?
Arra is kíváncsi lennék, hogy melyik széria éri be a 40"-os Samu LCD tv-met, ami kb. 8 éves.
Kb. már 2 éve olvasgatom a topikot, hogy lecserélem az öreg tv-met, de eddig mindig elmaradt.
Már a fogyasztásra sem lehet hivatkozni, mert az általam megnézett SAMSUNG UE43MU6102-nek is 140Watt a fogyasztása, és még a nagyobb méretűeket meg sem néztem.
A fejlesztés itt megrekedt? Már csak kisebb parasztvakító dolgokkal el vannak?
Lehet, hogy csak én látom ilyen pesszimistán a dolgokat!?
Lehet hogy az öreg tv-m még komolyabb kort fog megérni nálam és a pénzemet értelmesebb dologra költöm el, vagy nem.
Tombi jó az utolsó felvetésed is.

-
Oszilaci
senior tag
Sziasztok!
UE55MU6402UXXH esetleg van tapasztalat ezzel a modellel kapcsolatban?
FHD PS51D550-et szeretnék lecserélni ,érdemes? -
karpathy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 5ös sorozatú samsung tv-m. Szeretném set top box nélkül nézni a csatornákat, viszont inviteles az előfizetésem, ahol nincs kártya. Van valamilyen megoldás, ha a kábelt a tv-be dugom, megtalálja a csatornákat?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Tombi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
24fps -> 24 hz lehet ez lesz a forradalmian új panel/vezérlő,
Aztán jöhet a marketing ami eladja, retina display izé mizé
Meg fognak győzni, hogy nem a kép darabos, az valójában filmhelyes
-
-
Truman
senior tag
Sziasztok.
Kellene valamilyen klaviatúra az m5502 -es TV -mhez, mert mert a távirányítóval már kínszenvedés netezni meg szöveget bevinni. Mit ajánlotok hozzá, ami jó a Samsunghoz? Nem szeretnék rá sokat költeni, de azért használható legyen. A külföldi rendelés sem akadály, ha lehet PayPal -al fizetni.
-
válasz
PuMbA
üzenetére
De azért a displaypec alapján lehet erősen sejteni.

-
PuMbA
titán
válasz
dave_gahan
üzenetére
Igazából nem tudjuk, hogy igaz-e, mert senki sem vett itt még 8000-res 49"-ost

-
lmno
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Szerintem idén már csak az 55 inchesekből (és afelett) van 120hz-es. Az alatt 60hz.
Engem jobban zavar hogy egyre kevesebb a VA paneles, és ki se lehet deríteni igazán hogy mi van benne. Mert minden modellt össze-vissza számoznak a különböző országokban. -
PuMbA
titán
válasz
dave_gahan
üzenetére
49"-osok nem 120Hz-esek a 7000-res sorozatból, de lehetséges, hogy a 8000-resek is, de ez nem 100%

-
dave_gahan
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valamin átsiklottam?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem 120 Hz-es a Samsung 8-as sorozat?
(vagy itt is csak a 49"-os ilyen?)
Már azt sem igazán értettem, hogy ha jól olvastam, a 7-es sorozatban előfordul 1-2 típus, amelyek (képmérettől függően!!!) nem 120 Hz-esek, na de a 8-as sorozat sem kizárólag 120 Hz-esekből áll? Hogy biztosítják így akkor a minél folyamatosabb képet (elmosódás minimalizálását) pl. sport esetén?Néhány éve még jónéhány 6xxx-es is 120Hz-es volt. Egy 40-es D6500-am van, amit már egy ideje szeretnék nagyobbra (55-60 col körül) cserélni 250 körüli árban, de egyszerűen nincs alternatíva, csak ha elenegedem az igényeimet képminőség terén...
Sokáig az 60J6240-essel szemeztem, míg ki nem derült róla, hogy nem is 120Hz-es... 
Döbbenet, hogy míg az okostelók 6-7 év alatt szépen fejlődtek és manapság feleannyiért jobb készüléket kapok, mint akár egy 2-3 évvel ezelőtti csúkészülék, a tv-k terén nincs előrelépés, sőt, inkább visszalépés. Egyszerűen nincs 300 k alatt normális 55 colos tv. Perszek kinek mi a normális, nekem sport nézéshez alapvető lenne a 120Hz, sztem a 60Hz-eseknek láthatóan gagyi a képminősége...

-
-
Jacktor
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. A 120Hz nem érdekel (60 elég), csak a minőségi VA panel és elektronika.
-
-
Jacktor
aktív tag
Sziasztok. Samsung UE49MU8002TXXH ajánlott még? (nagyobb nem fér el, ahogy drágább sem
)
Illetve edigital-nál az extra garancia prémium arra is vonatkozik ha a futárnál történik vele valami? (nem biztos hogy ki tudom majd szedni teljesen az átvételnél) -
karicsek
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajna ettől nem javult meg. Köszi
Még az áramtalanítást holnap megpróbálom. -
-
n0k0m_
tag
válasz
karicsek
üzenetére
Üdv a klubban, írtam pár bejegyzéssel fentebb, aztán le lettem hurrogva, hogy szar a firmware, meg resetelni kell a tv-t stb. Walkaround megoldás: ha rámész a felajánlott videókra, akkor onnan vissza tudsz lépni a keresőbe és működik. Youtube ikonnal indítva koki az egész.
-
karicsek
aktív tag
KS7000 tv, próbálok a youtube-on nézelődni, de semmit nem tölt be. Csak forog a sok ötty körbe körbe azt semmi. Net kapcsolat van, mert az infoban látom, hogy 45-50 mbit sebességet kap, és mége jön be semmi. Mitől lehet, tudna valaki segíteni? Ha rámegyek, hogy feliratkozás betölti, de abban mgnézni már nem tudok semmit. Ha rámegyek kezdőlap, betölti, de ott is semmi, csak forog a kör.
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Munkatársam tv vásárlás előtt áll, kellene egy kis help.
49-50 colos méretű, full HD, a keret 160000 huf kb.
Csak tv adások, esetleg filmek fognak menni rajta.
Mit tudnátok ajánlani Neki?
Köszönöm. -
n0k0m_
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha jó parancsot mondasz, akkor csinálja amit kell, egyéb esetben valóban google-n keres. Volume up-al próbáld ki. (VOLJÚM ÁPP ^^)
-
paraszt2
tag
Ez kész....

Ezer hála ,már azt hittem a földhöz b...m
Éreztem én hogy többen is kattan. Minthogyha a gombhoz több kapcsolót is szereltek volna.
De ez.. Már videókat is nézegettem, és nem értettem a fickónak hogy működik ,és nekem miért nem
Mégegyszer!
-
paraszt2
tag
Nem tartom magam hülye gyereknek ,de valaki árulja már el nekem ,hogy hogyan tudom állítani a hangerőt ezzel a csoda távirányítóval.
-
lmno
őstag
Üdv! 2 kérdésem lenne:
1. Ez: [link] megegyezik vajon a nálunk kapható, UE49MU6452-vel?
2. Mi az az ADS panel? Az is IPS?
3. Valakinek van már tapasztalata ezzel (MU6452)? Ha igen, feketéje milyen?(Najó ez 3 kérdés lett
) -
paraszt2
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Régi pc, hdmi-s videokártyával és win 10. A bajom az az ,hogy csak simán tv-t cseréltem f7000-ről mu8002-re és ugyanazokkal a tartalmakkal van baj, ami az öreg 7000-esen szépen ment. Külső meghajtóval még nem próbáltam de szerintem azzal nem is lesz gond mivel a youtube 4k-s videói szépen mennek. Amúgy többnyire 1080p-s videókról beszélünk mert a pc-m nem igazán szereti a 4K-t. Vannak saját rögzítésű avchd 60fps videóim azzal próbálgattam ,de sima 24p nél is látszik. Köszi az oldal ajánlást majd rálesek
-
paraszt2
tag
Szervusztok!
Ma kaptam meg az MU8002-es TV-met és bevallom őszintén nem bírok vele.
A legnagyobb problémám ,hogy PC-vel összekötve nem folyamatos a kép. Kb. fél másodperces döccenések vannak a 60fps-s videókba. Ha kikapcsolom a játék módot akkor a motion is elszámolja magát a legkisebb beállítással is. Nem igazán találtam beállítási lehetőségeket a bemenettel kapcsolatban...
Arról nem is beszélve ,hogy a hangerőt se tudom levenni
-
n0k0m_
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Cégen keresztül van gariztatva, nem normál Samsung garancia, így háznál nem cserélnek semmit, ettől független ingyen hozzák-viszik, viszont be kell csomagolnom a szállításhoz.
-
Skyhigh
aktív tag
eléggé off (mostanában off témákat dobok csak be)
Mivel a Philips fórumban zátonyra futottam, esetleg nincs valakinek tapasztalata a Philips TV-k képjavító funkcióinak belövéséhez? Itt olyan jól ki lett dolgozva, hogy mit érdemes mire állítani, naivan azt gondoltam más TV-s topicokban is így lesz, de ha nem legalább vagy vannak emberkék akiket ott ez érdekel, de tévedtem.
PuMbA esetleg? Te a téma félistene vagy

-
-
wsoul
csendes tag
Sziasztok!
Párommal szeretnénk lecserélni a jelenlegi tv-t és a segítségeteket szeretném kérni, mielőtt megvennénk a kiszemelt darabot. Telekom otthoni előfizetők vagyunk, így a honlapjukon lévő kínálatból 2 készülék közül szeretnénk választani.
A feleségem az ívelt kijelzőhöz ragaszkodna, pontosan ehhez: Samsung UE55MU6502, én inkább a következő típussal szemezek: Samsung UE55MU7052
Személy szerint félek ívelt kijelzős tv-t venni, mert olvastam innen-onnan, hogy bizonyos szögekből kevésbé élvezhető a tv nézés. (bár a design tetszik)
Árkategóriában nagyjából hasonló a két készülék. Megtekinteni még nem tudtam egyik tv-t sem, így hozzátok fordulnék, hogy aki már ismeri közelebbről is az egyiket (vagy esetleg mindkettőt), hogy milyen tapasztalatai vannak: pl. képminőségben van-e lényegesebb különbség, vagy bármi egyéb jellemző, amiért A, vagy B verziót lenne érdemesebb megvenni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!

-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Ismerősnek kellene beállítani samsung smart tv-re internet kapcsolatot. Digi netük van, de nincs router, csak a szolgáltatótól jövő kábel. Így is megoldható, hogy direktben az internetre kötjük?
üdv
-
PuMbA
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Na de én nem a legújabb KMPlayert használom, hanem egy ezer éveset. "
Az meg már főleg elavult
Mindegy, ha akarsz, akkor tudsz változtatni (ha MPC-HC-ra váltás esetén kapnál 1 millió Ft-ot, szerintem nem haboznál), ha nem nem, nem tudom úgy sem rád erőltetni 
-
PuMbA
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Akkor viszont a PC-ről rakd át Blu-ray-re a HDMI forrást és csináld meg, amit linkeltem oldalon az elejétől HDR Settings-ig
A KMPlayer-t pedig szerintem hanyagold, mert egyrészt adatokat gyűjt rólad, másrészt az MPC-HC jobb minőségű és jóval egyszerűbb lejátszó 
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Nem dobozos volt. Bár korábban megesküdtem, hogy soha többé nem veszek kiállított tévét, nekem meggyőzőnek tűnt a Samus promóter, mikor elmondta, hogy ezek ezen az áron úgy mennek mint a cukor, és folyamatosan cserélgeti, pár napja tette ki, nem a falon van, ahol hónapokig mennek a tévék, hanem a dobozokon a sorok között. A tévé állapota is erről árulkodott, nem volt tele ujjlenyomattal, karc sincs rajta.
A PC móddal csak az a baj, hogy még sose játszottam rajta, filmet szoktunk nézni róla. Én ilyen régi vágású vagyok, letöltöm nCore-ról utorrenttel, berakom a KMplayerbe és áthúzom
-
1976ramones
tag
Sziasztok!
Vásároltam Samsung UE40MU6102KXXH tv-t és csak egy Samsung Smart Control távírányító volt hozzá. Ez így rendben van szerintetek? Köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen, nincs HDR-ed. Játék módot se kapcsold be, mert teljesen jó a PC HDMI címke / PC mód

"Esetleg abban tudsz segíteni, hogy milyen típusú panel van benne"
Melléteszel sötétben egy monitort és ráraksz mindkettőre egy ilyen képet
Ha TV-d feketéje sötétebb, akkor VA."hogy hogy tudom megnézni az üzemidőt?"
Minek? Használtan vetted?
Fogalmam sincs egyébként. -
PuMbA
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Itt vannak a beállítások TV-hez és filmekhez, HDR Settings részt már ne állítsd be, illetve a Háttérvilágítás beállítással állíthatod a fényerőt, ha nem elég

"Pc-ről HDMI-n szürke a színtelítettség, nem értem miért, csak normál meg kiemelt mód van ilyenkor."
Mert PC-n nem babrálhatsz a képpel, ellenkező esetben késni fognak az irányítási parancsaid. Megnyomsz a kontrolleren egy gombot, de a TV-d még éppen számolja a képet, így lehetetlen játszani
PC módban mindent hagyj alap, normál beállításon, így monitorként működik a TV-d. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Régebben voltak igényeim
Ki is néztem a 635-ös sláger LG-t, de a piacról eltűnt, az igényem pedig lejjebb adtam.
Vettem egy Samsung 49M5502-est. A menüjét még szokni kell, a képminőség szerintem rosszabb mint a régi fénycsöves LG 42LF2510 tévénken, de elég olcsó volt, 133 Mediában. Mintha azt olvastam volna, hogy VA paneles (vagy lehet, hogy más méretben az?), de ennek sok jelét nem látom. Villan ütésre, de ahhoz elég nagyot kell ütni, és csak pár négyzetcentin. A régi LG koppintásra tenyérnyi felületen villant. A kontraszt sem hiszem hogy valami bivaly, de sajnos a neten nem találtam konkrét számadatot.
Alkalmazásokat telepíteni szerintem egy igen szűkös listából lehet, kb androidos mennyiségre számítottam.
Vettem rá plusz 3 év garit kb 12 ezerért, így 5 év van rá összesen, ennyiért ha kibír 5 évet boldog leszek. Ha nem, és gariban kicserélik a végefele még boldogabb
Egy kis gyösz smarttávirányító van hozzá, se számok, se input gomb, se CH list, nehéz lesz megszokni de androidra van app és akkor vannak ezek a gombok wifin keresztül. Amit még megszoktam a régi LG-n, hogy le lehet "vakítani" a tv-t és akkor csak hang van, zenehallgatáshoz, huncutkodáshoz, elalvásidőzítéssel elalváshoz. Ez rettenetesen hiányozni fog
Lenne pár kérdésem:
-VA vagy IPS akkor?
-Service menübe hogyan kell bemenni? Vannak aktiválható funkciók? Üzemidőt meg tudom nézni? Szoftverváltozások mik voltak? Kerültek be/ki funkciók frissítéssel?
- Hogyan lehet a legf*szábbra belőni a képminőséget? Pc-ről HDMI-n szürke a színtelítettség, nem értem miért, csak normál meg kiemelt mód van ilyenkor. -
kiskun968
tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Nálam a UPC-nél volt ugyanez, ez segített. /Lettországra állítottam/
Magyarországon(aljas módon) a szolgáltatókkal történt megállapodás része a csatorna törlés/számozás tiltása. Annak érdekében, hogy CI kártya használója pont azokra a csatornákra ne tudjon más csatornát szerkeszteni, mint amilyen sorrendben a SetTopBox-ot használóknál van, hát ennek a degenerált egyezségnek az eredménye az általános csatorna szerkesztési tiltás.
Az okos magyar azonban rájött a megoldásra. A TV a beüzemeléskor tudja meg, hogy melyik országban van, hiszen éppen mi adjuk meg! Ne tegyük ! Teljes reset és a menü magyarul után jövő kérdésre, hogy hol üzemelünk be, akkor az EGYÉB ország opciót válasszuk. És lásd, más országokban jó pofán vágnák a funkciók korlátozása miatt a Samut és a szerkesztés menüben- egy csatorna kijelölése után- megjelenik a törlés és a számozás lehetősége.
Ha minden sikerült ne mulasszuk el az általános szinkron hangot magyarra változtatni, hiszen az "egyéb" választás miatt mindenféle (angol) nyelven szólnak a többnyelvű csatornák. -
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Samsung 43" MU6102 TV-t. Digi TV-s, kábeles, digitális adást nézek rajta. Behangolta az összes adót, de sehol nem találtam törlés opciót, hogy amire nincs szükségem azt töröljem. Letöltöttem a ChanSort_2017-06-10 programot, kimentettem a csatorna listát, aztán kitöröltem ami nem kell, sorba rendeztem. Pendriveon vissza töltöttem a TV-re, örültem, mint majom a farkának. a TV ujra indul ugye és fent van a saját csatorna listám. De ha kikapcsolom majd bekapcsolom a TV-t akkor megint az eredeti csatorna listát látom. Olyan, mintha nem mentené el vagy nem mentené át az USB-ről a TV-re a listát.
Segítsetek, mit rontok el. Nagyon köszönöm

-
Celtis
veterán
Letöltöttem egy 4k HDR filmet. A HTPC-m nem tudja lejátszani, gondoltam a KS7000 DLNA-n megbírkózik vele.
Hát nem. Kb. 10 perc után elment a hang és átment diavetítésbe. Kezelőszerv csak "előző" és "következő" van. Tehát még csak egy leállítás és újraindítással sem tudtam próbálkozni. Samsung 2017, szánalmas.
"okostv" persze. -
KKKK1984
csendes tag
válasz
sandró60
üzenetére
Szia!
Vettem egy másik BT fejhallgatót, de azt sem ismeri fel a tv, olyan mintha nem történne semmi.
Ezt a fejhallgatót vettem:Amikor bekapcsolom a fejhallgatót, és próbálna csatlakozni a fejhallgató, ez történik a NAGY SEMMI, és olyan mintha tv nem is reagálna arra, h megnyomom a frissítést.
Megnéztem, és a BT szervíz menüben történő engedélyezését követően, a BT address nem látható:
Ennek nem lehet köze ahhoz, h a két BT fejhallgató közül egyiket sem sikerült csatlakoztatni?
Valamit rosszul csinálok? Próbálkozzak még valamivel, vagy teljesen felesleges?
-
JergaG
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung tv-m UE55MU6102. Kb 10-ik napja használom és USB-n csatlakoztatott HDD-ről ment rajta a film nézés. Eddig felismerte és tallózni is tudtam rajta, de egyik bekapcsolás után nem tölti be a mappákat. Formáztam, partícionáltam és miden ésszerű dolgot csináltam vele. Ha 1db film van rajta akkor azt lejátsza, mert csak a lejátzás fül ugrik fel a tallózás helyett. Ha több fájl van rajta akkor a tallozásra kattintás után csak tölt és tölt. Kingstone 16GB-s pendrive-nál is ez helyzet! Samsung S7 telefon kábellal rákötve pedig tallózható. Szóval többször is működött a tallózás és egyszer csak a töltésen nem megy túl viszont egy filmet letud játszani... Volt TV visszaállítás is. Mit nem csinálok jól, mit ronthattam el? Még talán benne vagyok a 14 napos visszacserében. Tudnátok segíteni a megoldásban vagy még gyorasan menjen cserére szerintetek? Köszönöm előre is a bárminemű segítésget!
Üdv. -
ironer23
csendes tag
Hello!
Van egy Samsung lcd tv. nem okos. Model szám: PS-42Q96HD, 2007 márciusi gyártás.
Mostanában előjött egy olyan hiba, hogy bekapcsolás után 5 perccel elkezd ki be kapcsolgatni, van hogy több percig ezt csinálja, megszakitani se lehet ugy hogy kikapcsolom. utána ha helyrejött maximum még egyszer kikapcsol majd magátol bekapcsol az első negyed órában majd végül semmi baja megy addig amig ki nem kapcsolom.Mitől lehet ez a jelenség?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogod olyan szögből nézni a TV-t, ahol a betekintési problémák nagy mértékben előjönnek, mert a képből már nem sokat látsz akkor.
ja nem volt még egy amit néztem de az 700+eft volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(vagy itt is csak a 49"-os ilyen?)
Sokáig az 60J6240-essel szemeztem, míg ki nem derült róla, hogy nem is 120Hz-es...