- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
KKKK1984 #112384 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ha a telefonodon állandóan be van kapcsolva a BT és te előtte párosítottad a fülessel, akkor az mindig a telefonhoz kapcsolódik és nem a tévéhez. Két dologhoz egyszerre meg ugye nem lehet. De ha ez nem áll fenn akkor figyelmen kívül hagyhatod.
(#112385) topyjo Gyárilag csak a samsung BT fülest fogadja el a tévé. Ezen lehet segíteni a szervizmenüben.
-
sandró60
addikt
válasz
KKKK1984 #112370 üzenetére
Írd már le,hogy milyen bluetooth fej-fül hallgatóval próbálkozól?
Nálam is a mai nap folyamán amikor próbáltam a fülhallgatót párosítani nem lehetett a tv-hez,mert előtte a telefonnal párosítottam és nem választottam le.Amikor leválasztottam utána már a tv is felismerte. -
sandró60
addikt
válasz
KKKK1984 #112363 üzenetére
Én ma kaptam meg ezt a bluetooth fülhallgatót innen [link].
Van egy fejhallgatóm,de nagynak találtam ezért váltotta le ez.A hangminőség vetekszik a fejhallgatóéval.
Az ára gyakorlatilag töredéke.A nagyobb társának.
A TV egyből megtalálta párosításkor.
Apropó eladó a bluetooth fejhallgatóm-Többi ph aprón!#prosectura-tudom elvi,de én nem foglalkoznék vele.
Ez olyan,mint amikor egy autóban nem működik egy fő darab -
sandró60
addikt
válasz
KKKK1984 #112358 üzenetére
Nem csak frissíteni,de előbb párosítani kell a tévével.
Leülsz a tv élé kb olyan távolságba ahonnan nézni szoktad.
Bekapcsold a tévét>a hang menüben hangszóró beállítás itt>bluetooth eszközök megnyitod.Utána a fejhallgatón megnyomod a >párosítás gombot.Elvileg egy kis idő múlva megjelenik a fejhallgató neve.OK-t nyomsz.Ezt után már élvezheted a hangot.
Ha így se működik akkor tévéd bluetooth verziója nem kompatibilis. -
sityupityu
veterán
válasz
KKKK1984 #112358 üzenetére
A szervizmenüben azzal az egy átállítással pont azt érted el, hogy ne csak a samu füleseket fogadja el. Más állítási lehetőség nincs már, elméletileg jónak kéne lennie. Lehet, hogy pont azzal a fülessel nem szuperál így sem a tévé valamiért. Próbáld meg egy másikkal. Nekem még a telefonom headset-ét is felismeri igaz, csatlakozni nem tudok rá, de megjelenik a tévén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest