- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumi26
csendes tag
telesen jó volt, őszinte, "egyszerű", mint egy hétköznapi felhasználó, nekem ez feltette az i-re a pontot !!!!
ez lesz a szülinapi ajándékom is egyben(és az augusztus végén van)
úgy h csak azt akarom tudni, h mikor vehetem már meg???????????????????
ha ezen kívül van is vmi hibája az nem hiszem hogy olyan ordító lenne, h eldobnám -
Schumi26
csendes tag
miért raktátok fel a technet-es teszt még nehezebb lesz várni
nincs mit mondanom, ez mindent elmond:a tesztben nagyon jól tették hogy kint csinálták a videót, mindent eddigi videót/képet cáfol, tökéletes!!!
-
Schumi26
csendes tag
első kérdés kb mikor lesz kész a teszt?
másik húsba vágó, kérdeztem már a többiektől, ha jól tudom ebayen vetted.. milyen gari van rá, vagy mit tudsz csinálni ha baja van.. ?? mert én sem bírok már várni és megvenném az ebayen..
3 főoldal között mikor lépkedsz a touchwizben lassú, és be kell mindig töltse a widgeteket, ahogy láttuk 1-2 teszten, vagy simán beugrik ?? egyébként is lassú vagy gyors és jól kezelhető általában?még foglak zaklatni
-
Schumi26
csendes tag
Emberek sehol senki nem tud semmi újat ??? Dátum, videó, teszt,
vagy vmi, vagy már ti is mindent megnéztetek ami létezik
Nagy a csend........ -
Schumi26
csendes tag
2X annyiért ??? egyes szolgáltatónál min a 4Xse lesz a végén
találj magad egy másik helyet -
Schumi26
csendes tag
ok, de előtte is lehet már kapni, én biztos nem várom meg a "hivatalos" megjelenés, ha nem haragszol
egyébként AS Te tudsz vmit az ebay-es garanciáról, hogy milyen, teljes értékű, tudom itthon használni ha van vmi gáz??
Egyébként a 220 volt nagyon bizonytalan, és napról napra ígérték hogy majd holnap majd holnap tudják, de még a kiírt aug.20-ban sem biztosak és tudnak biztosat!!!!
De igaz minden pletyka meg az augusztus vége és összedobjuk azt a kiírt aug.20. akkor sztem 24-e hétfő környékén lesz vmi.....U.I.: AS minden tiszteletem amennyiben kibírod októberig
a 220 volt egyébként mondta hogy amint meg van a windows 6.5 felrakják ... -
Schumi26
csendes tag
miért ennyire rossz, vagy mi???
nem értem, azok is adnak vmilyen garanciát, az miért nem jó semmire, nem tom az országban használni???
tudom már megrendeltem a 220 voltnál is, de azok semmit se tudnak, minden nap mást mondanak, csak gyorsan kiraktákaugusztus 8át mondtak először aztán most 20a lett de még mindig nem tudnak semmi pontosat
Ti mennyire várjátok, és mennyire bírjátok még ezt a várakozást???!!!!! -
Schumi26
csendes tag
persze így is rabul ejtett a kicsike
-
Schumi26
csendes tag
Sziasztok!
Én már nem bírok tovább várni
tud vki abban segíteni hogy az ebay-en vásárolt telefonra milyen garanciát adnak???
Ha van vmi gáz vele, hogy és hol tudom érvényesíteni a garanciát???
köszi!!!U.I. :
Szerintem sokkal sokkal szebb volt ezüst kerettel, mint amilyen volt az első változat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest