- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
05Steve
tag
valaki tudna nekem abban segíteni hogy tudom a lock screen-t megváltoztatni? pü ben is jó ha már volt töbször
-
05Steve
tag
üdv mindenki
milyen video konvertert használtok ha használtok ami 800*480 at tud?
előre is köszi
-
05Steve
tag
egész este a samsung touch player-ét bűvöltem arra rájöttem hogy a "felderített" számokat és a lejátszási listát a twmp_lib.edb fájlban tárolja csak azt nem tudom hogy ezt hogy illetve mivel tudnám szerkeszteni hogy végre olyan lejátszási lista legyen mint amilyet én akarok,
a gondom az hogy olyan lejátszási listát nem tudok létrehozni hogy a memória kártyán lévő egy adott könyvtárában levő fájlokat tegyem bele
ha valaki tud rá valamit ne tartsa magában
más lejátszót nem szeretnék mert a wow hd kellene
-
05Steve
tag
hol merre?
-
05Steve
tag
hali
milyen zenelejátszót használtok? mert már meguntam hogy a mediaplayer mindent összeszed és nem tudok úgy lejátszási listát létrehozni hogy a memkártya egy adott könyvtárát játssza csak le
-
05Steve
tag
sziasztok
tegnap előtt este sikerült megvennem nekem is a telefonta t-nél
+vettem hozzá egy 8 gigás memória kártyát
valaki aki nagyon benne van felvehetne msn-en és kioktathatna mit hogyan
kell-e a spb mobile shell. videót mivel konvertáljak + ilyen és ehhez hasonló kérdéseim lennének
-
05Steve
tag
sziasztok
eljött a nap ma besétálok egy t-üzletbe és veszek valamit csak még mindig nem tudom mit
/most egy SE W850i-m van/jelöltek: Lg Arena és Omnia II
HTC Hero annyira nem tetszik ne erőltessükkételyek:
LG: olvastam sok helyen az arena sw gondjait,ezen kívül megfelelő lenne számomra
Samsung: net előfizetésem nincs és nem is tervezem mostanság nem tudom így mennyire tudom kihasználni a nyílt oprenszer /wm/ adottságaitmire használom a telefont: alap felhasználó némi IT beállítottsággal, telefonálás,zenehallgatás,illetve film nézés,GPS nem tudom mennyire "jó" a telefonokban mert van egy külön PNA-m is,ha úgy tud működni mint egy PNA-n /gyors/ akkor kell ha nem akkor nem,játékok használata nem jellemző,
alapvetően úgy érzem az LG elég lenne nekem csak nem akarom azt hogy egy fél év múlva fejem verem a falba hogy megvettem egy "hülye" telefont, viszont azt nem tudom hogy az omnia II adottságait kihasználnám-e és nem csak hiába adnák ki még egy telefon árát rá,valamint a telefon hosszú időre veszem 2 év minimum
ezek ismeretében kérem a véleményeteket
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest