- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
whpgab
csendes tag
válasz
Schumi26 #955 üzenetére
Most is írom. Szerintem jövő héten legkésőbb. Igen, ebayen vettem. Én még 140ért, másik emberke már olcsóbban, kb 125 körülre lement.
A garancia kérdére ez a volt a válasz:
Dont Worry. Simply send us a email. We will give you an RMA Label for you to return the item and we will do the repair for you in Samsung.Ha valaki nem tudna angolul:
"Ne aggódjon. Egyszerűen küldjön egy emailt. Adni fogunk egy RMA címkét, hogy hova küldje a terméket és mi majd megszereltetjük a készüléket a samsungnál. "
Póriasan fordítva.Gőzöm sincs mi az az RMA label, valószínűleg egy bolt címe, ahova küldeni kell.
Betölti a widgeteket. Attól függ mennyi, annál lassabb. Öszintén szólva nem használom, helyette a SPB shell 3-at. Nagyon gyors. Jól reagál, ritkán lassul be. Kicsit problémás a lenyíló menüknél, akkor kicsit határozottabban kell hozzá érni,de egyébként sokat fejlődött a kijelző is. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumi26 #948 üzenetére
Hát lehet, hogy egyszerűen nincs semmi hír... bár én is hiányolom a topic pörgését... Googliztam utána még pár dolgot, de semmi izgalmasat nem találtam, kínomban visszaolvastam az előző 200 hsz-t (nemmintha nem követném nyomon a topicot már az 1. hsz-től
)...
Lehet, hogy kéne szólni annak az újdonsült magyar tulajdonosnak, aki már Szingapúrból megrendelte és már rég meg is kapta az omnia 2-t, hogy jöjjön át erre a fórumra, itt sztem nagyobb lenne az érdeklődés kérdések terén (ahol ő volt fórumon asszem vmi 22 hsz volt összvissz és csodálkozott, hogy alig bombázták kérdésekkel).
Valaki esetleg nem tudja, hogy Angliában mikor jelenik meg a tella? Keresgettem de erről sem találtam semmit.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumi26 #934 üzenetére
Nyugodtan nyilatkozhatsz bővebben erről privátban.
Jó tudni, hogy a 220 volt is bizonytalan... Eddig azt hittem, hogy az az aug. 20 a sziklába van vésve... Nekem egyébként van egy haverom aki egy-két infós cuccot tud beszerezni áfa nélkül, nade már egy ideje nem tudom elérni. Telefonon még nem próbáltam, csak e-mailen, de csak akkor fogok rácsörögni, ha már Mo-n egyáltalán kapni lehet... Máshonnan egyébként nem tom honnan szerezném be, amúgy én már április óta akarok telefont venni, és nyáron dolgoztam is rá kicsit, úgy döntöttem szeptemberig veszek, de csak nem akar eljutni hozzánk ez az omnia 2 szeptemberig.
Nezz: sztem a nagykerekben sem lesz amíg mondjuk gsm boltokban meg nem jelenik, bár nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest