- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
válasz
05Steve #3237 üzenetére
pdafanclub.com a forrásom, onnan másolom át:
"A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is .
( ROM-om -IK3 -as ). Kéretik ellenőrizni és ha OK, akkor közkincsé tenni."Forrás: http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/296415/fix-tomtom-without-gps-proxy-choosing-integrated-gps-in-tomtom/
Bár nekem nem voltak gondjaim a poziciófogással, mindig volt 1 percen belül. De! Amikor átállítottam a leírás alapján, a munkahelyem olyan helyiségében is fogott poziciót, ahol a COM7-tel még sosem!
Saját megjegyzés: Tényleg használ, az igo sokkal hamarabb fog jelet ezekkel a beállításokkal.
Fontos, hogy az igo-ban is ez a com4 legyen beállítva -
zack
nagyúr
válasz
05Steve #3182 üzenetére
Üdv a klubban!
Szerintem olvasd át a topikot először is...ill. itt művelődj: [link]
Ne várd senkitől hogy a szádbarágja msn-en, ami már többször le lett írva. persze ha kérdésed van közben, és tudjuk a választ, akkor segítünk, de ne "Ádámtól és Évától" kérd a segítséget, próbálj kicsit önállóan okosodni, ahogy mindenki tette.Progikkal kapcsolatban küldök pü-t.
-
petymeg
addikt
válasz
05Steve #3124 üzenetére
heló!
én a 2009 márciusában vásárolt i900-zal voltam így hogy kiadok inkább két közepes értékú telefonnyi pénzt, de 2 évre veszem, nehogy megbánjam hogy buta készüléket vettem.
és ha az omnia 2-nek nem lenne ilyen jó kijelzője ahhoz képest akkor valószínűleg nem is cseréltem volna le. (nekem az i900 képessége is elég volt, az i8000 nem is ad ahhoz képest sokkal többet)a gps nagyon jó rajta, meg az tetszik benne (meg tetszett az i900-ban is) hogy totál testre szabható, mint egy PC csak egykis érdeklődés meg olvasgatás kell hozzá.
egy szó mint száz én ajánlom az omnia 2-t.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
05Steve #3124 üzenetére
Hátha ez segít:
Net előfizetésem nekem sincs egyelőre mégis jól döntöttem hogy ezt vettem.
Barátnőm rettentő hasonló dilemmában volt (Arena vs Omnia I.) és most úgy tűnik holnap egy Omnia tulajdonosa lesz. Neki mondjuk kellett normális navigációra alkalmas készülék.
Ahogy nézem az igényeidet valóban elég lehetne egy Arena is de: Omnnia 2-nek nagyobb a kijelzője és ezen nem feltétlenül kell például a filmeket konvertálnod (nem tudom ez neked menynire fontos), viszont az Arenaban kapacitív a kijelző (ujjal elvileg könyebb kezelni) illetve ha a T-nél veszed akkor azt is nézd hogy az Omnia ott 2Gb belső memóriával rendelkezik cserébe jár hozzá magyar térképes IGO8. Viszont az tény hogy az Arena minőségibb anyagokból van.
Még annyit: ha szereted nagyon testreszabni a készülékedet akkor szerintem hoszabb távra az Omnia jobb társad lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest