- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Megjött az O2 PDA
Tényleg remek, a nokia és a pda-m után a képernyője.... pfffhuu nagyon szép, majd napos időben is kíváncsi leszek rá. A GPS-t beállítottam ahogy írtátok (meg ahogy a PFC-n), de a lakásban nem talált jelet
Majd holnap a kocsiban kipróbálom
Olvasgattam egy kicsit a használatiját és az egyik nagyon tetszett, röhögtem vagy egy percig: "A telefon töltéséhez csatlakoztassa a kisebb végét a telefonba és nagyobbat az elektromos hálózati aljzatba" vagy ilyesmi
Elképzeltem, hogy valaki a 2 konnektorba menő dugót próbálgatja dugdosni a telefonba....
Gyors kérdés: milyen autóstartót lehet venni hozzá Bp-en ami megfelelő is.
-
fairi
őstag
samsungos felületeknél van a baj inkább
widgetes todayt hasonlítsd össze az spb mobil shellel
mindkettő widget alapú és 3 oldalas...
Különbség ég és föld!!!
MS még gyengébb hardveren is elveri a widgetes ízét!
Widget lassúságának,memóriazabálásnak nem a winmo hibája,hanem a samué...
jeten se virít,pedig ott nem lehet okolni a "szar" winmotmain menü meg ramzabáló,és nem igazán smooth,nem is lenne baj ez igazán,csak ne egyen 8mega ramot,nálam böngésző automatikusan be is zárja...
programindítás,programbezárás,böngésző gyorsabb mint az N82-mben,észrevehetően!
-
-
erdoke
titán
Eltérő OS és programok miatt nem igazán lehet így korrektül öszehasonlítani. Ha ugyanaz futna mindkettőn, akkor meg lehetne oldani. ANdroidon van mindkét hardver, és ott ez a tapasztalat, de az ARM saját teljesítmény mutatói is kb. ezt támasztják alá. FPU-t meg hiába raksz WM alá, úgyse tud vele mit kezdeni, tehát a "friss" ARM11 generáció se ér sokkal töbet, csak amit az L2 cache számít.
A kétmagos procival való összehasonlításod eléggé sántít, mert nem egészen ugyanaz a CPU-n belüli pipeline szélesség (amit egyébként szinte mindig sokkal fejlettebb elágazásbecslővel támogatnak meg, ahogy történt ez a Cortex-A8 esetében is), mint a több processzormagra való optimalizálás. Ennek ellenére eltérő mértékben mutatkozik meg a sebesség különbség különböző alkalmazások alatt, de ezt írtam én is. -
fairi
őstag
tapasztalatok szerint 900-950MHz--et stabilan megtartja alapórajelen az omnia2 procija,van overclocking tool..
gondolom 1 Ghz is összehozható,ha mersz feszt emelni...
grafikai teljesítménye se rossz,de nincs natív opengl es 1 megírva....
ez lesz a fő akadály!!!
4-szer erősebb mint az ájfon 3G-ben levő grafikus chip!
jobb sebességgel futhatna a manila 2.5 mint pl touch pro2-n,ha....ha...opengl 1-et jól megírna vki,sdk kiadna rá a samu,utána nem lenne baj.... -
animoo
senior tag
Szerintem meg részben de. Acer S200-ra is átportolták, és így 2-3 hónap fejlesztgetés után már azt mondom, kezd teljesen frankó lenni.
Persze a beta verziónak köszönhetően is gáz. A készítője nem véletlenül írta az oldalán, hogy eleve csoda, hogy egy ennyire más készüléken működjön a Manila...
Én azért reménykedem, hogy csak türelem kérdése, és lesz O2-re is jó TF3D. -
fairi
őstag
6.5.x-öst látnák szívesen nem agyon herélve..
szép nagy x gomb lent,alul nagy gombot etc...winmos felületek is végre ujjbarátak...start menü a 6.5.x-ben ugyanúgy rendezhető mint az ájfonban,nem kell "áthelyezés felülre" és utána mindent széttol...
már ketten csináltak,de intenzív herélésnek alávetve,hmmm..
-
fairi
őstag
elég sokan vannak,sokan is használják,25 oldal csak rodrigot lelkesítők,és hetek óta kérdik mikor lesz kész..
az a vicc az omnia2 nem soká kifut,olyan gyorsan halad a technika!geekek meg váltanak...
kíváncsi vok lesz-e omnia3,oly csönd van a samu háza táján..én modacon azt látom h kifogyott a hozzáértők lelkesedése,opengl 1 se frissült december óta...
-
pity-putty
tag
Tudom, hogy el kellene olvasni az egész topikot, de több mint 3000 hozzászólás nem kis időt fog igénybe venni, és emiatt szerettem volna egyszerűbben egy kis infót. De lassan nekikezdek végignyálazni az egészet.
Tényleg jó lenne egy összesítő, ahol az eddigi tapasztalatok alapján össze lenne gyűjtve a legfontosabb információ halmaz. Persze ez sem egy egyszerű feladat.
-
Joe33
csendes tag
Zack!
Nem tudom mire véljem ezt a leb..-st?? Valaki megkérdezi hogy mivel tud konvertálni 800x480-ra, én pedig válaszolok neki hogy milyen progival, s azt hogy a telefon 720x480-as felbontást tud. (Gondolom a megjelenítés sajátosságai miatt nem 800x480-as)
Ezért miért kell ilyen stílusban előadni magad? Én nem fikáztam semmit.
Az O2-őm már másfél hónapja megvan és én elég jól boldogulok vele s mások tapasztalatai miatt olvasom a Forumot; most volt időm : valaki kérdezett valamit én meg segíteni próbáltam...
De ha az a véleményed, hogy én ne próbáljak írni senkinek....
Egyébként meg nekem sem ez az első WM-es vagy Symbianos telefonom/PDA-m; ezért nekem is van némi összehasonlítási alapom..
S mint az előzőekben írtam; már egy ideje megvan az O2-m ; s nem lennék vele megelégedve akkor azonnal lecseréltem volna mint pl. az előtte kapott iPhone 3GS-st; amit három nap után cseréltem erre..
Mégegyszer: engem baromira nem érdekel hogy 720x480 v. 800x480; nem ezért vettem: nekem üzleti telefonnak kellett és annak szuper! -
Joe33
csendes tag
Zack!
Kipróbáltam; és nálam működik (szükség is van rá...)
Lenne viszont egy kérdésem!
Az első beállítás 96-ra változtatása mindig (soft reset után is) megmarad; a másidik átállítás a
9281600-ra viszont hamar eltűnik (SR se kell hozzá); s állíthatom újra..
Másnál is így van? NIncs valami mód rögzíteni???Kösz
J.
-
viewdetails
addikt
Zack, keres a fene ellentmondásokat, ne legyen üldözési mániád, van nekem jobb dolgom is.
Decemberben, Aréna topikban mikor kérdeztem, hogy és tényleg olyan lassú-e TW-vel, mint ahogy a tesztekben írják, akkor okítottál ki, hogy Neked milyen jól megy, és hogy a gyorsboltban nyomkodott készülék biztos hibás volt.
Aki T-s kártyával használja és van internete, meg tudná mondani, a WM Kapcsolatoknál a T-Mobile NET-en kívül mi van még felsorolva (webnwalk, akármi)? Mert nekem többszöri HR után is csak a T NET, de ha web'n'walk-ot akarok beállítani, közli, hogy már van ilyen.
-
kbencee
aktív tag
jaja
kurvajó kis cucc ez az omnia, de egyrészt kell a bis, másrészt pedig nagyon beleszerettem a blekibe, és egyszerűen elöntött a birtoklási vágy. Eddig még soha nem vettem úgy telefont, hogy 'tetszik', mindig körüljártam a témát, de ez annyira nagyon bejön, hogy muszáj megszereznem -
Napfénysüti
nagyúr
Hú az szép. Egyelőre akkor még nem szerzek be ilyet.
Most még az Omnia fülesét használom ha zenét hallgatok. Múltkor kíváncsiságból rádugtam az AKG K518 DJ fejhallgatómat: mit ne mondjak a gyárihoz képest döbbenetesen szólt. Csak azt az utcán nem viselném meg a buszon, oda marad még az agybadugós. -
luca13
csendes tag
Zack, nagyon értékelem az okításomra tett erőfeszítéseidet
Amit az utolsó bek-ben írtál, arra már mind rájöttem, nincs futó progi, nincs telenyomva widgetekkel és mással, a fő tárhelyen 62MB, a többin ennél jóval több szabad hely van. Mégsem akarja.
Most mennem kell, az ajánlott oldalon regisztráltam, és holnap ide is visszanézek. Mindenkinek köszönöm az ötleteket, javaslatokat......hátha!
-
luca13
csendes tag
Gondolom, hogy nem a bántási, inkább a segítségnyújtási szándék vezérelt. Először is köszönöm, hogy válaszoltál, az első válaszodat is most látom csak.
Olvashattad, hogy nem vagyok profi, nem is titkoltam. Minden bizonnyal Te is kezdted valahogy, Neked is volt egy ELSŐ okos telefonod. Azt is gondolom, segítséget kérni nem bűn. Egy igen élénk 16 hónapos baba anyukája vagyok, és sajnos nem volt időm eddig átolvasni a rengeteg bejegyzést – de majd megpróbálom.
Azért az igaz, hogy nem értek hozzá, de nem mondanám magam sötét agyú letöltögetőnek. Eddig semmit nem töltöttem le a telefonomra. Ami a gyárihoz képest felkerült rá: fotók és pár videó (amik mind a microSD-n és a my storage-ben vannak) a régiről, és a telefonkönyv.
És ami a legjobb, hogy az első napon sikerült vele a fényképezés, készítettem egy panorámafotót – amit aztán ki is töröltem, mert csak ki akartam próbálni. Szóval sok esetben igazságtalannak érzem, amit írsz, de mindenesetre értékelem a tanácsod, és próbálok majd időt szakítani a topic böngészésére, hátha tényleg meg lesz a megoldás – végső esetben reset.
Szép napot -
viewdetails
addikt
Nem akarom előkeresni, mikor azt mondtad, hazavitted, és pörög mint állat.
Igen, tudom, hogy lassú más shellekhez képest, főleg ha pl. az AccuWeather-t teszed ki. A dolog érdekessége inkább abban van, hogy az Eclipse modulos Samsung SDK-val az első telefon - számomra - , amire egyszerű Javascriptel lehet működő, telepíthető alkalmazásokat írni, ráadásul "keresztplatformosan", tehát amit megírsz, azt utána - képernyőmérettől függően - felrakhatod Omnia I-re, Jet-re, stb. -
viewdetails
addikt
Kíváncsi leszek rá, mennyire leszel elégedett vele, nekem tetszett de tegnap nyomtam egy HR-t, és megint gyári állapoton van, még netcf 3.x sincs fenn, miután napok óta nem volt hajlandó ütemezetten letölteni a leveleket, viszont nagyjából 5 percenként mászott fel a netre. Most oké. Meg zavart, hogy SPB alatt hol a Samus menük, hol a WM-esek jöttek elő, pedig Samut teljesen kiírtottam. Lehet romot kéne cserélnem.
-
viewdetails
addikt
zack
"Több nevet nem tesz ABC sorrendbe, hanem beteszi végére, foogalmam sincs hogy miért."
Mert ékezettel kezdődnek. Viszont könnyen előkereshetőek, mert ha pl Árva Ágnes-t keresed és megnyomod a 2-7-8 -as gombokat, már meg is van.Emailes kérdés: Beállítottam az automatikus lekérést, GMailre, pár napig működött, aztán azóta nem. Volt valakinek hasonló problémája? Azon már túlvagyok, hogy fiók letöröl és újra létrehoz.
-
-
phhh
tag
indító ikon/beállítások/spb mobile shell/rendszer és itt a 3D gyorsító (bocsi, de én magyarítottam, nemtom, hogy van pontosan angolul, talán launcher/settings/spb.../system)
mod: oookeee
nekem is csak úgy nem akadt, hogy high-ra volt állítva, de ezt a részét én nem használom, a telefonkönyves bug-ba pedig vagy nem futottam bele, vagy nagyon elnéző vagyok!
-
fairi
őstag
nem kell semmi...
letöltöd secany IL5 romját,fenn van pfc-on,és gyorsan megy mivel van egy ftp-jük is,meg kell keresni a linket!Megvan,octans mellé van csomagolni..
Most jön a bibi,ha xp-d van akkor könnyen fog menni,ha nem akkor gáz van sok szenvedés lesz, driverekkel!eddig meg vagy,octansba betallózód a megfelelő részeket,és a csc-nél kiválasztod a ...XEH nevüt,amiben "igazi" magyar nyelv van!
telepít,és örülsz h magyar az oprendszered
nem kell HR,nem csináltam és szuper minden!
my strorage is meg van,ha beikszeled a megfelelő menüpontot akkor nem töröl...Persze szűz oprendszert kapok,ami 1-2 óra alatt be lehet újra lakni!(my storageba bent vannak a kedvenc cabjaim)
persze van kockázatja,de minimális,csak el kell olvasni jól a leírást akkor gáz nem lehet!!!!
ha aggódsz h elbaltázod akkor az octans mini a tied,azzal tuti nem teheted féltéglává a pdá-dat!
Csak akkor macera ha nem xp-s a géped,na akkor szívás!!!
ha xp-s vagy akkor könnyű lesz,ha követed a pfc leírást gyorsan fog menni!
letöltöd kellő fájlokat,octans mellette, pár perc betallózod a kellő dolgokat,detect,kikapcs pda,akkor felismeri apda-t és nyomhatod start!
-
fairi
őstag
symbiant is lehet említeni,ott is hackelés kell,ott még a szignózás is van...
legzártabb a szifon legnyíltabb wm,és maemo..
IL5 ROM-ot használom már,magyar nyelven,egyetlen szembeötlő változás az uj settings menü!Máskülönben szifonosok hallgatnak h az uj ibootos iphone-knak a jailbreakje elég macerás,ha ujrainditják a telót rá kell kötni egy itunesszal és blackra1n -el ellátott számítógépre telót.Talán egyszer vki megoldja nekik ezt a kellemetlenséget...
-
viewdetails
addikt
"2 helyen lehet állítani a hangerőt...az egyik lehetőséget, a hangerő gombokkal tudod előcsalogatni. Ott van a rendszer ill. a csengetés hangereje. A másik lehetőséget a MP-be keresd, annak is külön van hangerőszabályzója."
Igen, a TouchPlayer 10-esen van, és a Rendszer hangerő 5-ösön, így működik. Csak ilyenkor minden más jelző hang üvöltve szólal meg, ha elfelejtem visszaállítgatni használat után.
"Pusztán az eddigi hozzászólásaid alapján az jön le, hogy mártírkordva, fanyalogva és szájhúzogatva" Ha Neked ez jön le, az a Te dolgod.
Mint mondtam, alapvetően elégedett vagyok a választásommal, viszont vannak dolgok amik nem úgy működnek, ahogy kellene, ezeken szeretnék változtatni, és ez irányú kíváncsiságomat nem rejtem véka alá.
"megtetszett az O2, ill. ki akartad próbálni kíváncsiságból a WinMo-t "
Igen megtetszett, jelenleg túlzás nélkül az O2 az egyetlen telefon a piacon, amiben minden megvan, amihez az eddigiekben hozzászoktam (érintőképernyő, funkciók tömkelege, + belső tár, kamera vakuval ami pl nincs a jelenleg kapható Androidos készülékekben), HTC Leo-ra meg nem volt elég a keret. Na, ezért nem jó a gombos okostelefon nekem, minden más mellett. Ha ez kompromisszum, akkor legyen az. WinMo-t a WM2003 óta nem használtam, azóta sokat fejlődött, de ez nem ennek a topiknak a témája."Mert általában egy új készüléknek örül az ember, és lelkesedve csatlakozik új tulajként az aktuális topikba...." Időm nem volt ide írogatni hetek óta, ráadásul más fórumon hozzájutottam az itt nem taglalt információkhoz, így nem is éreztem szükségét, hogy pötyögjek. De ugyanígy nem írtam nagyon azóta más topikokba sem.
" Pfff....na jó, itt be is fejeztem." Na, akkor ebben megegyeztünk.
-
viewdetails
addikt
Zack
Ezt a hsz-t nyugodtan írhattad volna privát üziben, mert a bluetoothos gondomra nem ad megoldást.
De ha már megkérdezted válaszolok Neked itt:
1, szerintem teljesen természetes, hogy nem fogom ideírni, hogy júúúúúúúúúúúúj, milyen jó, hogy nem kell megint az Outlook sync-el szórakoznom, mint az Arena esetén, amely képtelen ezt normálisan végrehajtani. Ugyanígy nem írom le - mivel mindenki tisztában van vele -, hogy milyen szép a kijelző, vagy, hogy milyen kellemes dolog, hogy integrálva van az IGO, mennyire nagyot villant a duplavaku, esetleg hogy mennyi kis buhera van, amire az ember tapasztalatból rájön, miközben használja és nézegeti. Tudtad pl. hogy a SmartReader az egy kis kézi szkenner? Na ugye, hogy tudtad.
2, "Erre egy sima E Series Nokia is jó lett volna fele ennyiért." Én sem túrkálok sem a zsebedben, sem a munkádban, és nem kérdezem, Neked minek. Nem lett volna jó, hidd el, erről ennyit.
3, "mert amióta megvan az O2, egy pozitív hangvételű szó sem hagyta el a billentyűzetedet" Igen, talán mert bújom a fórumokat, olvasok ezerrel, keresem a megoldásokat, és csak akkor kérdezek, mikor már nem tudok dűlőre jutni az adott problémával.Nos tehát, van valami ötleted amivel előrébb tudok jutni a fentebb vázolt probléma megoldásában?
-
Land
veterán
Nem fogok bukni az eladásán és láttam i8000-et 90k-ért. Jól jövök ki belőle és még ki is próbálom az i8000-et. Ha nem tetszik, még mindig tudok venni bármilyen telefont, akár i8910 HD-t újra.
Ja és tévedsz, ha azt hiszed, hogy 1 ember véleménye alapján döntök.
Innov8-cal 1 problémám volt: kis képernyő, mivel nem érintős. Olvasni rajta nem volt az igazi, filmezni sem annyira. -
viewdetails
addikt
zack
Minek nézel Te engem?
Kérdést akkor teszek fel, ha már végigtúrtam a lehetőségeket telefonon és interneten egyaránt, és nem találtam választ.
A beépítettek közül mind macerás, nem szeretek két kézzel sms-t írni, az egykezes Interwrite sem az ami nekem kell. Állítólag a WM testreszabható, úgyhogy azt keresem, ami az Omnia I-en van. Erre van ötleteted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest