Új hozzászólás Aktív témák
-
rapptor7
csendes tag
Sajnos én nem az elégedettek tábotár erősítem, szép sorjában:
- memóriaszivárgás. indul 55 Mb körül (spb home-mal) és pár óra intenzív használat után már csak 30 körül van, úgy hogy nem fut semmi, csak SR segít
- GPS: katasztrófa... nehezen talál jelet (XTRA letöltve), ha talál is szakadozik a jel, minap pesten a bach csomóponti felüljárón visszafordulásra ösztönzött, aztán a keletiig 2 percenként elvesztette a jelet, az előző P560-as mionál semmi hasonlót nem tapasztaltam
- néha nem tudom felvenni a bejövő hívást, sem a hw gombra sem a szoftveresre nem reagál..
- néha csak 5-10 mp küzdés után tudom unlockolni (gyári), mert a touchscreen nem reagál
- nekem hiányoznak a sima mobilos profilok (utcai, rezgő, normál, halk, egyéb saját...)
- botrányos hogy nem lehet hívócsoporthoz csengőhangot rendelni
- OPERA (10b2) rengetegszer fagy, csak SR után (>50MB RAM) érzi jól magát
- activesync nem megy, se kábelen se bt (ez valszínüleg a notim hibája)Persze használható, meg vannak jó dolgok benne, szép az AMOLED kijelző, jó a felbontás, tetszetős forma, de a fentiek és ami vele jár (napi 2-3 SR) elég bosszantóak tudnak lenne...
-
rapptor7
csendes tag
Aki már csinált hardresetet irja meg légyszi hogy a telefonkönyv és a naptár is törődik-e?? Köszi!
-
rapptor7
csendes tag
Nem tudom bluetooth-on keresztül szinkronizálni activesync-el, mert az alábbi hiba jön az O2-n:
"Nem található olyan számítógéppel fennálló Bluetooth partnerség mely támogatja az Activesync programot"
Mi lehet a gond, légyszi segísetek! winxp, activesync 4.5 , bt filetransfer megy
Köszi!
R. -
rapptor7
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2664 üzenetére
.cab kiterjesztésú fájlok direktbe telepíthetőek az eszközön! Keresd az ilyen tipusú cuccokat, bluetotthon átküldöd és már telepítheted is!
-
rapptor7
csendes tag
válasz
maxradiance #2634 üzenetére
nyert, nekem is az n95ben volt a sim, az o2 simán átvette sim nélkül..
-
rapptor7
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2626 üzenetére
nekem n95-ről egy mozdulattal áthozott mindent még a bejegyzéshez rendelt fotókat is!
1. opciók/mindegyik kijelölése
2. névjegy küldése
3. Bluetooth
-- névjegykártyák átalakítása kb. 60sec -
majd választhattam is ki a GT-I8000-t a listából mint célt.. -
rapptor7
csendes tag
A T-nél hozzáadott IGO8 verziója 8.3.2.119225 a HU térkép pedig TOPMAP és 090811..
-
rapptor7
csendes tag
kint voltam szabadban vele, és semmit nem láttam szinte a kijelzőből.... sütött a nap elég alacsonyan volt, de AKKOR is!!! Azt hittem, hogy ennél jobb lesz!
-
rapptor7
csendes tag
operával vannak gobdjaim az O2-n. sokszor érthetetlen módon megáll/belassul (wifi), az index.hu megnyitása közben mindig. Eznem élmény, pedig az egyik ok a böngészés volt amiért megvettem az O2-t.. Nálatok?
Más pda-n szokott lenni hardreset, ezen nem találtam.
Tud valaki MÜKÖDŐ alkalmazást ami O2-n a vaku LEDjét tudja ki/be kapcsolni? -
rapptor7
csendes tag
válasz
szabochris #2561 üzenetére
T-nél WM 6.5-van rajta. Nem fog menni a másolás után, ellenőrzi a micorsd serialját asszem... legalábbis régebben volt rajta ilyesmi védelem
-
rapptor7
csendes tag
Megjött - kicsit késve - a mikulás DHLes ruhában és meghozta a T-s O2-t! Jelentem IGO8 Magyarország térképpel, 2GB-os kártyán van benne (matrica szerint). Még töltöm egy kicsit..
Maga a készülék tényleg 2 GB-os, de nekem ez nem okoz problémát, a mio p560-osomba is ennyi volt, 8gb microsd meg már szinte fillérekért kapható, igaz akkor a hivatalos igo mehet a levesbe.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest