Új hozzászólás Aktív témák
-
luca13
csendes tag
Zack, nagyon értékelem az okításomra tett erőfeszítéseidet
Amit az utolsó bek-ben írtál, arra már mind rájöttem, nincs futó progi, nincs telenyomva widgetekkel és mással, a fő tárhelyen 62MB, a többin ennél jóval több szabad hely van. Mégsem akarja.
Most mennem kell, az ajánlott oldalon regisztráltam, és holnap ide is visszanézek. Mindenkinek köszönöm az ötleteket, javaslatokat......hátha!
-
luca13
csendes tag
válasz
Napfénysüti #3275 üzenetére
Milyen progikra gondolsz? Én nem töltöttem le még, ami meg alapból fent van, azok nem kéne, hogy bajt okozzanak. De későbbre köszi a tanácsot!
-
luca13
csendes tag
Gondolom, hogy nem a bántási, inkább a segítségnyújtási szándék vezérelt. Először is köszönöm, hogy válaszoltál, az első válaszodat is most látom csak.
Olvashattad, hogy nem vagyok profi, nem is titkoltam. Minden bizonnyal Te is kezdted valahogy, Neked is volt egy ELSŐ okos telefonod. Azt is gondolom, segítséget kérni nem bűn. Egy igen élénk 16 hónapos baba anyukája vagyok, és sajnos nem volt időm eddig átolvasni a rengeteg bejegyzést – de majd megpróbálom.
Azért az igaz, hogy nem értek hozzá, de nem mondanám magam sötét agyú letöltögetőnek. Eddig semmit nem töltöttem le a telefonomra. Ami a gyárihoz képest felkerült rá: fotók és pár videó (amik mind a microSD-n és a my storage-ben vannak) a régiről, és a telefonkönyv.
És ami a legjobb, hogy az első napon sikerült vele a fényképezés, készítettem egy panorámafotót – amit aztán ki is töröltem, mert csak ki akartam próbálni. Szóval sok esetben igazságtalannak érzem, amit írsz, de mindenesetre értékelem a tanácsod, és próbálok majd időt szakítani a topic böngészésére, hátha tényleg meg lesz a megoldás – végső esetben reset.
Szép napot -
luca13
csendes tag
Sziasztok! 2 napja vettem egy omniaII-t, eddig minden rendben volt, de most egy kicsit (nagyon) elszomorodtam. Ha fotózni akarok vagy videót készíteni - sőt, ha meg akarom nézni a fényképeket - kiírja, hogy fullos a memória, és legalább 10 Mb kell neki.
Mondanom sem kell, hogy viszonylag zöld vagyok a dologhoz... Odáig eljutottam, hogy megnéztem a memóriafelosztást, és ott a "FŐ TÁRHELY" tényleg szinte teljesen tele van. A többi (My Storage, Storage Card) alig kihasználva. Viszont én csak pár fotót tettem fel eddig erre a telefonra és persze a telefonkönyvet. A Filekezelőben nem találom, hol van ez a "fő tárhely", és mit pakolhatnék át róla, hogy végre használhassam az OmniaII-met pl. fotózásra is??! Tudtok nekem segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest