Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődöm, hogy valaki használja, vagy legalább kipróbálta-e már a blútúszon keresztül a szinkronizációt (win7)?
Hiába van bejelölve a "kapcsolatok engedélyezése a következők egyikén"-ben a "bluetooth", mindig a "nincs kapcsolat" üzenetet kapom.
Az O2 illetve a számítógép egyébként látja egymást, bluetooth-on kereszült fájlt küldeni tudok az O2-ről a PC-re.
-
Fcsabi
tag
Egy gyors kérdés:
Hajnali ébredést tervezek, és most először próbálok O2-vel ébredni. Az "időkezelő"-be lépve van egy "ébresztés" illetve "ébresztőhívás" lehetőség (ez utóbbiban 3 különböző időpont eleve adott). Mi ez az "ébresztőhívás"? Csak egy hülye fordítás?
-
Fcsabi
tag
válasz
pity-putty #3386 üzenetére
Egy Toyota Auris gyári kihangosítójával próbáltam összekapcsolni bluetoothon keresztül, de semmiképpen nem sikerül. Egyszerűen nem észleli a kihangosítót.
Épp ma ismertettem őket össze (O2 és Auris). Az O2-n amikor bekapcsolod a bluetooth-ot engedélyezd a láthatóságot. Az Aurisnál add ki a "per fon" parancsot. Rövid idő után az O2 képernyőjén a bluetooth-ot jelképező nagy kör mellett egy kis szatelit jelenik meg "TOYOTA" néven. Ezt fogd meg az ujjaddal, és húzd rá a nagy körre. Ezután fogja kérni a kapcsolati kódot ("1234").
Elvileg ennyi. Nekem elsőre csak azért nem sikerült, mert a kapcsolati kód beírásánál elgépeltem valamit.
-
Fcsabi
tag
válasz
viewdetails #3319 üzenetére
A PC pihent az éjjel. A mobil csak flightba volt.
Csak munkanap van, most a mobilt nem tudom újrázni, azt majd este. -
Fcsabi
tag
válasz
Napfénysüti #3317 üzenetére
Nem (nincs kapcsolat).
Intézőből viszont látszik, írni és olvasni is lehet. -
Fcsabi
tag
válasz
viewdetails #3315 üzenetére
Kipróbáltam így is.
Annyi változott, hogy most az "eszközök és nyomtatók" között új kategória nyílt "nincs megadva" címmel, ide betette a "GT-I8000" ikont.
Az eszközillesztő programot egyébként hiba nélkül telepítette.
Viszont a mobilközpont még mindig azt írja, hogy nincs kapcsolat.Az eszközkezelőt is megnéztem, ott most van egy olyan kategória hogy "mobileszközök", ezen belül pedig "Samsung MITs USB Sync".
-
Fcsabi
tag
válasz
Napfénysüti #3313 üzenetére
Az alapra, vagyis "activesync".
+Nem sokkal az előtt esett át HR-en is.Az is igaz viszont, hogy a PC-re először feltettem az új PC stúdiót, csak ezután csatlakoztattam az O2-t. A kudarc után pc studió uninstall, de a helyzet nem javult.
-
Fcsabi
tag
válasz
Napfénysüti #3310 üzenetére
Hát ez az, mint írtam, azt is kipróbáltam, de azt mondja, hogy "nincs kapcsolat".
Az "eszközök és nyomtatók"-nál megjelenik ugyan egy "Microsoft Windows Mobile Remote Adapter", de nem igazán tudom, hogy mire lehetne felhasználni.
-
Fcsabi
tag
válasz
Napfénysüti #3308 üzenetére
Nekem az a problémám, hogy USB összekötés után (bár a win felismeri a készüléket, az "eszközök és nyomtatók" közé be is kerül), azonban sem a "windows mobile eszközközpont", sem az új pc studió nem érzékeli.
Már kipróbáltam az eredeti cd-ről is feltelepíteni, illetve a honlapról letöltött legfrissebb verzióval, próbáltam a telepítést "vista kompatibilis módban" is (ekkor nem voltak hibajelzések az usb drájverek telepítése során).
Ha a készüléken az activesync mód helyett a háttértárat jelölöm ki, akkor így látja a memóriakártyát (igaz rögtön formázni is akarja). Activesync módba visszakapcsolva viszont semmivel nem tudok kapcsolódni hozzá.
Neked hogy sikerült?
-
Fcsabi
tag
Valaki használja win7-tel (netán 64 bit) az USB kapcsolatot?
-
Fcsabi
tag
A wifi paraméterezése során vetődött fel a következő: egy szövegbeviteli dobozban hogyan lehet jobbra-balra vinni a kurzort? O1 esetében ugye e d-pad jó volt erre. Van helyette valami más lehetőség?
-
-
Fcsabi
tag
Lehet amatőr a kérdés: a dátum és idő beállítása nem automatikusan történik? Semmi erre utaló jelet nem találtam. A dátum nálam most 2005 jan 1.
Szénné kerestem a beállítások között.
Úgy emlékszem úgy másfél éve az O1-en hamar sikerült beállítanom, de itt most megállt a tudomány.
A kis kézikönyv erről bölcsen hallgat.
A fórumon rákérestem az "óra" szóra, átolvastam a találati listát, de még csak hasonlót sem találtam. -
Fcsabi
tag
Sziasztok!
Újdonsült O2-esként üdvözöllek benneteket. Most kaptam meg a DHL-től, T-s készülék.
Igyexem fölös kérdéseket nem feltenni, de most hirtelen nem bírom megállni, hogy visszaolvasás helyett rögtön ne kérdezzek meg néhány dolgot (max megdorgáltok érte):1.) Ahogy a kézikönyv előírta, rögtön töltőre tettem. Először azt hittem hibás a töltő, mert semmilyen visszajelzést nem kaptam arról, hogy az elektronokat befogadná a rendszer. Bekapcsolás után látom a töltés jelző ikont a jobb felső sarokban, de kikapcsolt képernyő esetén honnan lehet megtudni, hogy feltöltődött az akku?
2.) Van fólia a képernyőn, van fólia a hátlapon is. Nekem úgy tűnik, hogy van fólia a fényképező optikája előtt is. Ezt (ha egyáltalán jól látom hogy van ilyen) érdemes eltávolítani, vagy számottevően nem befolyásolja a készült képek minőségét?
Egyelőre ennyit.
Hálás lennék ha válaszolnátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest