- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Mi sem bizonyítja jobban mennyire jó példány az I8000....kb. 2,5 hónapja még 110k volt függetlenül. Utána jött 2-3 hét és bezuhant 99K-ra pillanatok alatt. Viszont 1,5 hónapja 1k-t se esett az ára. Kíváncsi leszek az I8910 HD-re mert egy árban mentek 2,5 hónapja majd az O2 8k-val olcsóbb lett. Most az I8910 HD kezdett zuhanni, 3 hét alatt 107k-ról bezuhant 103k-ra. Kíváncsi leszek be fog e menni 99k alá.
-
zack
nagyúr
Igen igazad van, ezt én is kihagytam, mint ahogy a 3,5 jack aljzat hiányát is. Akkoriban még nem volt BT fülesem. A nem szabványos képernyőméret óriási hiba volt...
Ráadásul elég sok O1 kijelzője mondta be az unalmasat...beszéltem egy Samsung szervízessel tavaly június magasságában, aki azt mondta ennyi hibás Samsungot mint amennyit összességében visszahoznak I900-ból...még nem látott. Mondta hogy eszembe ne jusson ilyet venni. Azt én is hallottam hogy sok volt a kijelzőhibás darab, és nem csak az első szériák... -
Lord Soth
tag
Thx! Ja, még egy kérdés! Ha felteszek egy ilyen cuccot a gépre, akkor az nem módosítja a garancia feltételeket?
Azt néztem, hogy nagyjából 100k körül van az ára gsm boltokban és a pannonnál is, de ott adnal hozzá IGO8-at. Szerinted megéri így? Mondjuk lenne személyes kedvezményként 20k pluszban, tehát "csak" 80k.
-
Lord Soth
tag
Köszi az infokat. Hogy érdemes megcsinálni? Először PC-re és onnan a telefonra vagy egyből a telefonra? Kicsit problémás lehet nálam a dolog, mert a wi-fi, amit ingyen tudok használni az nem titkosított. Így nem szívesen eszközölnék online átutalást, ha a wi-fi nem biztonságos. Munkahelyen meg nincs admin jogosultságom. Bár letölteni lehet, hogy tudok, csak telepíteni nem.
További kérdés, hogy hogyan lehet kikapcsolni pl a saját samsungos widgeteket és TW-t?
-
Kovalala
csendes tag
SPB Mobile Shell v3.5.3
Version 3.5.3 (Dec 29, 2009):
* OpenGL ES 2.0 support in SPB Carousel - Megy rendesen a Caroussel mozgásérzékelővel
* Windows Mobile 6.5 icons support
* Miscellaneous bug fixes and optimizationsGyorsítás: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1150.msg92492#msg92492
Elég szembetűnő változás van ebben a verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest