Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
"GPS: katasztrófa... nehezen talál jelet (XTRA letöltve)"
Lehet, hogy éppen ez a baj! Ha még nem állítottad át a GPS szotver portot 7-ről 4-re (IGO-ban is!) ill. a sebességet 4800-ról 9600-ra, akkor szerintem ezt tedd meg! Ezenkívül keresd meg az XTRA.bin fájlt és töröld ki. A GPS beállításoknál az XTRA kiszolgálót is tiltsd le. Újraindítás, és remélem kellemes meglepetés fog érni! Nálam ez volt a probléma gyökere.
-
Dare2Live
félisten
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
Sokat ezen nem lehet magyarázni, de Omnia 1 is necces volt amíg a fözött ROMokkal nem próbálkoztam, RAM pl mindig kevés volt, aztán jöttek a Taril ROMok és megoldódott "minden". Szóval egy ajánlott salangoktól megszabadított ROMot érdemes lenne kipróbálni. (Gondolom pl Kínai karaktereket nem használsz így fölösen eszik a memóriát...)
-
zack
nagyúr
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
Hát erre mit is írjak...ha egy mondatban kellene válaszolnom, akkor azt mondanám e helyett inkább egy okostelót vagy sima telefont kellett volna venned, abban van csoporthoz rendelhető csengőhang, és "normális" profil lehetőségek is.
A hibáid 90% egyedi gond szvsz., mert nálam ezek pl. nem jelentkeztek még (kivéve a memó szivárgást ami nem O2 probléma hanem WinMo 6.5).
Az hogy az Opera beta verziója többeknél problémás működést produkál...ez most tényleg negatívum?Beta verzió!
Akinek fagy, használja a 9.5-ös végleges verziót, azzal nem lesz gondja, de ne húzzunk már le egy böngészőt, azért mert beta állapotában nem tökéletes.
A profilokhoz meg csak annyit fűznék hozzá...Mi az ami hiányzik, és nincs benne?
Némítani lehet pillanatok alatt, nem értem mi egyéb kellhet, amikor az üzeti szegmens igényeit lefedi, de majd elmondod.
-
Kovalala
csendes tag
válasz
rapptor7 #3384 üzenetére
Törlődik. Használd hr előtt a PIMBackup pogramot!
-
erdoke
titán
válasz
rapptor7 #2915 üzenetére
Párosítsd a két eszközt, aztán ha nem megy, csekkold a PC-s BT vezérlő támogatott profiljait.
Egyébként itt összegyűjtve szinte mindent megtalálsz. -
maxradiance
csendes tag
válasz
rapptor7 #2631 üzenetére
működött a bluetooth-os névjegykártya-átvitel, 1 perc alatt megtörtént az egész. nagyon köszönöm a tippet, így most már az omniában van a simkártya, azt használom.
Sajnos az sms-ek esetében nem működött ez a dolog, ott nem volt "küldés" menüpont. persze félreérthető is volna...
majd a maradék cuccokat áttöltöm máshogy (képek, sms-ek, stb), gondolom ezekkel már könnyebb dolgom lesz, ja és kevesebb is van belőlük. -
zack
nagyúr
válasz
rapptor7 #2575 üzenetére
"Más pda-n szokott lenni hardreset, ezen nem találtam."
Master-Reset: *2767*3855# ez elvileg a szoft reset.
Hard reset: Call +Power +Volume + Keylock + Reset.Egyiket se próbáltam még.
Én még nem tapasztaltam lassulást, böngészés közben. Internet Exlorer-rel is belassul ugyanott? Mert ha nem, akkor lehet a legfrissebb Opera kellene rá. De szimplán lehet, hogy csak a T-s net lassul be. Explorer-rel nézd meg mindenképpen, mert ha ott is lassul akkor a net szar, nem pedig az Opera.
-
dlaca666
csendes tag
válasz
rapptor7 #2575 üzenetére
Nálam is ez van az Operával. Index.hu töltésénél soxor fél percig is megáll. Ilyenkor semmit nem lehet csinálni. IE-vel nincs ilyen gond. Majd kipróbálom az Opera Minit-t és a Safarit is.
A hard reset nem a memória beállitásoknál van? Még nem próbáltam..
Itt irnak zseblámpáról, hard resetről, de én még nem próbáltam.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1055.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest