- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
CHIPman #6023 üzenetére
Igen, pedig akkor még nem is írtam, hogy mi van nekem fent.
Mi az, hogy magyar Secany?
És hol találom meg a pda fan club oldalon? Mert én nem látom!Az i900 topikban nekem azt mondták, hogy ez a rom frissítés csak tönkreteszi a készüléket, mert csak belassul tőle, meg egyebek. Szóval inkább árt, mint használ.
Szerintetek is így van? -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5933 üzenetére
ott egy modernebb proci van,kisujjból meghajt bármilyen winmos alkalmazást..
grafikus magja jó a HD2-nek csak a driver ott se normális,de opengl 1 meg van írva ami szükséges a sensének...
minden gyártó hülysékedik afelahsználóval,üzletpoltika...omnia2 külön kiemelték a dedikált grifikus magot,de azt nem hogy pár driver nem írtak meg...
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5945 üzenetére
launcher - settings - Spb Mobile Shell - system
Starcraft rajongóknak találtam valamit: Starcraft Omnia2
Nem tudom müxik e...ki kell próbálni.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5915 üzenetére
Feltettem a Rapid féle TouchFlow-t...70Mb RAM-mal indul. Nekem ez így meg fog felelni. Az időjárás lap...az beszarás milyen látványos. Gondolom ez a Sense-ben is ilyen. Csöpögnek az esőcseppek a kijelzőre, meg ablaktörlő is van, ami néha letörli őket. Baromi látványos.
Kellően gyorsnak is érzem. Simán lehet a mindennapokban használni. Eddig ez a legszebb UI. AMOLED-en nagyot üt.
De mivel nálad a Sense van fent, az is legalább ennyire szép lehet. Ezt inkább azoknak mondom akiknek sima ROM van fent."Resco Screen Capture miben különbözik az SPB Screenshottól?"
Semmiben. Azt hiszem a Resco több formátumban tud menteni. Valami ilyen jellegű apróság a különbség. Én a Resco-nál maradtam, de tök mindegy melyiket használod.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5905 üzenetére
Mondtam én...nem hallgattál rám.
Szerintem sosem lesz tökéletesen jó a Sense. Ha minden működni is fog, és nem lesz bug, a rendszert akkor is "fogni" fogja, és lassú lesz. Az Omnia2-öt másképp optimalizálták mint a bikább HTC Sense felületű HTC-ket. Nem véletlen hogy a gyengébb HTC modelleken csak TouchFlow van (Diamond,Diamond2 stb) az erősebbeken meg Sense.
Nagy a Sense gépigénye. Egy minimum HD2 hardverű PDA kell hozzá hogy gyors is maradjon a rendszer. Nem is biztos hogy a proci a probléma...sokkal inkább a RAM-ot érzem szűk keresztmetszetnek.Esetleg a TouchFlow verziót nem nézed meg?
Lehet kipróbálom, mert annak több az esélye hogy jól fusson, és az is éppen eléggé szép. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5894 üzenetére
Lehet felteszem én is kipróbálni!
A rendszerem összeállt, csinálok egy teljes rendszer mentést my storage-el együtt...utána meg azt csinálok amit akarok. Ha jó a Sense, azt is belövöm, és azt is elmentem. Így ha cserélni akarok, csak vissza flash és mentések visszaállítása.Távoli asztal beállításban majd talán view segít...ő szerintem tudni fogja hogy kell.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5892 üzenetére
Rapid topikjában ott van az 1-es hsz-ben a JC1-es magyar CSC.
Én nem a Sense JC1-et raktam fel csak előre szólok. Jóval kevesebb RAM-od lesz, készülj fel erre, és arra is hogy nem tökéletes, és lesz benne bug.
Persze egy próbát megér...majd beszámolsz hogy milyen.Egyébként a szabad RAM mennyisége befigyelt 60Mb alá, de jól bírta 60Mb felett. Ma 52-56mb között volt, de úgy hogy nem volt SR, de volt filmnézés, netezés, szinte minden funkción végigmentem.
A távoli asztal dolgot hogy kell beállítani? Használja ezt a funkciót valaki?
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5886 üzenetére
Egyébként az Opera 10 final youtube gond megoldódott. Müxik.
Alapértelmezettként nincsenek bekapcsolva a beépülő modulok, bekapcsolás után, megy a flash, csak valahogy olyan fura az egész. Explorer-ben jobb a megjelenítése az egész youtube-nak. Nagy hátrány nem fog érni, mert szinte sosem nézek youtube-ot. Csak most mentés előtt vagyok, és mindent be akarok állítani, mielőtt ráeresztem az spb backup-ot. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5859 üzenetére
Na jó...de azt senki nem mondta hogy ne zárogasd be a futó progikat.
persze hogy elfogy a RAM, főleg navi közben, ami a legjobban zabálja. Ez nem ROM kérdés, hanem felhasználási szokás.
A JC1 se lesz jobb ebben, erre neked kell odafigyelned.
zsoleer:
Win7-en nem nagyon szoktak frissíteni, mert jóval macerásabb, és rizikósabb is. Nekem az egyik Raptor vinyómon van egy XP 32bit telepítve, így amikor ROM-ot frissítek, csak a boot-ot kell átállítani bios-ból vagy boot menüből. Talán ez a legegyszerűbb.tzsolesz
Nem próbáltam zenét visszahallgatni. Valószínű azért van ez amit tapasztalsz, mert érzékeny a mikrofon. Végülis nem a zene minősége a mély, közép és magas a lényeg hanem ha mi, vagy éppen körülöttünk bárki beszélget, azt rögzítse jó minőségben. Erre viszont tökéletes, az én példányom mindenképpen. Sőt...még a háttérzajok (pl. tv) is sokszor túlságosan hallhatóak.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5852 üzenetére
Hát...azt kipróbáltam én is, de nem lesz stabil a PDA külső today sem szereti ha tiltva van.
Szerintem ne tiltsd le, tök felesleges, inkább ne használd a Sense felületet, mert csak megeszi a RAM-ot. Az a 33Mb szabad borzasztó karcsú!
Érdemes a JC1-et kipróbálni. Én is JB3 után tettem fel. -
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #5787 üzenetére
Én nekem nem ez a verzió van fenn, hanem a Phj oldaláról letöltött:
Amikor aktiválom, hibát ír ki:
Ekkor a mégse gombra klikkelek és szépen el is indul, megy utána tökéletesen:
Kilépésnél ugyanezt csinálja. Tudom ki lehet kapcsolni, de nem akarom, hátha egyszer jó lesz még valamire
-
kosturica
őstag
válasz
CHIPman #5699 üzenetére
"A rose-black pedig a fekete hülye elnevezése, a rózsa pedig nem tudom, hogy jön bele. "
Úgy, hogy ha a erős fény mellett megvizsgálod a keretet ill. a hátlapot, láthatod, hogy nem fekete
. A készülék a fekete és a rózsafa színének az együttese. Tehát a keret és a hátlap olyan sötét barna magyarul.
-
modflow
veterán
válasz
CHIPman #5695 üzenetére
De kezelőfelületet csak úgy lehet változtatni? Ez nem jelent garanciavesztést?
Most a 0 perces készülék az tutira csak az ÁFA miatt van és egyébként zsír új minden benne, fóliás mindene?
XXL en itt van az Omnia II: [link]
Itt most mégis mennyibe kerül egy fekete 8GB-os Omnia II?
Ami megfelel a GSMLine -osnak, Ennek?
Csak hogy az árat össze tudjam hasonlítani!
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5688 üzenetére
Hagyd a pöcsbe a JC1, és JD1-et. Ha stabil, gyors ROM-ot akarsz akkor JB3 ill. előtte a JA1 volt amit még érdmes megpróbálni.
JC1-et View próbálta már, én meg feltettem ma JD1-et. Mit is mondhatnék...már visszatettem a JB3-mat, mert egy kalap kaki egyelőre az új D1.A forgatást meg tudod oldani. A régi Win settings-ben kell hozzárendelni egy hardveres gombot. Így amikor megnyomod, mindig el fog fordulni, nem csak akkor, ahol engedve van neki szoftveresen.
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5686 üzenetére
2010-es romokkal nincs nagy baj..Igaz mindenkinek más jött be...
JA1,JA5 semmi különös bajom nem volt,ezután már fözőtt romjaim voltak és 6.5.x-esek,azokkal van bibi sajnos...
tutommal a JA5-nél növelték 139-ről 144-re...utolsó magyar JB3...(JC1?)
fözőttek közül rapid csinál magyar nyelvűeket érdemes rákukkantani és kipróbálni...
uj JD1-ben az a jó hogy végre 151 mbájt az elérhető ram!!!
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5676 üzenetére
ebootot is lehet,nem harap...
én mindig frissítem az ebootot a legujabbra,nincs vele baj...
mondjuk kijött az JD1 is!
legújabb windowssal(6.5.3),meg nagyobb felahsználható rammal 152,tiedben 139 az elérhető!
10 MB az számít sztem..http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/306222/jd1-rom-is-available-at-samsung-mobile-firmware-downloadermirrors-are-appreciate/
olavsd el,és dönts tetszik-e..
úgy tűnik pár kisebb hiba van,de az javítható! vmiért a kijelző érzékenységét csökkentették,nem értem miért,de egy gyors fix javítja..
és mintha a gps-sel is ügyködtek volna vmit amit nem kellett volna...(registryvel fixálható)
meg az X gomb nem zárja be az alkalmazásokat,de ez 6.5.3 velejárója,ez is megoldható... -
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #5657 üzenetére
Jah, valahogy próbáld meg összeilleszteni, én nem tudom h így mekkorát használ, de természetesen az SPB-vel azt is be tudod állítani, h az adott háttérképnek kívánt fotót h vágja le..
Szal' nem feltétlenül kell kicentizni.Napfénysüti
H őszinte legyek nekem teljesen jól működik, mellesleg csak e-mailt és néha PH!-t nézek rajta, másra netbook...Jah és igen, jóféle
Egyébként a BMW-nél mindig jelen van gnóm asszimmetria.
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5503 üzenetére
gyorsboltban van rá tervezett én is ott vettem egy mattot..
kicsit rontja a láthatóságot,de max az ujjlenyomat nem olyan csúnya rajta...
de fényes is szokott lenni,de mikor én voltam olyan nem volt..
de a samsung boltban is lehet venni a westendben..tuti van a márkaboltba...méretre vágotatt én a vaterán is szoktam látni...
-
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #5497 üzenetére
Lehet, vateratól elkezdve gyak. bárhol. Gyorsbolték olyan jó fejek, h fel is rakják neked. Ez a szilikontok szerintem badarság. Kb. olyan, mint ha veszel egy Ferrarit, de körbetekered 30cm vastagon szigetelőszalaggal, h ne sérüljön. - Elveszi a formáját. Amit adtak hozzá gyári tokot szvsz teljesen megfelel. Zsebben abban van, ha telefonálok meg úgyis a kezemben.
Én bot nélkül használom, pedig nincsenek vékony ujjaim.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden, ami JAZZ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest