Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Jó a Total Commander is, de én a Resco File Explorer-t javasolnám, mert könnyebb tapicskolni. Fájlkezelőt szinte kötelező használni egy PDA-n.
view:
Konkrét példát nem tudok, nem most használtam, és nem sokáig, de azt tudom, hogy voltak benne hibák. Ha nincs vele gondod, akkor meg egyébként is tök mindegy...
Animoo mostanában használta, majd ő nyilatkozik ha akar. -
zack
nagyúr
Szia!
1. Csak a T-s O2-höz adnak 2Gb memó kártyát, de ezt is sztem csak a telepített iGo miatt. A belső tár viszont csak 2Gb. GSM boltos verziónál nincs memó kártya, viszont 8Gb a belső tárhely..
2. Adatkábel jóval gyorsabb, sokszorosa sebességben a BT fájlátvitelnek.
3. Nekem eddig se volt gondom Win7-tel, így nem értem milyen kapcsolatnak kellene jobbnak lennie.
kosturica:
Magyaroraszágon úgy tudom nincs 16Gb változat egyelőre. Ráadásul az infó a PartNero-tól van, szóval ha nekik sincs, akkor másnak sincs. -
zack
nagyúr
Miért ne látná? Ez nem gyártó specifikus. A BT egy szabvány, ami tipustól független tud komunikálni. Kivétel ez alól az iPhone, és úgy tudom az Android OP rendszerhez is hack kell bizonyos BT funkciókhoz.
Ezeken kívül - a szabványnak hála - minden tipus tud komunikálni egymással, bár láttam már erre ellenpéldát is. Valószínű egyedi eset volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest