Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoex
tag
Eladom az O2-met ,fent van az aprón
-
Janoex
tag
Ja látom ez nem az amit keresel
-
Janoex
tag
aham ott lesz
-
Janoex
tag
Hello mindenkinek
azt kérdezném hogyha a weather forecast üzemel és 24-órás update van beállitva az havi bontásban mennyi adat-ot használ ?ugy értem hogy nagyon vagy kevésbé terheli a számlát hó végén.
elöre is THX -
Janoex
tag
Ez tetszett
Bulho .Amugy kiprobáltam az Igot pincében és az alvilág bejött rajta
Legalább lentse fogok eltévedni -
Janoex
tag
Hehe
észre se vettem még ezt az opciót -
Janoex
tag
üdv !
nekem is van egy érdekes történet van kettö O2 kb egy hónapos mindkettö (T Mob-os).
bevan állitva a láthatóság mindenre a Bt-n mindkettön.és ha bekapcsolom a keresést nem látja a másikat ,de a szomszéd házban lát kettöt ismi lehet a gubanc?
Ui: ja ezt elfelejtettem kb 1 méterre voltak egymástól -
Janoex
tag
Üdv all
én is az IGO-t nyuznám de érdekes modon ha a térképre nyomok akkor Bp Clark Ádám tér jön be? én pedig Debrecen-ben vagyok
azaz hogy lehet megcsinálni hogyha a térkép -re kapcsolok akkor ne Bp jöjjön be? -
Janoex
tag
hahó
egy kérdésem van .érdemes-e total com-rt feltenni o2-re vagy felesleges nyűg lenne? -
Janoex
tag
hahó mindenki !!
Azt kérdezném ,hogy melyik beállitást érdemes használni,CPU-teljesitmény menüben.
Én speciel a magast használom.Mégegy. Felraktam SKTools-t és az ikonját kiraktam az egyik oldalra ,3 ikont használ 1-auto clean ,2 freeup ram ,3 registry explorer.
az volna a kérdésem hogy az elsöt használom akkor megcsinálja a többi kettöt is? -
Janoex
tag
hello mindekinek
én is nemrég vettem egy ilyen PDA-t
és az lenne a kérdésem hogy van-e olyan progi ami tudja azt ami asztali pc-n lévö CCleaner ?
UI. a PFC-n nem találtam erröl leírást -
Janoex
tag
hahó mindenki!!
egy kérdés alapbol milyen memokártyát adnak a telohoz?
érdemes jobbra cserélni?
még egy , melyik adattovábbitás jobb bt vagy adatkábel?
ui: jobb már a win-7-tel a kapcsolat? -
Janoex
tag
hello egy kérdés a nokia bt adaptere látja a omnia2-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest