- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
TomPack #11848 üzenetére
Én pont azon agyaltam valamelyik nap, hogy év végén kellene megvenni mindig a teló, bár előfizura veszem, de azért rossz látni, hogy most majdnem fele àrban mennek, nagyon sokat és gyorsan veszt az árából...
Btw minden évben várjuk a megváltást, az sw szerintem stabil màr, hw kiforrott, mindenre elég, kamerába meg nem lesz csoda szerintem
-
qltsar
veterán
válasz
TomPack #10747 üzenetére
Szerintem az akksi szempontjábból nem sokat számíthat, bár a fene tudja.
Kíváncsi lennék a pontos fogyasztási adatokra ilyenkor.Lehet amennyi energiát megspórolsz a repülő móddal, annyival több energiát fog felhasználni a telefon amikor visszaregisztrál a hálózatra.
(a 2G-hez képest).Tételezzünk fel egy lightos napot, munka után hazaérsz, 12 órát otthon vagy, de számoljunk 10 órával, így egy bevásárlás, kutyasétáltatás, stb. is kb. bennevan.
Most lemértem többször is, dual SIM-em van, átlagosan 3 másodperc alatt mászik fel mindkét hálózatra és aktív mobilinternetre felcsatlakozva a telefon, adjuk hozzá a rutin kapcsolást, 5 másodperc.
Szerintem 5 sec elérhetetlenség belefér, és az akkufogyasztás is csekély 10 óra 2G vs 5 sec hálózatváltás.
Ettől még persze én is kíváncsi lennék a pontos fogyasztásokra.
Ráadásul azt nem is számolod, hogy a te rutinod, is manuálisan belenyúl a hálózatváltásba, ergó ez is energia, plusz 2G-4G váltásnál ugyanúgy nem vagy elérhető elvileg váltás közben tudtommal
.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest