- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
arcitec #13606 üzenetére
Sajnos nincs ebben semmi trollkodás. A tavalyi Redmi sorozatba is 12 bites panelek kerültek. Így, ha élvezni is akarod a felvétel látványát, akkor -nyilván nem csak telefonon lehet azt nézni, nem is állítottam ilyet,- de az viszont tuti hogy S24 vagy S25 Ultrán biztosan nem!
Felfoghatatlan számomra, hogy a Samsung még az Ultrába sem pakol legalább egy nyamvadt 10 bites panelt! Elvégre azért Ultra, hogy mindenből az Ultrát kapjuk, ne az Ultra gázt! -
TomPack
őstag
válasz
arcitec #13358 üzenetére
Én a legalább 10 bites, és PWM-tompítású, lekerekített szélű, rejtett szelfi-kamerájú kijelzőre ugrottam volna!
Szégyen, hogy 10 bites HDR videóval promózzák az Ultrát, de ha vissza akarod nézni a videóban rögzített 1 millárd színt, akkor venned kell hozzá egy alsópolcos Redmit! -
TomPack
őstag
válasz
qltsar #13316 üzenetére
Arra írtam, ha valaki csak emiatt venne Ultrát!
Mert több topikban is azt olvastam, hogy sokan emiatt nem veszik majd meg az S25 Ultrát -->ergo ebből én azt következtettem le hogy akár neki elég is lenne az S25+, és a megspórolt pénzből akár kijön egy exponáló karkötő!
Persze kinek inge... -
TomPack
őstag
válasz
pontyos #13308 üzenetére
Samsung Watch-ot is lehet kioldónak használni!
Szerintem jobb megoldás mint az S-Pen mert az óra kijelzőjén pontosan látni a kamera előnézetét, és mert nem is kell hozzá feltétlen az Ultra modellt választani, elég hozzá a kisebb is! Az árkülönbségből meg simán kijön egy Galaxy Watch... -
TomPack
őstag
válasz
arcitec #13089 üzenetére
Én már a második dobozzal fogyasztom S24-en, mert kb 1-2 hónap után elkezd lekopni a tükröződésgátló réteg a fóliáról, és borzasztóan néz ki vele.
Valószínűleg többet nem is veszek rá, mert ahogy kijön majd az S25, nem lehet majd kapni.Érthetetlen miért nem gyártják majd tovább, hiszen a szoftveres támogatottsága is 7 év...
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Sziasztok, Ti vennétek még így évvége felé S24Ultrát újonnan, vagy inkább megvárnátok a vásárlással az új modellt?
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #10741 üzenetére
Nálam az a rutin, hogy az otthoni Wifin 2G-re vált le a telefon, mert otthon úgyis VoWifi-n telefonálok.
Így amikor elindulok otthonról beszélgetés közben, nem szakad meg a hívás, de ha éppen nem is telefonálnék közben, akkor sem maradok egy pillanatra sem elérhetetlen. Szerintem az akksi szempontjábból nem sokat számíthat, bár a fene tudja. Lehet amennyi energiát megspórolsz a repülő móddal, annyival több energiát fog felhasználni a telefon amikor visszaregisztrál a hálózatra.
(a 2G-hez képest) -
TomPack
őstag
válasz
meszipeti #10223 üzenetére
Nekem az értesítéseknél a világító szélek nem működtek sehogyan a frissítés után, aztán rájöttem hogy az egyik GoodLock modul kavart be, az "Edge lighting+"!
Nem lehetséges, hogy nálad is hasonló a probléma, mert használod a Routines+ -t?
Próbáld meg kikapcsolni! Utána tuti jó lesz!
Aztán majd úgyis jön a modulra is a frissítés. -
TomPack
őstag
válasz
V.Stryker #8214 üzenetére
Nem lehetséges az, hogy valójában nem is az üveg karcolódott meg, hanem az oleofób réteg? Mert Jerry is arról magyarázott a videójában, hogy nem érezni a barázdát, csak látni lehet a kikapcsolt kijelzőn!
Mert ha használat közben nem látszódnek ezek a 'karcok', ha valójában nincs is mélyedés és emiatt nem tükröződik meg rajta a kijelző által kibocsátott fény, akkor én nem paráznák rajta, és fólia nélkül használnám a telót!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest