- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Muanyag szagos reszre:
Kulonbozoek vagyunk, mas erzekenyseggel - nem szemelyes preferencia(k)rol beszelek.
Amig neked valami szimplan muanyag szagu, az masnak sokszoros intenzitasu "toxicus", szuros szagot tud eredmenyezni. Abban a pillanatban, hogy kihuzom a tollat a telefonbol, erzem, zavaroan, de nem sirok rola ettol meg.
Viszont ne szapuljuk mar a masikat, ha az ingerkuszobodet nem eri el a szag...
De, hogy egy mas peldat is felhozzak: tarsasag vigan sorozik, full diacetil szulfidos, eszteres, hidrogen szulfidos soroket fogyasztva, ami nalam mar az ihatatlan kategoriaba sodrodik, es keptelen vagyok ezeket elfogyasztani. Nem preferencia, konkretan rosszul lennek, ha meg kellene innom. Hangsulyozom, nem preferencia, Pilsnereknek a jellegzetessege pl. a diacetilesseg, amit nagyon szeretek.
Masok az ingerkuszobok, kulonbozoek vagyunk, ettol meg nem kell szapulni azt, akit erszekszervi kulonbsegek miatt valami jobban zavar.
-
Frozen
addikt
azt fogom tenni, mert kb 2 hónap alatt az ára is 200-300 euroval olcsobb lett , azét hülye nem vagyok,hogy a pénzem dobjam ki az ablakon egy olyan modelért amit eléggé elbaltázot a gyártó elég sokan vannak akiknél szar nem puszta hibáról van szó van akinek 3-4 telefont cseréltek és a 4. lett jó... Olvasgatni lehet az x en van sok hsz sok cikk róla...
-
Frozen
addikt
Az s penről annyit 1000 ből akkor 1 embernek jó ,de általánoságban az emberek nagy része sztem nem használja. Egyébként anno a note3 telefonhoz ami a mai napig megvan még tolhegy is volt pluszba ha elkopna azt sem használtam. Kb 15 éve nem írok semmit papírra az aláíráson kivül.Gépelni villámgyorsan lehet és ezzel nem tudod felvenni a versenyt egy kézirásnál. Egyébként 15 éve kézzel írot vackokat sem olvastam..
4db kamera van a hátlapon ,csak akkor vajon minek a motorhang? Mindegyik külön kamera modul és lencse ergo nem tudom milyen motorhang jöhet a telefonból ettől fogva. Biztos van rá valami magyarázat ,de arra is van valami magyarázat hogy egyik telefonon jól müködik a dolog a másikon pedig katog és odébb dobja a képet. Az x re nem egy video van ebből kifolyolag kirakva. Volt aki kiprobálta a samsung bemutató termében is a mobilt az nem csinált ilyet ellenbe ami nála volt az meg igen. Akkor hogy is van ez? Egyik is másik ugy? Fura nem?
[link]
Amugy itt a poszt lehet nézelődni egyiken hiba mentes másikon hibás...
persze akik elvannak ájulva a terméktől azok ugysem fogják beismerni,hogy egy csúcs készülék ugy dobtak ki a piacra ,hogy kb egy raklap hibája van még azután is hogy kapott már egy nagyobb frissitést. És a fenti említett dolog is hardweres hiba ezt nem lehet softweresen megoldani ,kb azt sem ahogy a stabilizátor néha összefosa magát ahogy fent is írták páran.... Vicc a samsungtól az idei s24 ultra -
Kaba
veterán
-
Kaba
veterán
Eddig is minden pontot megadtak, most is megfogják adni. Nyáron pl. 5x pontok voltak. Nem a samsungon múlik, hanem a programozóikon. Baki/bug már többször volt és mindig időbe tellett a javításuk. 9%-ról van szó egy tollvonással átmenetileg megszüntethetnék a 10%-os kupon használhatóságát ha gondot okozna a számszakilag a pontok jóváírása, stb.
A pontokat mindenki 100% megkapja idővel, ez biztos, így teljesen felesleges ezen agyalni. -
FerNandor
őstag
Köszi tixem és dnelb! Ez nem hangzik rosszul. Amúgy még mindig könnyen beégnek? Utoljára S4-em volt, de az is csak 1-2 hónapig. Vagy most az összes oled beég amúgy?
Én úgy tervezek vele, hogy addig használnám, amíg normálisan működik. Ha az 7 év, akkor 7 év.Yettelnél VoLTE és VoWiFi megy, tudja valaki?
-
xedamen
senior tag
Tudom, hogy másoknak jó, engem követ a karma, ha elgondolkodom androidra való visszaváltáson, akkor ilyen anomáliák történnek. Biztos elátkozott Tim Cook, éhen halna ha otthagynám őket
Egyébként ez az "Akkumulátor használat 104% "...
jól elmismákolta a Samsung az eddig tökéletesen használható akku infókat, alig lehet értelmesen kiolvasni belőle valamit az új UI alatt.
-
TODI1111
veterán
-
pohár
félisten
igen, ezért is imádtam, mert még munkahelyen is hallották a tőlem 5 mérette ülők, hogy ha rezegtem, de épp nem voltam a helyemen, kiabáltak is, hogy szólt a hajókürt!
most meg lófasz esti fénnyel, se az asztalon nem érzem a rezgést, de a hangját nem hallom...
Gardaai... köszi a linket, hát azért az S21U motorját igencsak belerakhatták volna ebbe is, mert ez botránygyenge... az ébresztőórának tartott S7-esem is rezeg mint állat! pedig az is már egy eléggé vékonyka telefon volt, helyspórolás ment már ott is biztosan a tervezésnél, de csak belefért egy értelmes motor
kézben amúgy egész jól érezhető, de ha zsebben/asztalon a teló, rohadtul nem veszem észre
én már csak abban bízom, hogy szoftveres (vagy neadjisten hardveres) hiba, és később megjavulhat, ha szólunk a gyártónak, hogy ezt most tényleg így gondolták-e
-
Armahun
addikt
Nem a beépített képernyőszél, hanem rendszer korlátozása végett az AOD Notify appban nem működik. Alap esetben ki van kapcsolva az AOD. Ha jön értesítésed, vagy nem fogadott hívás, akkor bekapcsol és az apphoz beállított színben, fényerőn, stílusban, ideig világít a kijelző széle és ha akarod kiírja az értesítés szövegét.
A gyári AOD gyakorlatilag semmire sem jó. Ott ha van egy nem fogadott hívásod pislákol egy 2 miliméters ikon... -
kuszal
tag
Használd sokáig megelégedéssel :-)
Miért pont Buds 2 Pro?
Csak kíváncsi vagyok, mert én is sokat agyaltam a milyen füles legyen kérdésen és végül az FE lett a kis szárnyak miatt, meg nagyon jókat írtak róla, mondtak róla Youtube-on a teszteken. Végignéztem vagy 10-15-ötKb. 1 hete van meg a füles és nagyon stabilan ül a fülemben, igaz "csak" bringázok vele de egyszer sem éreztem, hogy ki akarna esni.
-
qltsar
veterán
Az lehet, hogy beallithato, de ha gesztusvezerlest hasznalsz, felejtsd el a fluiditast.
En ezert 11 ev Nova Launcher hasznalat utan feladtam a hasznalatat. Ez is kozrejatszott abban, hogy milyen telefont valasztok, mert a tobbi gyarto alaplauncherjei kozeleben sincsenek konfiguralhatosagi szempontbol, mint a OneUl Home.
Ha nem hasznalsz gesztusvezerlest, akkor persze az idonkent akado animacioktol eltekintve, hasznalhato, foleg, ha nem vagy erzekeny a mikrolaggokra.
-
Dettó. Majd 10 éve Nova pro. Mindig ugyanúgy néz ki a telefonom és nekem ez úgy jó. Az aod sajnos goodlock alatt sem olyan, mint s22u-n volt. Mindegy, most akkor ez kicsit másmilyen.
Más: már elérhető a Dbrand oldalán a Zack féle teardown skin. Be is rendeltem egy grip case tokot az ultramatte teardown skin -nel és hogy elérjem az ingyenes szállítást, egy x-ray skint is, ahhoz is külön tokot, így a világos és a sötét skin is jár hozzá.
Viszont csak backorder van, márciusban érkezik.
-
F_Gergely
őstag
ez is mekkora jófejség.... nem lég hogy regisztrálnod kell, még külön regisztrálj ha törzsvásárló akarsz lenni... mondjuk már mindegy, mert megvettem a telefont, de csak azért vettem a ses-ből mert samsungnál nem volt rendelhető az 1 terás.
Igy meg nem kaptam semmit a ses-től, és mivel nem vagyok törzsvásárló pontokat sem... -
malor
aktív tag
Veréb vagy
Rossz helyen keresed a zárolt képernyő (AOD) részletesebb beállításait. Zárd le, majd koppints rajta 2x, utána hosszan tartsd lenyomva az ujjad a kijelzőn (ez jelzi a telónak, hogy az AOD-t akarod állítani), fel kell oldanod a telefont és már be is lép az AOD konfiguráló módba. Az órára böksz és változtathatsz rajta
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest