- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
-
scapegt
őstag
Tx, gyanakodtam valami hasonlóra
Más...épp böngésztem a telón a mobilaréna oldalát(gyári böngészőben), erre valamire rányomtam, fogalmam sincs mire, és kiírta a teló, hogy MTP csatlakoztatva
utána bementem a Fejlesztés menüpontba, ott a Hamis helyekre (ez micsoda?
) és azt írta, hogy USB csatlakoztatva, húzza ki a kábelt
szerk.: most a hamis helyekre nem írta ezt, de az USB-hibakeresést ha kipipálom, akkor ugyanaz a szöveg, szóval még mindig azt hiszi, hogy rá van dugva az usb kábel/töltőMost pedig néztem az akkuhasználatot és azt hiszi a telefon, hogy töltőn van
mutatja zöld csíkkal, hogy töltőre dugtam, pedig abszolút nem
Vajon miért csinálhatott ilyet?
-
scapegt
őstag
Jóvanna
Most így jött ki a lépés, hogy nem használtam agyon. Azt hiszem kijelző kb. 1,5-2 órát ment, hanghívás pedig 1 óra 40 perc volt. De egyébként 1,5 napig húzza, mert esténként 1 órát játszok a Guns'n Glory-val
Nagyon jó lenne egy progi ami logolná hogy épp mi indult el, még ha azt nem is tudná megmondani meddig futott...nem vagyok programozó, de ezt annyira nehéz megoldani? Csak mert ilyen progi még nincs, holott Android már jópár éve igen...vagy ötletszinten sem merült még fel egy fejlesztőnél sem?
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
tegnap előtt este még az arc-s -t propagáltad nekem
azóta sajna kiderült, hogy nem nagyon jön szóba más az sgs2 -őn kívül, hiába lenne méretre kényelmesebb egy 0,3-0,5 collal kisebb kijelző nekem, ezért még marad nálam is...bakker a jót nagyon hamar megszokja az ember.pedig direkt vettem egy balde-et is, mer telefonálni jó, és a menü is fut szépen...de sírok amikor egy nagyobb weboldalt próbálok megnézni rajta...használható végülis, de...áhh.. pff
a jégkrém még csak béta, bár azt mondják páran van ami egész használható (nem a legújabb), de még nem hiszem, hogy sokan ajánlanák folyamatosra.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Drón topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest