- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
crane75 #50058 üzenetére
Ezt rakd be a telládba CWMManager.apk ha minden igaz, működni fog.
-
HardRic
addikt
válasz
crane75 #45741 üzenetére
Kéne működnie, azonban a Samsung régebben új bootloadert pakolt a frissítéseihez, ami gátolja a nullázást. Valószínűleg neked az van.
OLD BOOTLOADER ezt odinba berakod bootloader részhez és csáó.
Ez van amikor nem frissítek... Beelőzött Mett
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
crane75 #40088 üzenetére
Fölösleges aggódnod, minimális fényerőn használnod, mert tuti biztos, hogy idővel be fog égni. Én 3 telefont vettem egyszerre a cégnek (egyik az enyém). 3 hónaposak, mind be van égve. Én az irodában minimum fényerőt használok (napi 10 óra), másutt automatát.
Technológiai sajátosság, nem lehet ellene tenni. Ezért mondom, hogy a samoled egyelőre technológiai zsákutca.
XDA-n már vannak képek olyan fokú beégésekről is, amik használhatatlanná teszik a telefont. Ez van... Samunak sem célja az örök élet + 1 napig tartó mobil gyártása. Vegye csak a paraszt az újabbat, ha a régi elromlik. Persze a 2 év (+2 hónap) gari kicsit öngól.
Mondjuk én speciel nem viszem vissza emiatt a telefont. Munkaeszköz, nem nagyon tudom nélkülözni 1 hétig. Majd gari vége előtt (ha addig megvan még) betolom, és kicseréltetem a kijelzőt. Ellenkező esetben 2havonta vihetném 1 hétre kijelzőcserére.
-
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
crane75 #33998 üzenetére
Én személy szerint teljesen meg vagyok elégedve a képminőséggel, amit nyújt az S2.
Továbbá, azért mert az N8 talán jobb képet csinál, azért nem érdemes váltani, jól tudjuk miért.
Ha komolyabb képeket akarsz csinálni, úgyis veszel egy tükörreflexes gépet.
Ami nagyot fordíthat a piacon, főleg a tableteken, ha kijön a windows 8 kódjelű op, mert szerény véleményem szerint, jobban fogják vinni, mint az Androidot, elsősorban, mert kompatibilitások jobbak lesznek, lehet rajta fejleszteni több környezetben stb
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
crane75 #26802 üzenetére
Battery Monitor Widget a neve, amit használok.
Amúgy sikerült feltenni a Criskelo v22-t nagy nehezen, nem volt valami gyerekjáték, elöbb visszaállítottam egy gyári fw-t, aztán csak onnan tudtam a v19-et, majd v22-t.
Ha 2.3.5-röl reparttal teszek 2.3.4-et, akkor hiba üzenet fogad...
Kicsit nehézkes, de sikerült végülFeltettem a speedmod t41-est, egyelöre nagyon jó a fogyasztás
-
Sógi
addikt
válasz
crane75 #22568 üzenetére
(#22572) hashpoque: Azt írja, h úgy néz ki...Ez engem nem győzőtt meg, mert, ha belegondolunk egy silikon burkolatnak rá kell mennie, annak nem akadály +1,2 mm...A keret meg nem számít, mivel az a telefon szélén húzodik végig...
Még várok, hátha dobnak hozzá vmi tokot, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, azt mondom, h ez így meztelen igazi S2 feeling, most, h nem használok tokot, jobban élvezem, ha kézbe vehetem
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest