- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nem használok setcpu-t, azt szeretem, ha enélkül is tökéletes egy kernel...
Feltettem a siyah+v2-őt.(#38096) R2D20208. Érzetre gyorsabb volt, mint a cf vagy siyah...
A te romodban lévő kernelt le lehet vhonnan tölteni?(#38102) Drbonci: pit-pit, pda-code, phone-modem, csc-csc
(#38098) pzstm: cf kernel
-
pzstm
titán
Good news everything seems to be working final test over next days. Its not the fastest but who cares first #ICS #I9100 #CustomBySamsung
sammobile oldal indulásával rakják ki...még BETA, fejlesztőknek szánják inkább, de minden működik állítólag....szerintem túl kíváncsi leszek
-
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm!
ez is tetszik, főleg az, hogy a felső notibárban nincs csicsa.... azt átlátszóvá meg lehet csinálni?
egyébként most jön le a KK5, aztán azt fogom kipróbálni 1-2 napig, hogy milyen.
lehet, hogy csak akkor fokom magam komolyabban beleásni, ha meg tudom szokni a gyári "szerű", "kinézetű" romot.muveszur!
tudsz egy linket adni KF3-hoz? -
Soound
tag
A siyah 2.4.2 az első órában 6%-ott
eset pihiben
Nem akarlak megsérteni, de szavakba nem tudom önteni, hogy mennyire irreleváns kijelentés ez. Annyira sok tényezőn múlik, hogy miért zabál annyit az aksi amennyit. Sajnos legtöbbször pusztán user error miatt. Nekem pl. 1 óra / 1 % 2g-n
-
Sógi
addikt
A siyahnak a régebbi kiadásai jobbak voltak...Bár tudom, h az újabbak, már sokkal többet tudnak
Most a DK nálam úgy tűnik, h elég jó lesz, baromi gyorsnak érzem cf és egy régebbi siyah után...A fogyasztást pár nap múlva meglátjuk. Tényleg kell neki pár nap mire "beáll"
Viszont a cf egyébként szinte hibátlan, néha nem érzem túl gyorsnak, de így is bőven tökéletes(#38001) Piwi: Modem KG6? Az komoly
Erre figyeljetek: "Download and install V32, and just flash V34 after."
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest