- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
joe2119
tag
válasz
nfsu17 #44213 üzenetére
Azért kérdeztem ,hogy hol laksz mert ha véletlenűl Szolnokon akkor tudnék segíteni . Ha kellene .
Telenor : Okostarifa 90Korlátlan böngészés és e-mailezés,
90MB multimédia keret,
90 perc (45+45) lebeszélhetőség, perc és SMS-díj 37 Ft.
Havi díj : 2990 Ft
Ez azért nem vészes .
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
nfsu17 #44199 üzenetére
"Free appokat telepítenék marketről a telóra, gps-t használnám fizetős net nélkül, filmeket néznék, youtube, netezés, wifi, zene, valami mutatós live wallpaper....meg amiről még nem is hallottam."
igen ez mind lehetséges, és semmi ördöngösség nincs benne, menni fog
semmilyen tanúsítvány kérés nincs androidon szerencsére és a rootolás is csak akkor kell ha rendszer fájlokat akarsz módosítani. (sőt még a warezoláshoz se kell feltétlen rootolni a készüléket
)
-
Soound
tag
válasz
nfsu17 #44199 üzenetére
Rootolás nem egy "deal-breaker". Ameddig nem akarsz ROM-okat cserélgetni, addig nem is igazán lényeges. Ha mégis, akkor már elkerülhetetlen lesz. App-ok telepítése nem olyan nyűgös mint mondjuk Symbian-on. Szóval 'S' összes nyűgét elfelejtheted. Én N80-ról váltottam, és már nem is akarok visszaemlékezni rá. Az általad felsorolt használati kört meg símán hozza majd a telefon.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest