- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
happy555 #49554 üzenetére
Állítsd be a programon belül, hogy próbáljon a memóriában maradni, mert különben annyi a beállításoknak, bezárja az android. A Llamaval kapcsolatban egyet még nem értek...használom a Battery circle nevű progit is, annak is bal felső sarokban van az ikonja a notibarban és a Lamanak is, és nap közben sokszor helyet cserélnek, mintha bezáródna mégis a Llama és újra elindulna. Persze lehet, hogy nem jól gondolom. Mit lehetne tenni ezügyben?
-
scapegt
őstag
válasz
happy555 #49531 üzenetére
Hasznalom, alig eszim valamit bar en cellainformacioval torteno profilvaltasda nem hasznalom. Van h este 6 ora alatt merul 1%-ot az akku repcsi uzemmodban sync nelkul, de olyan is elofordul h egy este alatt 6-8%-ot. Nem jottem ra melyik progi a ludas, ugyanis nincs olyan progi ami logolna, h mi indult el eppen.
-
F-ECT$
titán
válasz
happy555 #48190 üzenetére
Ja, a legjobban ez meríti minden app közül. (Nem mértem meg pontosan, de kb 30% / óra is lehet.) Ha véletlenül eléri az 5%-ot az akksi, akkor úgyis elsötétül egy picit a képernyő, ekkor legkésőbb érdemes kilépni belőle. Viszont annyira "tépi" az akksit, hogy kilépés után ez az 5% is pillanatok alatt elfogy.
-
malibu
tag
válasz
happy555 #44245 üzenetére
Tudom hogy wifivel nem megy a mobiltv. kikapcsoltam. meg is jelennek a csatornák, de ha rányomok valamelyikre akkor kiírja hogy a készüléke nem akalmas a tartalom megjelenítésére. eddig nem csinált ilyet...azt is tudom hogy csak a gyári böngészővel működik. eddig jó is volt.
másik kérdésre tud valaki válaszolni? új rom előtt mi az amit mindenképp meg kel csinálni. cf-root kell pl?
GTA 3 nagyon király sgs2-őn. Érdemes kipróbálni aki nem tette még esetleg
-
válasz
happy555 #44245 üzenetére
pedig bizony nem megy minden verzióval, itt és az sgs témában is találsz hozzászólásokat, több verzióra vonatkozóan is, hogy nem megy!
egy példa; t-s mobilinternet, magyar xeh product code, oxx csc, magyar összeállítás; xwkk5/xxki4/oxxkj3csc buherálással ráveszem, hogy felismerje a szerver a rendszert, és el is fogadja, de annyit nem ér...
-
-
ERPY
őstag
válasz
happy555 #23177 üzenetére
Akkor nem lenne no wipe lehetőség, a másik pedig hogy így könnyebb nekik is dolgozni, és ugyanúgy teszed fel ezt is, csak nem a backup/restore-ra mész, hanem az install zip from sdcardra. Odint talán 2-szer használtam, az első kernel felrakás után gyakorlatilag nem kell többet.
-
ERPY
őstag
válasz
happy555 #22487 üzenetére
No Wipe rom. De hogy hogyan viselkedik másik romra tevésnél, ki kell próbálni. Nem hiszem hogy baj lenne vele, de mivel én eddig is DlevROM-ot használtam, így nincs tapasztalatom.
Más.
Átálltam arra, hogy a wifit és a mobilnetet csak akkor kapcsolom be ha kell. Mivel egész nap úgysem nyomkodja az ember, kitettem 2 ikont az asztalra, szal amelyik kell csak katt rá, és már van net elérés, ha végeztem katt rá és kikapcsolva. Így 5-6 óra alatt esik 1%-ot, szal csak a telefonrész aktív. Ugyanazon használat alatt mint eddig lazán 3 nap az alap gyári akksival úgy, hogy éjszaka is marad minden, se repcsimód se kikapcs.
-
freddirty
senior tag
válasz
happy555 #22403 üzenetére
Egyetértek, a nálam ennyit merült ennyi idő alatt hozzászólások értelmetlenek. Legalább 10 paramétert kellene ilyenkor mindenkinek felsorolnia és még akkor sem 100% megbízható az info. Minden akkunak más lehet a karakterisztikája (pl . nekem szeret 60+%-nál többet időzni a HTC Hero-m 30+%-nál tette ugyanezt, de volt olyan akksim ami az akkiudő 90%-át a feléig tette meg majd a feléről lemerült két óra alatt), a helytől függő hálózati viszonyokról nem is beszélve.
Ez egy xda thread ami próbálja a sok paramétert egy mérésnél fixen tartani egy paramétert változtatva (kernel): Battle for batterylife
Nyilván a többi paramétert is lehetne változtatni (2g/3g, powersaverek, wifi, képernyőhasználat, UV, latitude, gtalk, BT stb...) de ez akkora mérési halmazt adna ki hogy semmi értelme az egésznek.
Ha vki számára elég az akkuidő akkor ne is foglalkozzon tovább vele, ha nem, akkor próbálkozzon szoftveres karcsúsításokkal, ha így sem jut semmire akkor ne vegyen jelenleg még smartphone-t, csak akkor ha majd kijön a Li akksi helyett vmi új legalább 3-4x akkora energiasűrűséggel bíró technológia.Egyébként eszembe jutott, hogy esetleg érdemes lenne egy androidos alkalmazást írni ami a betterbatterystats-szerűen mért értékeket közzéteszi. Az eredményeket egy weboldalon a szélsőséges mérési eredményeket kiszórva lekérdezhetővé lehetne tenni nyilván filterezési lehetőséggel. Talán még üzleti potenciál is lenne benne, mivel láthatóan az okostelefonoknál jelenleg a legnagyobb ellenség az akkuidő. Az egyéb alkatrészek már elértek arra a szintre, hogy kellemes késleltesémentes használati élményt adjon a felhasználóknak.
-
Sógi
addikt
válasz
happy555 #22417 üzenetére
Tuti igazad van, kémia + hőmérséklet is sokat számít! én nem rekorder szeretnék lenni, csak 1,5-ről 2-re az üzemidőt, nekem még sosem bírta 2 napnál tovább
átlagban 3 - 3,5 óra alatt tölt fel, közbeni használattól függően...de majd lemérem ma pontosan.
Neked mennyi idő? -
Sógi
addikt
válasz
happy555 #22403 üzenetére
Sztem meg van értelme, sokakat érdekelhet...amit írtál, h neked változó a fogyasztás, az nálam elég stabil és kiszámítható (egy jó rommal és kernellel+készenlétben sosincs ébren a telefon, nem futnak "káros" appok a háttérben), legalábbis az én felhasználási szokásaimmal. pl. most is annyit eszik az opera böngészőm, mint 1 órával ezelőtt
De, ha zavar több embert és nehezetekre esik továbbgörgetni, akkor megtarthatom magamnak az ùj akkuval kapcsolatos tapasztalataimatHello Blero! Nálam is előfordult már, h vmiért nem működött, én sem vágom miért van ez, de a program ùjraindítása segített..a prot használod, ugye?
-
Sógi
addikt
válasz
happy555 #22293 üzenetére
így néz ki tömörítve, de miért nem teszed fel és nézed meg?
Tényleg vki próbálta már lite 6.1-re feltenni ezt a témát?
-
Sógi
addikt
válasz
happy555 #22279 üzenetére
Tessék: Blackbluethemeuniversal
-
Sógi
addikt
válasz
happy555 #21130 üzenetére
Amit most használok tok, abba biztos nem fog beleférni, mert +1,2 mm-rel nagyobb lesz a telefon..Majd kitalálok vmit (a silikon tok biztos enged annyit
De ha nem, akkor sem érdekel, mert az akkuidő fontosabb, mint a tok
(#21133) DjBlero: Hello! 2000 mah akku, gyári samsung + hátlap...
(#21132) R2D20208: Az olasz samsung shopban 44 euroértt láttam...
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
happy555 #20609 üzenetére
Nincs semmi baja az akksidnak, az újraindítás után nem jó %-ot ír ki, és ahogy telik az idő korrigálja. Nekem is volt már olyan, hogy 30-40%-ot esett újraindítás után aztán vagy felfele indult el, vagy 6 órán keresztül nem ment lejjebb. Lehet, hogy egy kalibrálás segítene rajta.
-
ERPY
őstag
válasz
happy555 #20463 üzenetére
Akkor csak sikerült összehozni, ezek szerint akkor már minden rendben. Én Photoshop-al szoktam dolgozni, bajom még nem volt azzal hogy a png formátummal lenne gáz. Egyébként nincsen jelentősége a kép adatainak, még a felbontásnak sem, csak a név egyezzen, mivel úgyis átméretezi ha szükséges. Persze azért értelmetlen 256*256-os ikonokkal dolgozni 38*38 helyett, fölöslegesen foglalná a helyet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
happy555 #20461 üzenetére
Van olyan,hogy stat_sys_battery_charge_anim ebből van 50-100 attól függ milyen az animáció, ha van, ha nincs akkor kikell törölni,stat_sys_battery_charge_animfull , stat_sys_battery_unknown talán ezeket is megkell csinálni,hogy teljes legyen...
Vagy nemtom, talán ERPY többet tud segíteni...
-
zeroo5ux
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
happy555 #16989 üzenetére
Bemész recovery módba:
-wipe data
-wipe cache
-advanced menu: wipe dalvik cacheHa nem gond, hogy veszik a belső sd is, akkor factory resetet is nyomhatsz ezek előtt, tegnap volt linkelve a kódja.
Utána re-parttal mehet fel a 3+1-es rom odinnal, szintén nemrég volt linkelve a kép, hogy mit hova kell tallózni.
Utána root odinnal.
Utána felmásolod a zip-et.
Ismét recovery mód, és a fenti wipe sorozat. Majd install from zip.
Ezután szerintem hagyd egyszer elindulni, majd másold fel az update zip-jét, recovery mód és install from zip.
Remélem nem hagytam ki semmit
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
happy555 #16613 üzenetére
nem minden esetben teszi ki ugyanazt, pl. mvideoplayernél a feliratot nem mutatja (ezt nem értem miért van)
menübe programoknál játékoknál bal és jobb oldalon fekete csík van (gondolom mert a képernyő nem 16:9-es) de a felbontás 1920*1080 (30FPS)
a film nézésnél ez a fekete csík eltűnik a két oldalról és a tényleges film méretét adja le pl avatar 1920*1080.
-
Varszegig
veterán
-
Kapanyél
őstag
válasz
happy555 #15553 üzenetére
Az autós töltők - főleg az utángyártottak - nem túl stabilak. A Makita-t ne hasonlítsd ehhez, az nem az élettartamra gyúr, ott 4,2V fölötti a töltőfeszültség és külön hűti is.
A gyártói specifikációk 500 ciklusról írnak, 100%-os kapacitás mellett. Ezt jól tudjuk, hogy kamu. Kb. 250 töltés után már nem lesz 100-as a cella. (egyébként ez is közrejátszik az akkukalibrálós mizériába)
A Galaxy S-em akkuja 1 évet bírt, napi töltéssel és 2-3 USB-s bizgerálással, legalábbis ekkor tűnt föl, hogy már nem a régi. Diag szerint 70%-os volt. De nem tűnik föl a napi használatban.
Amúgy tényleg nem kell túlparázni a kérdést, 1-2 évente belefér 7e Ft egy gyári akkura. Aki meg hetente csak 5x tölti, az meg előbb lecseréli, mint beszarjon az akku.
A hibrid toyotások helyében inkább aggódnék... -
72mviktor
senior tag
válasz
happy555 #14827 üzenetére
ParancsoljSZÁZALÉKOS AKKU
(#14835) WaterWave
Cwm-ben -choose zip from sdcard-kiválasztod,a sok no helyett a yest választod,lefut újraindít,örűl
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
happy555 #13982 üzenetére
új rom feltétele előtt érdemes teljes resetet végezni.
előtte viszont menteni a dolgaidat mondjuk titanium backup-al.
a hard reset viszont mindent töröl a belső sd-ről, és majdnem ugyanez a helyzet a repartitonal-al végzett ODIN-os romfeltételkor is. (ezen utóbbinál maradhatnak "piszkok", amelyek később bekavarhatnak, ezért ajánlott a hard reset.)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest