- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
nvaderqt #31165 üzenetére
Nekem nagyon bejött
-Dlev 3.1: főleg a benne lévő launcherrel nagyon király akár a benne lévő kernellel is jó
-Bezke rom az ICS launcher miatt (ezt használom most)
-Checkrom 2.0 (ebben nem tudom, hogy milyen kernel van), de alapból mindenféle launcher nélkül nagyon smoothnak tűnt a működéseMásoknál még játszik:
-Turkbey v24 + siyah 2.1.1
-ninph 2.1.3 - de ez nálam egyelőre nem teljesít túl jól -
-
killerjohn
addikt
válasz
nvaderqt #20260 üzenetére
klassz! csak ne tedd be fotós topicba, mert lehúzzák nagyon a "művészek", akik akkor mondják egy képre, hogy "váááááá de állat" ha X szakmai pontnak megfelel, és nem akkor, ha tényleg "váááááá de állat".
DUPLAOFF: húmitkapokhogyennyitposztoltam és nem notepadbe gyűjtöttem ki a részeket, hogy a végén összevághassam egy hsz-be...
-
Sógi
addikt
-
-
F-ECT$
titán
válasz
nvaderqt #16167 üzenetére
Tuti, hogy mindenhol jól illeszkedik? Nekem is mozgott bal felül, és később vettem észre, hogy jobb alul 1 pöcök nem ugrott be.
Egyébként meg rátettem egy "Sógi féle" tokot, és a fogása is jobb lett, és bátrabban is teszem le mindenhova, nem félek, hogy összekarcolom. Ezen a problémán is segít, ha tényleg kilazult.
-
Flashhh
tag
válasz
nvaderqt #15916 üzenetére
Várom majd. Remelem jok lesznek a tapasztalatok
Akkor nem kell sajnalnom majd h lekellett mondanom az n900altal tamogatott featurerol ha vegre ezen is mukodik
Jobb utodot nem is valaszthattam volna
(#15927) lajkaa: Nekem is csinalja neha, halvany lila gozom sincs h miert, de az egy picit nyugtat h nem csak nalam all fenn a problema.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
nvaderqt #15654 üzenetére
Ricshardnak is:
Idéznék Dancsuritól
"milyen alapra rakjátok?
már párszor leírtam, ha hibátlan telepítést akartok akkor mindig fel kell rakni az aktuális rom Gyári Odinos verzióját alapnak (aki nem hiszi hát........)"
Mondjuk én a 4.2 előtt csináltam full wipe-ot, most símán arra toltam fel wipe és minden egyéb nélkül, csak úgy hirtelen felindulásból, rádugtam usb, odin, betallóz, és Go.
Felment, fut, nem laggol semmi, megy szépen minden, ennyi, nem tudok többet mondani.
PS: És néha nem árt csinálni egy full törlést, pit, wipe, repart, cache, dalvik cache.
Sokminden szemét ottmarad ám, pláne egy rakás különféle rom után..
Ha pedig tartósan akarnátok használni egy romot, (amire itt nem sok esély van)akkor EZ ALAP!!
-
-
ERPY
őstag
válasz
nvaderqt #15166 üzenetére
Annak az óra widgetnek mi a neve?
Más, visszatértem Cogni-ra, mert a Lite zabálja az akksit, legalábbis nekem. Meglepően szépen fogyott ugyanarra, amire a Cogni meg se nyikkant. Pedig kitakarítottam. Most a Cognit is kitakarítottam mint állat, kíváncsi leszek restartolgat-e néha. Remélem nem.
-
Flashhh
tag
válasz
nvaderqt #15166 üzenetére
áááá végre egy ember akinek olyan a homescreenje amilyet én is szeretnék.
gyorsan be is kerdezek akkor. de itt mar latom h attol h igy nez ki tobb oldalas maradt. tehat az ikonjaim meg minden widget maradhat csak az elso oldalat kell uresen hagyni h ilyen faszan nezzen ki. Ha letoltok egy temat cognitionra aminek a screenshotjai kozott van ilyen vagy ehhez hasonlo kinezet akkor az alapbol feltelepul ra vagy vlmit kell még allitgatni? -
F-ECT$
titán
válasz
nvaderqt #14629 üzenetére
A zenét is csak tippeltem, lehet, hogy kevesebb. A batt stat törlését pedig az esti töltés után fogom megejteni, ha jól látom 100%-nál kell rányomni.
Emelett eddig csak 3x volt maxra töltve a telefon, így még alakulhat a fogyasztása is. (No meg pár hét múlva már nem fogom folyamatosan nyomkodni
)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest