- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #8719 üzenetére
Mint már a többiek is írták igen androidra van több offline navi alternatíva, nem úgy mint a WP-re.
A microsoftos marketet nem is merem de nálunk most már rengeteg alkalmazást találsz.
A közösségi támogatottsága pedig a béka segge alatt van. Nem tudom ire számitottak amiokr kitalálták ezt az OS-t, hogy hogyan tud harcba szálni az iOS és az androiddal szembe.Kiváncsi leszek a Nokia féle fúsióra mi sül majd ki belőle,
-
Varszegig
veterán
válasz
windows phone-ra kb. semmilyen offline navi nincs, igo se (sőt a navngo kijelentette, hogy nem is lesz.)
-
banpity
tag
válasz
Ezt a 3 betűs navit nem igazán ajánlanám mert nagyon szívja az aksit és ha csak nincs legalább 1000mA töltőd akkor felejtős mert navigálás közben nem hogy töltene inkább szívja lefelé a szuflát.Nekem fent van ez a 3 betűs a Sygic a Copilotlive és most már az NDrive is.Sygic szép is jó is csak néha mikor indítanám visszalép a home képernyőre.Copilotlive is jó de a hang navi nah az valami förtelem az NDrive-ben meg kicsit régi a térkép.Azért használhatók.
-
DjBlero
őstag
válasz
igen van rá igo
-
anzo
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #8694 üzenetére
Abban igazad van, hogy nincsen "legjobb" de jelenleg ez használható a leginkább.
Milyen OS a Mobile Windows? Windows Mobile -ról már hallottam de sztem az már elég kevés embert hoz lázba. A Windows Phone ami még érdekes lehet de azt pedig a Bill fiú annyira lekorlátozta, hogy milyen hardverre lehet telepíteni, hogy nem sok esély van a protolására arról nem is beszélve, hogy semmi értelme sem lenne.A Windows Phone felületet viszont rá tudod varázsolni az SGS 2-re a marketen vannak rá megoldások.
-
pzstm
titán
válasz
HUNNIA1920 #8694 üzenetére
ha cska a kinézet érdekel, akkor emlékeim szerint van WP7 téma androidra
-
anzo
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #8686 üzenetére
Miért milyen OS-t szeretnél rátenni? Véleményem szerint ennél jobb nincs.
-
Xaels
félisten
válasz
HUNNIA1920 #8683 üzenetére
Nem, mert más rendszerhez nincsenek meg a hardverhez szükséges driverek mivel a Samsung saját SoC-t rakott a gépbe.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUNNIA1920 #8683 üzenetére
Lehet...csak nem indul be a telefon. Probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest