Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
adamos0606 #43521 üzenetére
ez inkább telenor bug lesz, sokszor van ilyen, mióta hiperneteznek
-
m4rc!
őstag
válasz
adamos0606 #43346 üzenetére
Az érintőt azért cserélték, mert abba van az árnyékolás, a szoftvert meg gondolom csak simán újrarakták. Melyik szolgáltatónál vagy? Pontosan mikor nincs térerőd?
-
mykos
aktív tag
válasz
adamos0606 #41357 üzenetére
Ha GSM-en viszonylag rendben van és 3G-n szakad, akkor régi a SIM kártyád. Nekem már a 2008-asra is azt mondták 99%, hogy amiatt van.
Igaz most a szervizben üdül, mert bejött az 1%. Amúgy kb. minden 10.ik S2nek térerő problémája van...nem jó arányHa visszakapom akkor megírom mi csinálja (Antenna, frontend stb....)
-
Varszegig
veterán
válasz
adamos0606 #41354 üzenetére
No akkor több gond is lehet.
1) lehet hw hiba, ebben csak a szerviz tud segíteni
2) Sajnos a telenor mostanában elég híres arról, hogy a 3g hálózata kb. alfa teszt állapotban van. Van olyan, aki szintén azzal a problémával szembesült, hogy csak akkor elérhető a saját lakásában, ha 2G-re kapcsolja a telefont, automata módban nincs térerő
3) Régebbi simek cseréjét lehet kérni, sokszor ez is segít.Ha nem függő a telefon, akkor én a helyedben kipróbálnám t-s / vodás kártyával
Kipróbálnám máshol is, azaz a jelenség több helyen is előáll-e?Az biztos, hogy valami nem kerek, mert ez nem iphone, iyen gond nem lehet
-
szasza87
tag
válasz
adamos0606 #41355 üzenetére
Én T-nél vettem (Szegeden), oda is vittem vissza, ők pedig felküldték a Samuhoz a gari papír szerint!
Péntek délután vittem be (gondolom hétfőn felküldték, mert hétvégén nincs szerviz) és következő hétfőn mehettem érte! szóval bő egy hét volt! -
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41348 üzenetére
elvileg ez a legfrissebb magyar hivatalos... lehet megérni a szervizbe elvinni, abból baj nem lehet, ha szoftveres, akkor megcsinálják, ha hardveres akkor is... de nem hinném, hogy ez normális...
-
Varszegig
veterán
válasz
adamos0606 #41341 üzenetére
*#1234#-et írd be a tárcsázóba, és azt írd ide amit kiír, erre vonatkozott a kérdésJó lenne tudni a szolgáltatódat is. Remélem nem telenor...
Ez a legújabb, ami hivatalos, erről most ne frissíts, hátha szerviz lesz a vége.
Más telefon 3G üzemmódban a te simeddel ok? -
szasza87
tag
válasz
adamos0606 #41337 üzenetére
Én is nemrég vettem és ugyanígy jártam vele! Vidd vissza szervizbe mert ezen a szoft frissítés sztem nem segít! Pontosabban én nem is próbáltam! Nekem valami antenna kábelt cseréltek és azóta semmi baja!
-
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41341 üzenetére
pötyögd be a tárcsázóba ezt: *#1234#
-
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41337 üzenetére
milyen szoftververzió van a telefonodon? lehet, hogy nem ártana frissíteni...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest