- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
engine88 #46188 üzenetére
Nem késik...nyáron lesz majd az is mint az S2 volt sztem.
Más téma:
Hogy van az, ha felteszem R2 romját, akkor az appmenüben a "görgetés" nem annyira folyamatos mint kéne ( a külső képernyők sokkal gyorsabbak...pontosabban a lényeg, hogy teljesen lagmentesek).
Valami User error lesz a ludas ? (elviekben nem vétek hibát felrakáskor, factory reset után kapja meg a teló a belső memóriára a zip-et, és onnan teszem fel CWM-ből...de sosem lehet tudni)
Gyári nálam ebben jobb (az illusio, meg a csirke is, de azok nem 100%-osan stabilak) -
killerjohn
addikt
válasz
engine88 #45192 üzenetére
ma túl értetlen vagyok... milyen zsepit?
Rotate: igaz, néha nem indul el, csak 3-4 próbálkozás után. Ez legalább 10 másodpercet elvesz az életemből, picit bosszantó is, de valójában egy piros lámpa 5x ennyi ideig tartja fel az embert... és szerintem sokkal jobb a térképe/keresője, mint a gmaps
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35116 üzenetére
Hát pedig nem hinném, hogy május előtt vehetnél S3-at, akkor is majd 150-160 körül jön tutira...
Az S2-nek meg addig, amíg nem jön ki az utódja, tutira nem fog érdemben lemenni az ára. Sőt idén ugye a gyenge forint miatt különösen stabilan tartotta az árát (volt amikor inkább drágult)...
Ha mindig az újabb, és jobb vételre vársz, sose lesz telefonod...
HA meg megveszed a legújabb legdrágább modellt, akkor egyrészt lehet, hogy lesznek gyermekbetegségei, amikkel szívsz, no meg 6 hónapon belül úgy is lesz szebb, újabb, erősebb a piacon... Ez már csak így megy a fogyasztói társadalomban...
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35113 üzenetére
"Az pedig Barcelonában lesz 2012.február 27-től március 1-ig."
Gondolom akkor mutatják be (De ugye ez csak tipp, semmi hivatalos). Aztán majd május környékén talán meg is veheted. Idén az S2-vel is hasonlóképp volt.
A Samsung GT-I9100 Galaxy S II egy androidos mobiltelefon (okostelefon), amelyet a Samsung 2011 januárjában jelentett be. Forgalmazását a világpremierrel egyidőben a T-mobile 2011. májusban kezdte meg először.
-
mivan80
aktív tag
válasz
engine88 #35110 üzenetére
Samsung Galaxy S3 complete guide
Its next flagship device, which pretty much everyone expects to be launched at February's Mobile World Congress in Barcelona, will be the Galaxy S3.
-
mycso
veterán
válasz
engine88 #32542 üzenetére
Nekem 1GB, napi elég sok böngészgetés, e-mail, néha 1-1 kisebb letöltés...általában 1-200MB szokott maradni belőle, viszont a félgigás nekem kevés lenne.
Egyébként böngésző függő is, OperaMini-vel elég jól lehet takarékoskodni, bár mostanában az OperaMobile-t használom Desktop módban, ez nyilván többet fogyaszt.Ja, Digi mobilnet, 1500Ft az 1GB és a Telenor hálózatát használja.
-
Richard!
addikt
válasz
500 megás mobilnetem van,1990 a havidíj.sokat böngészek,youtube,marketról töltök.asszem ennyi.5 hónap alatt eddig 2-szer jött sms,hogy elértem a havidíjban foglalt adatmennyiség maximumát,és h le vagyok korlátozva aránytalanul kicsi sebességre.mert azzal aztán semmit nem lehet kezdeni.nemhogy netezni
-
Cathulhu
addikt
válasz
500. Mindig belovom ugy, hogy el is fogyjon (3G watchdog nalam kozel pontos)
Sokat utazok, folyamatos netezes es market bongeszes, neha youtube. Ha van meg szabad kapacitas, akkor nyomok par update allt is a marketben. Korabban 100 megas volt, abbol nehezen jottem ki, most joval kenyelmesebb. -
csabám
addikt
válasz
engine88 #32485 üzenetére
Telenorvégnél. . .
-
lefkosia
őstag
-
mycso
veterán
válasz
engine88 #29488 üzenetére
No mivel nekem konkrét tapasztalatom van mind2-vel, ezért leírom.
Ahogy leírták romolható mind2. A különbség, hogy az s2 gyári rommal is tökéletes, a 2x-hez meg nincs olyan rom amivel használható lenne.A kijelzője az s2-nek sokkal kontrasztosabb, teltebb. Ami még nálam számított. hogy a 2x használhatatlan képeket csinál, az s2 pedig minden körülmény között használhatót.
Hardver, az lg gpu-ban erősebb papíron. Élesben nem látszik semmilyen különbség, bár itt sokan ráfogják az lg-nél a 2.2-es androidra, de nem az a ludas.
-
Robertoq
őstag
-
killerjohn
addikt
válasz
engine88 #21501 üzenetére
bármibe kerül, nekem az kell
- asszonynak meg nekem már van S2
- Note a notebook táskába, vagy táskába, pl utazáskor ekönyvként használni
- tab 10.1 a nappaliba, esténként a projektor mellé a hálószobába - nem kellene notebook a lejátszáshoz...így is a netezési időm felét már a telón töltöm, a notebook lassan csak melóra kell ha nem vagyok otthon, de újabban megy az itthoni asztali gép, és a notebook csak remote kliens. Ennyi erővel a Note vagy Tab is lehet remote kliens, és akkor bemutatókra sem viszem el a notebookot - rádugom a HDMI-t a projektorral + remote az otthoni gépre, és így gyakorlatilag teljes Windows fejlesztői környezetet tudok prezentálni b*szom nagy notebook helyett egy kis Note-al!!!
már csak egy nagy 50-60"-os samu TV kellene, amin android fut, wifivel. 1280 simán elég, így kompatibilis lenne a Note/Tab-al, és így nem kellene új felbontásra optimalizált programokra várni.
szerk: *mármint az 1280 csak az androidnak elég, a TV legyen fullHD!Tökéletes, ezzel az életem beteljesedne
-
mycso
veterán
válasz
engine88 #19404 üzenetére
LG Optimus 2X, ami még jó lenne, csak egyelőre nincs hozzá olyan rom, amivel tökéletesen használni lehetne....ha esetleg a közeljövőben megírnak rá egy jól működő 2.3.x-et, akkor az ára miatt besbuy lehet az is. (bár én már valószínűleg soha nem vennék 2x-et)
DeathAdder: se mondom, nem biztos, hogy működik akkor sem, ha mind2 fájlt megváltoztatod, ha különböző a telók közti szoftver verzió. Viszont ha megszerzed valahonnan a criesco-ból ezt a 2db apk-t, akkor az "apk-n belül a res könyvtáron belül a drawable-hdpi könyvtárak" képtartalmát kell felülírni a saját eredeti fájljaidban, és azt visszamásolni a telódra, ezután mennie kell!!!
Nekem fentebb párral a WaterWave által linkelt tárcsázó, ami bejön, annyi, hogy egyszínű fekete háttérrel jobb lenne, de azért elküldhetné a 2 fájlt.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Heló.
Pár napja erre a cikkre lettem figyelmes.HTC Sensation: problémák vannak a csúcsmodellel
Én mindig az aktuális legjobb telefont választom.
Tehát nem az vagyok mint ami még a legtöbb ember, hogy "Nokián kívül semmi mást" ami az évek alatt beégett az agyukba..Nyomkodtam az összes csúcsmobilt, aztis ami azóta jött ki. Higgggy nekem/nekünk SGS2 a legjobb választás eddig, és ott a pont.
Az új szifon talán tartogathat 1-2 meglepetést, de olyat mostmár elvből sem vennék, és azelőtt sem voltak a szívem csücske
Gondolom ha ezt a kédést beírod,vagymár beis írtad a Sensation topicba ,ott a kontráját kapod a mi véleményünknek
Te kezedben a döntés, de azért ajánlom,hogy olvasd el ebben és abban a topicban is az uccsó 1000 hsz-t és meglátod ,hogy mi a téma.
Itt hibákról nemnagyon van szó, bezzzeg amotttannitt a legngyobb probémája annak van,akinek kifagy a Benchmark 1.6 GHz-n
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ezek mellett semmi nem rúghat jelenleg labdába
Majd az SGSIII esetleg
Van még az LG Optimus 2x, de hát az szóra sem érdemes.
Más: Megnyomogattam a 3D-s LG-t... Két percig nézegettem a 3D-t, és kifolyt a szemem. Tragikus minőségű a 3D benne, mosott szar, éltelen, élettelen homályos szutyok. Nem is értem miért erőltetik, na meg a HTC EVO 3D is... Mondjuk azt még nem néztem, de kétlem hogy jobb lenne. -
ForRedGlory
félisten
válasz
engine88 #19401 üzenetére
Ezt nézd meg: HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S II
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
engine88 #19398 üzenetére
Szerintem nagyon nincs partiban a két telefon. Vas ügyben tuti nem, az meg hogy kinek jön be a SenseUI és a kevesebb fém, más kérdés. Minden esetre gyengébb kijelző, gyengébb kamera, jóval rosszabb böngésző. Normálisan játszani sem lehet HTC-vel, mert csak 4 érintést érzékel, Samu 10-et, meg még kismillió dolog van szvsz. El is dőlt
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest