Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Aktív témák
-
requal
csendes tag
Üdv, Valaki tudna nekem linkeli egy Gyári T-Mobileos ROMot? Amit ezután tudok frissíteni KIESel ? Régebbi is jó amit feltudok frissíteni újabbra! Előre is köszi!
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Ha nálam lenne a zsozsó, akkor mindenki kapna ajiba karira egy sgp tokot

Amúgy anno májusban sikerült nettóra megvennem, ami akkor nagyon jó árnak számított.(#36896) Gizmo94 : Nem mondtam, h azt mondtad..

Lóvéskák az ifososok
Viccet félretéve, az emberek többsége hűségakciókban veszi meg.(#36899) DjBlero : Pedig ímádom magyarázni a bizonyítványom, ami nincs is, de majd veszek egyet, mert úgyis full tele vagyok..

-
zseko
veterán
Ez nagyon nem ide illik, de az uccsó sort nézzétek meg a tulajdonságoknál

[link] -
Gizmo94
veterán
válasz
plejik
üzenetére
Na, azt nem lehet.. Launcherekkel lehet skineket húzni, mint pl GO Launcher EX. vagy a többi, és azokkal sokfélét.
A piros pöttyök az éppen futó alkalmazásokat jelzik és ki tudod venni ha idegesít
A TW launcherben van, bal alsó érintőgomb, preferences, appdrawer, Running Apps marked legalul, pipa ki, és nem lesz piros pötty.
Sógi Azt azért nem mondtam, hogy nincs független, term. van gyárilag független is sok, lóvésékná' pláne,
de arányaiban jóval kevesebb van, mint függő. 
zseko LOL

-
Sógi
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Gergőke megjelenése mindig okoz egy kis zűrzavart

Egyébként mostanában kezdem megkedvelni a gyári kinézetet is
Hajrá stock rom!
Csabám!
Akartam is kérdezni, h a stock romot milyen kernellel használod és miért?
(#36890) Gizmo94: Én vagyok a kivétel a gyárilag függetlenemmel

(#36892) plejik: Checkrom a te romod, van kitchenje és egy rakás téma hozzá

Megbízható és stabil fw!(#36894) Caaabi: Bocsi
Láttam és még el is gondolkodtam, h az egy nap kicsit kevéske volt, bár láttam, h 4,5 óra kijelző és 1,5 óra beszélgetés, végül is nem is olyan rossz az! Köszi, h írtad, fontos infó volt számomra, egyenlőre maradok most a cf root kernelnél.. -
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero
üzenetére
Dehogy bántom, távol álljon tőlem.
Csak ha egy érdeklődőnek orbitális baromságot ír, akkor igyekszem helyesbíteni. 
Ugyanis: Ha valaki használt telefont akar venni, inkább biztonságot jelent a magyar szolgáltatófüggő teló, mintsem zsákbamacska, ha jól leinformálod a tulajdonost, aki , mivel azért egy százezres üzletről van szó, ha tisztán játszik, ebbe símán belemegy. T-pont mindenütt van, pár perc az egész, Telenornál meg mint írtam, nem lényeg...
Ugyanis: arról ami függó telefon, tudod,hogy itthoni forgalmazás, 2 év+ két hó garanciával..
Vélhetően nem lopott, átírt imeivel, vagy nem egyéb szürkeimportos "gyári független" amit az életben nem mondasz meg,hogy az-e valóban, vagy függetlenített...
A piacon nem túl sok gyárilag független telefon van ebben a kategóriában, mert eléggé csúnya áron jött ki ez a fajta anno..
kali: Egyértelmű, ezért is írtam azt, amit.. Nem mindegy, hogy ki az eladó. Bárki igen könnyen leinformálható, tiszta lesz a helyzet és utána nincs probléma.
-
válasz
Gizmo94
üzenetére
pontosan! 14 éve vagyok t-mobile előfizető (előtte ugye westel és westel900), több előfizetés + mobilinternet (mind aranykártyás), és 20 szolgáltatós telefont adtam már el, miután használtam valameddig, és sosem okoztam egyik vevőmnek sem olyan problémát, hogy tiltották volna a telefont, vagy bármilyen más gond lett volna!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gergőkee
üzenetére
Hülyeséget ne beszélj, mert vehet nyugodtan használtat, szolgáltatófüggőt is... Telenor pl. nem tilt telefont.. És T-nél is van megbízható ügyfél, aki bónuszban veszi, csak körültekintőnek kell lenni. Kicsit tájékozódj, mielőtt tanácsot adsz...
galusz72 A garancia a telefonra érvényes az azonosítói alapján, nem személyre szól.
Ha rendben vannak a papírok, bárki érvényesítheti.. Csak azokra érdemes odafigyelni, hogy a származása igazolt legyen. -
plejik
addikt
Működik! El sem hiszem.
Köszönöm mindenkinek a közreműködést. 
Már csak 1 kérdésem van ez a rom van most fent Turkbeyromv29.1 ezeket a piros izéket ,hogyan tudom eltüntetni az ikonok mellől/felől ?
Vagy mi az egyáltalán? 
-
ERPY
őstag
Valaki gépelje már le nekem, hogy tudok egy ntfs pendriveot látni a tellával?
-
galusz72
tag
Sziasztok!
A megjelenése óta minden vágyam h egy ilyen csoda birtokosa lehessek,
de csak most jött el az esély h talán hozzájutok 1 SGS2-höz. Mivel csak sajnos használtan engedhetem meg magamnak, ezért tudni szeretném melyek azok a dolgok amelyekre oda kell figyelnem. Itt legfőképpen azokra kódokra gondolok amivel a telefon korát, kijelzőhibákat stb meg lehet vizsgálni, de minden másnemű tanácsot szívesen fogadnék. Ha a garanciapapírok és a számla is megvan, azt más személy tudja érvényesíteni vagy csak az eredeti gazdája?Köszönök minden segítséget, és ha már leírtátok valahol elnézést h nem kerestem utána.

-
R2D20208
addikt
-
Caaabi
senior tag
Ha érdekel még valakit teszteltem a gyári KK5 öt siyah+v2 vel sajnos csak 93% rol tudtam elkezdeni a tesztelést mert nem volt idö teljesen feltölteni az aksit ( 1650 es gyári ) viszont az eredmény még ígyis meglepően jó lett : 1 nap 0 óra 50 perc ebből 43% kijelző (4 óra 21 perc )1.5 óra hanghívás és 50 perc Were's my water játék , egy kis facebook, wifi kb 6 óra, mobilnet 2 óra ) többi idő alatt a zsebemben volt pár sms-t irtam + whatsappoztam félórát kb ..
más: Erre valakit tud esetleg választ adni nekem ?
-
F-ECT$
titán
Egyre kevesebb a hely a belső sd-men, egyrészt a telepített progik miatt, de szerintem már szemét is jó sok lehet rajta. Gondolkozok egy formaton, mivel érdemes ezt megtenni? (Recoverből?) Mit kellene mindenképp menteni róla?
-
dekanov
tag
válasz
plejik
üzenetére
Nekem is van ilyen gondom...
Nem értem mi lehet az oka. Én ki3mal vagyok így. Gyárira felrakom pl.batistát vagy ics theme-t és nem bootol be csak a bootanimig jutok. Ha visszarakom a gyárit akkor újra elindul. Esetleg a belső sd-n keletkezhetett olyan könyvtár vagy fájl ami bezavarja a customizációkat? Szerintetek egy format segíthet? -
-
Laraxior
titán
90k-s ajánlattal szégyenítenek meg privátban a kicsikémért
Hát nem felháborító 
Mentségére szolgáljon az illetőnek hogy újonc, és nem olvasta el a hirdetést hogy csere fehérre...
-
DjBlero
őstag

-
XDA-n találtam ezt a [FluxMod ROM]-ot eddig elég jónak tűnik
valakinek van tapasztalata róla? 
-
Sógi
addikt
válasz
plejik
üzenetére
KK5 letöltés + CF root KK5 letöltés
Kicsomagolásnál a kód ezek közül lesz: samfirmware.com vagy sampro.pl -
-
Sógi
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Nah kezdjük előröl!
Szedd le a stock kk5 romot!
Nyisd meg odint és tallózd be a cuccokat, teló DL módba: pit-pit, pda-code, phone-modem, csc-csc. (re-part is legyen pipálva, ez mindent töröl!)
Lefut, újraindul, teló kikapcs + DL mód + odinba a phonehoz cf root kk5 kernel betallóz.
Ezután menni fog a recovery! Legalábbis nekem 100/100-ból mindig ment
-
plejik
addikt
Jah.

Az a baj hogy bármilyen romot tettem fel az elmúlt 2 napban, hiba cf rootoltam, mihelyt felraktam egy custom romot lefagyott a teló , azaz nem volt mit betültenie neki.
Ezeket a hibákat írja a recovery menübe:
E: Can't mount /cache/recovery/command
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
E: Can't mount /cache/recovery/last_log
E: Can't open /cache/recovery/lastlogMiután megtörtént a romcsere és sehova nem megy az SGS2 szüveg és kis háromszög után.
Valaki írt valami bootloadert de azt nem nagyon értem.
-
Sógi
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Lemaradtam...Mit szeretnél pontosan?
Tegyél fel egy KK5-öt odinnal, rootold cf root kernellel odinnal és recoveryből tegyél fel egy custom romot...
Vagy valamit most benézek?
(#36847) plejik: Hát ezt nehezn tudom elhinni, valszleg user hiba lesz!

Odin 3+1 fájl reparttal + cf kernel után szinte minden custom rom felmegy..A turkbey az már nehezebben, ahogy olvasgattam a topicot...
A bootloadernek semmi köze hozzá, az csak a számláló kiütéshez kell jignél... -
plejik
addikt
válasz
torrente777_
üzenetére
Talán sikerült lecseréltem a kernelt és megy a custom rom , legalább is úgy néz ki..
-
plejik
addikt
válasz
torrente777_
üzenetére
Ő kérlek ezt pontosítanád?

-
plejik
addikt
Már próbáltam úgy is ,de semmi bármit is akarok csinálni a recovery menübe , mindenre mount hibát dob ki.
Szerintem nagy gáz lehet 
Ha felteszem a custom romot eltűnik maga a telefon memóriája, na ez a kemény nem a harry potter

Ha gyári rom van nincs gond de ha főzött behal az egész.Odinból nem lehet valami XXKI4 es főzött romot feltenni?
Visszateszek valami régi gyári romot és arra megpróbálok feltenni valamit.

-
plejik
addikt
Ezeket a hibákat írja a recovery menübe:
E: Can't mount /cache/recovery/command
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
E: Can't mount /cache/recovery/last_log
E: Can't open /cache/recovery/lastlogTehát nem is tölt be semmit elvileg ha lecserélem custom romra..

-
Rotate
veterán
no most nézem, fenn az új Samfirmware tool
a SamMobile-os bejelentkezési adatokkal lehet beléőpni 
-
plejik
addikt
Nem igaz megint felment a főzött rom és a Samsung galaxy s2 feliratnál kifagy ez mi ,,de most komolyan másnál is van ilyen gond, teljesen mindegy milyen gyárit teszek fel és rootolom, akkor is ha felteszek mellé egy custom romot lefagy az egész teló..

A mount and Storage menünek hogyan kéne kinéznie?Mert nála lehet ott a gond:
1-6 ig mount aztán 5 format, szerintem nem klne mindennek mountnak lennie nem?
-
kgyuri100
csendes tag
Go SMS Pro-val van problémám, hátha más is tapasztalta:
1. sms írásakor fekvő módban ha be van állítva a full screen mód, akkor nem írja ki, hogy milyen hosszú az üzenet, és a beírt sorokat sem tördeli, egy sorban marad az üzenet, bármennyit is írok be.
2. sms írásakor ha a készülék álló, akkor lehet 4 sornál nagyobbra állítani az eddig beírt üzenetet? Hely még lenne, de nem nő az ablak, így nem lehet látni az üzenet elejét.
Köszi ha van ötlet! -
csabicska
senior tag
Sziasztok adjatok tanácsot.
Már kn 2 napja nem okés a Telenor netem.1 gb csomagom van ,még nem járt le,tehát nem korlátozták.
Nagyon lassú !!!!!! Hiába villog a H+ alig tölt be oldalakat.Wifin ok.minden.A szolgáltató azt mondja a körzetemben minden ok.
Most visszatettem a gyári KK5 romot de ugyancsak lassú
Nagyon nem tudom mi lehet.
Vki adna tanácsot esetleg?
Köszi. -
znagy69
őstag
Tudna válaszolni priviben 1-2 kérdésre akinek Galaxy TAB van?
-
plejik
addikt
XWKI4 jó lehet nekem , mert XXKI4 et 3 fájlosat nem találtam a samufrimewaren.
-
R2D20208
addikt
Parancsolj ha nem tetszik alapból, picit áttémázva és a contacts.apk. De ha átdobod a gyári contacts.apk-t 5 perc alatt összedobom neked.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
-
HardRic
addikt
Ez a Verdumus ICS téma elég félkész, nagyon nem tetszik, visszarakom a jó kis stabil, belakott KJ3-as romomat.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Winrarral pl stétszeded, kiszeded külön a mappát belőle, és a mappában dolgozol. Majd, visszamásolod az eredetibe, és felüliratod. Ez a legegyszerűbb megoldás.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Irtam is, hogy nem válltoztattam még meg . Félsiker is siker.

Felraktad, felment rendesen ? -
Pro!Petya
addikt
sziasztok! mi a kulünbség az odexed és deodexed stok rom között?
gugli nem dobott érdemlegeset... -
R2D20208
addikt
Na elkészült. Leegyszerűsített, kék téma. Ikoncserék, png-cserék. CWM flash update, és válaszd ki, és kész :-D (felhivom figyelmed, a statusbar csúszkára(teljesen átlátszó), és a saját fájlokba a csúszkára . (Meglepi
) Na itt van : Képek - download . Elvileg minden ROM -nál működik, de nem garancia. Csinálj backupot, ha nem jó restore. Használjátok egészséggel. (én fejlesztem tovább magamnak
) Tárcsázót összedobok majd egyet. Akksikijelzőt meg tudtok bármire bármikor cserélni. -
kecsetihunor
aktív tag
Egy másik kérdés: azt vettem észre, legtöbbször a samsung.tw4.nextgen fagy ki. Ez tulajdonképpen mi? A tw4 indító?
Ezt ki lehet cserélni? -
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Persze hogy működik. De winrarral, nornál tömöritéssel csináld.
Ui: fél óra és felrakom a ZIP et. Turkbey átirás, átikonozás, képekkel. Csak cwm-ből simán telepithető lesz.
(tárcsázót még nem csináltam meg, és az akksit hagytam, mert mindenkinek egyéni ízlésétől függő a dolog)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Mini PC
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hát nem felháborító 
Szerintem nagy gáz lehet