Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
zoo84
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudja esetleg valaki, hogy a GIB nevű szótárprogram megtalálható-e androidos verzióban? Én próbáltam kugli jóbaráttal rátalálni, de nem jött össze. -
F-ECT$
titán
Hogy ne csak mindig a rom, kernel, akku, tok témában mozogjunk: az egyik legszórakoztatóbb, legigényesebb logikai játék, amit mostanában láttam.
-
Tuninger
addikt
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #37189 üzenetére
bekapcsológomb sokáig nyomva, majd a felugró menüből az adatfrogalmat kikapcsolod ha be lenne kapcsolva
(Adathálózat üzemmód hogy egész pontos legyek)
-
Szép napot!
Megtudnátok mondani, hogy hol tudom a telón kilőni az internetet, hogy semmiképpen ne csatlakozzon fel a hálózatra csak wifin keresztül -
Apol77
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a telefonba c4, vagy c10-es memóriakártyát érdemes venni.
Kihasználja a telefon a c10-et?Köszi:Apol77
-
mogyesz
aktív tag
Erre senki: [link]?
Másik: mit kellene beállítani ahhoz, hogy amikor halkabbra veszem a telefont (oldalsó gombokkal), az üzenetek és értesítések hangját is vegye lentebb? Mert jelenleg a csengőhang lehalkul, ám e-mail, sms és egyéb hangok maradnak a korábban belőtt hangerőre...
-
Sógi
addikt
Kaptam egy mms-t, de csak szöveg és alatta ott van, h letöltés, de szürkével, nem tudok rányomni...Már volt róla szó, de nem emlékszem, h mi kell az mms letöltéshez beállítani? Az adatkapcsolat be van kapcsolva...
-
mivan80
aktív tag
válasz
C.Brigante #37159 üzenetére
Ha beszélgetés közben kikapcsolod a zajszűrést, akkor sem javul meg?
Hangerű mennyire van feltolva? Ha túl hangos a telefon, és úgy markolsz rá, esetleg maga készülékház is vezetheti a hangot (ha rossz benne vmi csillapítás)...Kb. 1 hete volt a visszhang téma a fórumban, tok vásárlás előtt találtam több ezzel foglalkozó angol fórumot. Több mindent bemásoltam, belinkeltem, keress vissza, hátha találsz olyat, ami jó lesz neked.
Itt kezdődik: echo problem
Itt meg a keresés eredménye a visszhang szóra.
-
Sógi
addikt
Persze, h annyit veszek, amennyit akarok
Jól látod...
Ez egy oltári nagy baromság, h "szinte nem véd semmit"Ha már egy ejtésnél megvédi a teló sarkát + pofára esésnél nem ér le a kijelző, már megérte
Ez az alu keret baromi jól fog kinézni (egyáltalán nem giccses, sőt a legvékonyabbat választottam, mert azok a nagy bumfurdi alu keretek nagyon gázok) és nagyon jó érzés lesz kézbe venni, kicsit pótolja a fémtelefon feelinget...és ez elég jól fogja védeni a telót is
Az sgp-t is érdemes volt megvennem, mert nagyon minőségi.
Te nem használsz tokot + fóliát sem? -
Genius007
őstag
Ha minden igaz, akkor a héten tulaja leszek egy SGS2-nek.
Ha jól láttam, akkor lehet rá billt, egeret, és tv-t / monitort is kötni.
A kérdésem annyi lenne így elsőre, hogy ha mindent rákötök pl. akkor szinte úgy használhatom, mint egy rendes számítógépet?
(netezés (wifin), filmezés, zene, torrent, stb stb ... szóval "alap dolgok"Rálehet csatlakoztatni a billt, egeret, monitort, és hálózati töltőt egyben?
Szóval hogy állandóan töltőn legyen pl. és tudjam "pc-ként" használni. -
RedCat
senior tag
Transmission kezeléshez tud valaki ajánlani egy jó appot? Jelenleg a tirrent-fu-t használom, de van 2 hiányossága:
1. hiányzik belőle a manuális tracker frissítés lehetősége
2. nincs összes stop illetve összes start lehetőség.
Olyat keresek, amelyik ezeket is tudja. -
Varszegig
veterán
-
Prien
addikt
válasz
C.Brigante #37116 üzenetére
Ez a kezdetektől fogva így volt vagy csak mostanában jött elő a rom-csereberék után?
-
-
-
Tetrion
csendes tag
válasz
vtommy #37135 üzenetére
Megértelek.
Én függetlent vettem még drágábban és ezért az árért már elvárható, hogy amit beígérnek az úgy is legyen.
Lehet, igazad van és sokaknak fel sem tűnik. Feleségem is lehülyézett mikor mutattam neki
Technikai magyarázat engem is érdekelne.
A szerviztől félek kicsit (max. készülékcsere lenne jó), az LG-m sem karcmentes már, miután megjárta a szervizt, pedig előtte gyári állapotú volt. -
justaview
senior tag
(Kezdőként) segítséget kérnék.
A telefonomon (SGS2) az értesítéseknél megjelent, hogy 4 program frissítése elérhető. Rá is kattintottam, aztán valamit elnyomtam és eltűnt. Azóta nem tudom elővarázsolni.
A kérdésem, hogy hogyan lehet adott (telepített) programok frissítését elvégezni?
Pl. az egyik ilyen értesítés a Gmail-t érintette, a másik egy általam letöltött Magyar rádió hangtár szolgáltatását elérő programot, stb. -
Arcanis
aktív tag
válasz
Egy gyors checklist:
1) tok van a telefonon?
ha igen akkor
1a) nem szorítja a telefon hátulját?
1b) nem takarja le a hangszórót (részben vagy egészben)?
1c) nem takarja le a telefon alján levő pici lukat?
2) nem porosodott be a hangszóró vagy a fő mikrofon (alul kicsi luk)?
3) telefonálás közben nem fogod be véletlenül a hangszórót vagy a fő mikrofont?
(Nálam például ez volt a probléma, az első napokban időnként a kisujjammal félig-meddig letakartam a mikrofont és rögtön jött a vonal túlsó feléről a "nagyon visszhangzol öcséém", azóta másképp fogom meg a telefont, és volt-nincs visszhang) -
válasz
Tetrion #37131 üzenetére
igen... csak egyszer adna vki. egy használható magyarázatot ezekre
.. ráadásul nállam nagyon picit a sárgásodás is tapasztalható.. bár nemtudom hogy érdemes e ezzel reklamálnom a té nél.. :S van aki aztmondja neki nem olyan... de ezt se tudja senki lehet mindenkinek olyan csak van akinek felsem tünik.. annyira jelentéktelen dolgok ezek de az zavar hogy 125e -t adtam ki a telefonèr ès mégsincs hawaii
-
pzstm
titán
egy kicsit mintha megint emelkedett volna a kicsikénk ára magentáéknál
2 év hűség az előfizetésre ?
1 év hűség a netcsomagra: ?
Go!Net L
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél: 133 990 Ft
Webshop ár
10% kedvezménnyel: 120 591FtUgyanezt én 98-ért vettem június 1-el amit jövőre fogok kifizetni
-
Tetrion
csendes tag
válasz
vtommy #37111 üzenetére
Mivel normál használat esetén nem látható, ezért nem zavar, ha technológia miatt ilyen és nem egyedi selejt.
(Nemrég kaptam vissza az LG Optimus 7-esemet szervizből, kijelző hiba miatt, emiatt kicsit érzékenyebb vagyok a témában.)
Én azt olvastam, hogy AMOLED esetén azért fekete a fekete, mert csak azokat a képpontokat világítja ki, ahol a szín miatt szükséges, márpedig feketénél nem kell világítani. Így meglepett, hogy nem teljesen feketét látok, hanem nagyon sötét szürke alapon fekete foltokat. -
Rotate
veterán
válasz
medium84 #37127 üzenetére
hát nem tudom mennyi a keret, meg, hogy méretben mekkora kéne... mondom mi asszonynak Galaxy W-t veszünk, de minimum ARMv7-es proci legyen, és minimum 480x800-as kijelző... pl az Ace nekem nagyon nem tetszik 3,5"-on a 320*480-as felbontással...
Nexus S sem drága azért amit tud... meg ott vannak még más gyártók is...
-
ERPY
őstag
válasz
HUTCHDB #37126 üzenetére
Sztem a gyári időjárás app nemjó értékekkel dolgozik. Valamelyik nap kipróbáltam, mindenhol 11fok volt, a valóságban is (időképet érdemes alapul venni és ahoz hasonlítani), erre ír nekem 6 fokot. Eddig is kuka volt, de nemtudom miért azt favorizáljátok. Vagy csak pont kifogtam mikor nem volt oké?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tutubull #37122 üzenetére
köszi.
miui-t használóktól kérdezném, hogy a gyári sgs2 időjárás widgetet még mindig esélytelen rávarázsolni a kínai romra?(#37123) muveszur!
hát ez van.
gondolom mentésed nincs?
képzeld most tettem fel komplett az sgs1 mentésemet a miui backup-pal.
minden tökéletes.MÁS:
tényleg eléggé szürke ennek a kijelzője....
az sgs1-é jóval szebb.
nincs valami gamma állítási lehetőség, vagy valami voodoo color szerű dolog? -
medium84
aktív tag
Na most hogy tisztában vagyok a használt telefonok árával (a jó telók még így is rohadt drágák) úgy dönöttem Galaxy Ace jó lesz. Majd e-bayről rendelek valami cuki virágos tokot és kész. :d
-
tutubull
tag
-
xnace
őstag
válasz
C.Brigante #37119 üzenetére
Élőben jobb.
-
xnace
őstag
válasz
Ha garanciáztatni akarsz náluk, akkor ne 1, hanem egy levél nyugtatót vegyél be.
-
C.Brigante
veterán
segítsetek már.
Sokan panaszkodnak, h nem hallanak jól beszélgetés közben, vagy qrván visszhangzok. Kipróbáltam és tényleg így van. stock KK5 van fent de az előző stock KI3-al is így volt. Gondolkodom, h vegyek e be egy nyugtatót és hívjam fel a gsmline-t, h ez a helyzet mit tudnak tenni az ügy érdekében!?Aggályok:
Mit tudnának ők csinálni vele? (sufni feeling)
Ki cserélni valószínüleg nem fogják ahhoz nagyobb gondnak kellene lenni sztem.
Ha be is adnám nekik, meddig nem látom? Megéri e?mi a véleményetek?
-
VBenc
tag
válasz
medium84 #37097 üzenetére
Samsung Omnia 2
Samsung i9100 Galaxy S II
Samsung Omnia 7 (Super AMOLED)
Samsung i7500 Galaxy
Samsung Rogue
Samsung i9000 Galaxy S (Super AMOLED)
Samsung S8500 Wave (Super AMOLED)
Samsung S8000 Jetezek közül nem sok androidos... de egyébként ha nem annyira muszáj samsung ott az lg 2x xD annak is nagyon szép a képe igaz nem amoled.. már a szoftvere is elég baráti..
-
F-ECT$
titán
Na, újabb akkus nyűg: beszéltem 15 percet, kaptam érte szép 5%-os merülést. Gondolom ez sok mindentől függ:
-2g/3g
-modem (ebből melyik a legjobb?)
-térerőA kérdés, hogy reális-e, hogy 3 percenként merül 1%-ot (szerintem sok).
-
válasz
Tetrion #37094 üzenetére
+1 nekem is ilyen és énis ezen pánikolok..
fekete kép galériában ittis megvolt.. főleg baloldalon látszik egy világosabb "csík" de ha nagyon nézem a keretnél is élénkebb picit... bár elég véletlen vettem észre.. de mostmár a tudata is zavar
(#37099) zelma akkor lehet észrevenni ha kb 10percig a sötétben ülsz és megszokja a szemed, majd egy teljesen fekete képet beraksz és szemkiesésig nézed
szval inkább a tudat..(legalábbis nállam, nemtudom a többieknél mennyire látszik)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest