Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
zooole
üzenetére
A KI4 nem egy rossz rom! De van sokkal jobb, de ahhoz már bátorság kell

Az akkunak pedig kell 10-15 teljes feltöltés, h elérje a max teljesítményét!
Az első hsz-t áttanulmányoztad már? Ha az megvan akkor már lehet beszélgetni a lehetőségekről...
Lehet root-olni anélkül is, h látszana és kellene jig, de ebben nem vagyok otthon... -
zooole
senior tag
XWKI4 a kernel, Android 2.3.4. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legújabb, ha jól tudom van 2.3.5 is. Viszont KIES nem ajánlja fel. Elvileg legfrissebb.
JIG-et láttam, de jó lenne valami korrekt tájékoztatás, mert érteni is szeretném teljesen, mit csinálok, nem csak anyit, hogy "valami rootolt kernelt felteszek, hogy aztán legyen superuser, meg JIG-el visszaállíthatom, mert az valahogy megoldja"

Chainfire3D-re kéne, vagyis így hirtelen, de jó az, ha van.
-
malibu
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy nagyon sok komolyabb játék kilép egyből az elején? X-Plane, gangstar VC pl... sima gangstar pedig szar. fehérek és hibásak a textúrák....
török v25 és siyah 2.1 van a telón. nincs valami grafikus driver fix vagy bármi ami segíthet? -
Soound
tag
http://knowmydroid.com/blog/screen-rotation-animation-on-galaxy-s2
hm ez érdekes, mindjárt ránézek

-
Sógi
addikt
Milyen új appokat és widgeteket érdemes telepíteni?
Mondjuk olyanokra gondolok, amik az utóbbi 1-2 hónapban jelentek meg és hasznosak is...
(#37788) Caaabi: Te Csabi!
Tutira azt mondod, h jobb a +v2 kernel, mint a cf root??? Miért?? 
-
Caaabi
senior tag
Rotate ezt neked küldeném

-
zooole
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
Jó hírek, jó hírek

Valaki le tudná írni, hogy lehet akkor ezt a rootot megcsinálni, majd gyári állapotba visszaállítani? Mondták, hogy más kernellel nem megy a frissítés.
9mm-t kipróbáltam. Hát, őszintén szólva leesett az állam. Nokia 5530-am volt ezelőtt

Egyébként ROM-ot nem szeretnék cserélni. Minimális beavatkozást akarok superuser-hez. Nekem már az alap sebesség is tökéletes.
-
Sógi
addikt
válasz
zooole
üzenetére
Minden rendben van a telefonnal? Semmi hiba? Garis javítás vagy csere elvetve így hirtelenbe?

Ha igen akkor tudni kéne, h független vagy függő a telefonod (gyári visszaállítás miatt)?Bár itt a nagytöbbség rootolva van, nem kell félni, nem fog fájni
Bocs, most nézem, h T-s vagy...
Bár még full gyári visszaállítást nem csináltam, de tuti menne...
JIG-ed van? Az kell, ha gyárira szeretnél majd visszaállni, de erre elviekben nem fog sor kerülni...
Viszont, ha nem akarsz garivesztést, akkor javaslom, h tedd fel kiessel a legújabb FW-t!
Aztán, megbeszéljük, h szükség van-e root-ra....
Az akkud javulni fog az új fw-vel!
Én szanaszét flesseltem már a telefonom, de nem bántam meg...Ha bátor vagy akkor sokan tudunk itt segíteni és mindent megoldunk, ha kell
Minek kell a root neked????
-
ERPY
őstag
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
de miért felejtsem el? én az utóbbi 3 telefonom GSM boltba vettem (PartNeroba) és nem volt gondom velük
Mi az amiért le kellene mondanom róla, mmint hogy ott vásároljak? -
zseko
veterán
Sőt, ahogy látom kaptunk még pár plusz játékot: Modern Combat 2 HD, Assassins Creed HD, Brother in Arms 2 HD, Gangstar Miami Vindication HD, a többit nem írom le

ehh, nem is full játékok, most próbáltam egyet

(#37765) C.Brigante, mint ahogy Caabi mondja, én is feltettem és azt kell mondjam nagyon jó! Eddig legalábbis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sippet
senior tag
itt elég sokan játszanak a telefonjukkal, úgyhogy talán érdekes lehet: tegnap óta elérhető az onlive androidra (is).
aki nem hallott róla, annak annyit, hogy ez egy egészen elképesztően zseniális találmány, a világ első cloud gaming platformja, ami azt jelenti, hogy a játékokat egy központi szerver rendereli, és a felhasználónak interneten keresztül csak a képet lövi át, amit azt jelenti például, hogy megfelelő sávszélesség esetén akár a legdzsunkább ezeréves szar pc-s hardveren is a legmodernebb konzol-szintű grafikai megoldásokkal nyomulhatsz.
az androidos klienssel pedig mindez elérhető a telefonon is. van pár játék, amiknél direkt tabletekre, illetve telefonokra optimalizálva is megcsinálták az irányítást. épp most próbálgatom, és teljesen jól működik minden.
regisztrálni ingyenesen lehet az onlive.com-on, és bár a marketben (nekem legalábbis) nem dobja ki a letöltés lehetőségét, de a google segítségével hamar meg lehet találni az apk-t. minden játéknak van ingyenes, 30 percig kipróbálható demója, lehet tesztelgetni. állkoppanós élmény.
-
C.Brigante
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
gsmline-t felejtsd el, meg az összes risszrossz gsm boltot!! Én is csak azért vettem itt mert így jött ki a lépés akkor "gyorsan kellett" döntenem!
Egyébként fülest, adatk. töltőt adnak hozzá ezek a félkegyelmű rovarok!Caaabi:ja köszi, cwm nélkül akartam csinálni. (ha felteszem elkezdek romolni, nem kéne)

-
Caaabi
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
mi cwm böl csináltuk, innen leszeded, sd re másolod és telepited cwm böl

-
válasz
C.Brigante
üzenetére
csak azért kérdezem, hogy tartozék szempontjából mit kapok hozzá? Töltö, adatkábel, füles? vagy ami a cikkbe levan írva hogy MiniUSB meg memkari..
(bár igazából ez mind1) alap felszereltséggel is kibékülök ennyiért
Edit: Ha, GSMLine akkor itt mi a kül a két link között? mert nem jövök rá
köszi előre is

-
C.Brigante
veterán
Lenne egy kérdésem.
Ha nekem most gyári kk5 van fent és szeretném a KL1 modemjét beletenni, akkor simán kiveszem a kl1 modemjét és downloads módba betallózom odinba vagy máshogy néz ki a folyamat?
-
Caaabi
senior tag
letöltöm mobilism marketröl a beautifult megnézem milyen, az ha feloldom jó, azt tudja a fancy pro is, de azért kiprüblom ha ennyire dicséred nem lehet rossz
a kockásodós tv effectre tudsz valamit ? azért van mert feltettem a transparent widget packot ?( mert eddig nemvolt ) -
Sógi
addikt
válasz
mZoleee
üzenetére
Mindegy hol veszed, csak előtted bontsák ki (samsung ragacs feltépés) és legyen hozzá magyar 24 hó samu gari...
(#37760) Caaabi : Miért nem töltöd le marketről (22huf) a beautifull widgetet??? nagyon nagy, sok weather skin van és állíthatod, h mennyire legyen átlátszó

Market link... hoppá...már nem 22 huf
Be tudod állítani, h milyen időközönként frissítsen, de ami tetszik, h van olyan lehetőség, h akkor frissít, ha a kijelző felébred...persze, ha van neted...
Tehát ahányszor benyomod a kijelzőt frissít! nagyon nagy 
-
Caaabi
senior tag
hát ez nagyon nagy

Észre se vettem, lassan csak megértjük egymást 

Ez legyen a legkevesebb hibája
Sógi : Amit letöltöttem már kitchenböl irtam hogy nem átlátszo !
(sőt mostmég a tv bigyó effect is bekokásodott tőle mikor lezárom vagy feloldom a billt :S ) ilyen idiota kockát csinál belőle a go launcher :S -
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Itt valami nagyon nem ok. Hw hiba lenne?
-
pzstm
titán
Toltheto uj siyah

-
Caaabi
senior tag
válasz
gyurczy
üzenetére
na ezt most ketten se tudtuk kibogozni h mire celoztal
neken a transparent weather widget kellene átlátszóba,hogyha átméretezem go launcherrel h csak az aktualist mutassa es elörejelzéseket ne,akkor ne legyen egy kocka a közepén, ami tetszik benne h a jobb alsó sarokba van refresh gomb is,meg szep az egesz es szeretem de check kitchenbe csak olyan van aminek van hattere es ha osszehuzom kocka lesz a közepen, ezért keresek atlatszot hozza
aminek nincs hatterszine 
-
zooole
senior tag
Na, beszereztem a telefont. 2 napig ámultam, gyönyörű, gyors, és gyorsan merül
.Viszont én is tapasztaltam, hogy a Mali 400-al kompatibilis 3D játékok száma nagyon alacsony. Tehát kéne Chainfire3D. Ez megoldható, de a root már nem annyira.
Tudom, nagyon hasznos meg minden, de garit nem szivesen buknám és jó lenne, ha a hivatalos ICS-nél (T-Mobile-os a telefon) mikor megjelenik azonnal feltehessem. Ott ha elszáll a root, nem gond, csak működjön tovább, mint akármelyik alap ICS telefon, gyári ROM-on, root nélkül.
A gari húzós, tudom, remélem nem lesz baj, de az nagyon fontos lenne, hogy tudném visszaállítani teljesen eredeti állapotba.
Remélem tudtok segíteni és megválaszoljátok a kérdéseimet. Jó lenne tényleg kihajtani ezt a bestiát

-
Sógi
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Nálam is kb egy hete van fent, elég sokat telefonálok és semmi extra...Sőt ma mindenkitől megkérdeztem, hogy hall(?) és mindenki azt válaszolta, h tökéletesen

A helyedben feltenném full wipe-al és aKL1 modemmel, amit ma én is feltettem...
Tokod van fent a telón?(#37746) Caaabi: kitchenből le tudod tölteni...
(#37747) Kanczy: Én most egy sgp neo hybrid ex-et használok, de van egy nagyon tuti silikon tok is, ami olcsó és nagyon minőségi...Kérsz e-bay linket?
-
djapor96
senior tag
samfirmware.com helyett mi az új oldal?
-
Kanczy
veterán
Hali,
Milyen tokot ajánlanátok a telefonhoz? Ne legyen tőle túl vastag, viszont relatíve jól védjen a sérülésektől - bár tudom, hogy a kettő némileg kizárja egymást. Jó műanyag, fém, szilikon, bármi

kösz,
kanczy
-
Caaabi
senior tag
kk5 alá valaki tud átlátszó gyári weather widgetet?
-
zseko
veterán
válasz
bordi10
üzenetére
AZ NFS az ha jól tudom nekünk ingyenes
, a Paper Camera volt már az első nap, háttérképért nem fizetnék még ennyit sem, nekem a SoundHound jobban bejött mint a Shazam, a többit nem ismerem 
Az ADW-n gondolkodom ennyiért, de nekem a GO! Launcher jobban tetszik,és az ráadásul ingyenes. -
zseko
veterán
Elég durva ez a KL1-es modem!
A szobámban néha láthatóvá válik a dunawebes wifis net 5300MHz-en, amit eddig a kert végében fogtam szinte csak (cca.40m)!(#37717) kecsetihunor Nekem a KK5-el a legjobb eddig az akkuidőm. Egyébként érdekes nálad, hogy az Android Operációs Rendszer 27%, nálam a gyári kernellel rossz ennyire. Ami nekem most éjszaka leszívta az akku 50%-át, az a samsung push service 9ó50p-et ment és ébren tartotta a telefont. A BetterBatteryStats mutatta meg.
(#37723) Én egy RomToolboxPro-nak, meg még pár dolognak

(#37724) djapor96 de van, és nekem van is
de ugye csak a spica-ra adták ki, komolyan nem értem a hozzáállásukat ehhez, én hajlandó lennék megvenni, de ha nem kell a pénzem...

(#37738) torrente777 remélem benne lesz majd a leárazottakban

-
bordi10
senior tag
10 cent 4. nap

[link] -
Laraxior
titán
Lehet csak a térerőhöz külön ikont találni? Csak azt az egyet szeretném lecserélni

-
WaterWave
veterán
érdekes dologra lettem figyelmes... azaz nem én, hanem a velem beszélők
aláírásomba lévő rom felrakása elött, nem viszhangoztak azok az emberek akiket hívtam vagy akik hívtak, amióta felraktam kb 1 hete mindenki arra panaszkodott hogy irtózatosan viszhangoznak, én nem hallottam a saját hangom, ők viszont egytől-egyig visszahallották...
most felraktam a gyári kk5 öt, rootoltam, és megint jó..
szóval valami gebasz van ezzel a rommal...
vagy lehet én vagyok hülye?
-
R2D20208
addikt
Ez sem jó..Mert naponta jönnek rá a ROM-ok. Jkayt és Siyahot követve
(áttérek Hyperdroidra ma jött ki az új) ez nem frissit naponta 
-
van itt olyan aki GSM boltban vette az SGSII-jét? gondolok itt Partnero vagy GsmLine-ra

-
pzstm
titán
SiyahKernel v2.4.2
Posted on December 9, 2011Changelog:
fixed USB OTG
Added intellidemand governor. this is a modified ondemand governor and very battery friendly.
default lowest freq is set to 200MHz. default governor is still (tweaked)conservative.
some other tweaks & fixesnaponta jön a kernel...

-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Tedd fel a checkrom v4-et, maradhat az alap kernel és minden tökéletesen fog működni és a kitchenből még alakíthatod is szépen a romot

-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
[moderálva]
Nem kell ennyire kiemelni. Egyébként lehet eleve méretezett képet is feltölteni a képfeltöltő oldalakra vagy többségük maga is tud méretezni.
- stevve
Mindig Factory Reset / wipe cache / wipe dalvik cache -> majd reparttal gyári -> Factory Reset -> CWM-böl Custom Rom -> Factory Reset / wipe cache / wipe dalvik cache
Ezután beállítom a nyelvet, elindul a teló, és indulás után már a TW4 Fc-zik, és újonnan a market is Fc-zett.
Általában 15-20 alkalmazás van a telefonon, ami nem kell, azt Titanium Backuppal vagy leszedem, vagy fagyasztom.
Amúgy az akkuidőm, szerintem nagyon sokat romlott XXKI3 óta.
Megfigyeltem, hogy a Turkbey v28-9-nél igen gyakran fordul elő, hogy a RAM használat 500 mega fölé megy, míg volt, hogy Criskeló mellett, befagyasztott alkalmazásokkal 250 körül volt.

[ Módosította: stevve ]
-
R2D20208
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én nem vitázni szerettem volna. A legfrisebbet is próbáltam.
Én csak külföldön vagyok szinte, de szerencsémre az autóm mát magától is megy
Akkor valamit rosszul állitottam be..(#37712) kecsetihunor csakis a különböző használati mód, és a különböző használt alkalmazások. (szerintem) Van aki össze-vissza annyi alkalmazást futtat a telóján(néha feleslegeset is) , hogy akár össze is akadhat egy-egy. Mint egy PC-n. És futtat 100 progit, és csodálkozik, hogy FC van. (nem rád értem, hisz nem tudom te hogy használod)
-
kecsetihunor
aktív tag
Ma este teszek egy próbát, hátha végleg meg tudom javítani a Turkbey romot.
Lementem az internal sd-t, és nyomok egy Hard Resetet. Majd repart xwkk5, és turkbey. Ha ezek után is fog FC-zni, akkor megveszek...
Mi lehet az oka, hogy egyes esetekben (egyes modelleken) FC, másban nem?
-
R2D20208
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem az Aura mindig csalódást okoz. Vagy nem ismeri fel még az M0 sat sem, vagy másfelé visz el, mint ahova menni szeretnék...Párszor próbáltam, de sajna mindig pórul jártam. (bár hála istennek, nekem nem kell navi) Ja persze a legfrisebb térképekkel próbáltam. Jó grafika, de nekem sajna nem volt tudása.

-
válasz
függő2
üzenetére
Nekem az alant látható dolgok vannak a telón a sygic-t használom időtlen idők óta és nekem mindig talált jelet a lakáson belül 5mp alatt, a legjobb gps ami létezik telóra

Amúgy nem cserélném le semmiért a leírt konfigurációt, nekem annyira bejött és ezt használom most már 1 hónapja mindenben perfekt
Aksi időről csak annyit, hogy 2G-n 17 óra alatt eszik 4%-ot!!!!
Természetesen képernyő nélkül
-
djapor96
senior tag
huuuuhúúúúúúúúúúúú valaki segítene, hogy mi ez az össze vissza forgó képernyő a Turbey 29.2-be? azt sem tudom, hogy jön elő..... fogta magát és térben tükrözte a képernyőt.... most olyan mint ha bent lennék a telefonba és onnan nézném a képernyőn hátulról.... még a betűk is fordítva vannak.... aztán egyszer csak visszaáll.... mi ez most?

-
Shummo
senior tag
egy a Modem csere hogy működik? ugyan ugy mint egy .tar kernel, csak a PHONE-hoz kell betallózni? vagy kell más is?
-
Caaabi
senior tag
Jelentés check v4 kk5 kl1 modemmel: Eddig a lenti wc-n egy egységgel fogta a wifit, mostmár 2 egység van

-
mivan80
aktív tag
Tegnap beszéltünk az MHL Micro USB to HDMI kábelről, itt találtam egy jó cikket a témában:
A cikkben szereplő adaptert ebayen felkutattam:
Original MHL Micro USB to HDMI HDTV Adapter Cable For Samsung Galaxy S2 i9100
és ez is:
OEM ORINIGAL MHL Micro USB to HDMI for Samsung Galaxy S2 i9100 HTC G14 pad Flyer
Hátha vki ilyet szeretne.

Itt pedig lehet bányászni, mindenféle utángyártott, ócsított MHL kábelt.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rootot is el lehet tüntetni egy gyári rommal.. nemegészen 1 hónapja még énis itt paráztam 50hsz en keresztül

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)