- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
A képeid meghozták a kedvem némi kirándulásra, de én a bár oldaláról próbáltam kiszökni. Találtam egy-két érdekességet, amely megér egy misét:
AlbumA szökés túl egyszerű volt. Ez némiképp meg is zavart, mert a képeken látható kerítés melletti dombocskákra nem emlékeztem. Ez az alapjátékban is benne van, vagy a mod készítői segítették a pályákról történő szökést? Mert onnan fel lehet ugrani a kis párkányra, utána meg már szabad az út.
A másik, ami nagyon durva, hogy mekkora terültet bejárható. Bár ez nem annyira részletes, mint a Tied, azért mégis kemény, hogy a bar oldaláról kiszökve is mennyire sok mindennel találkozik az ember. A bár másik oldalán (keletre?) viszont csak pusztaság van, de ott is lehet 1-2 percet sprintelni a pálya széléig.A szomszéd pálya "elméleti" határánál talált gránátok meg . . . az npck jót bulizhatnak a határokon kívül
Szerk: dark valley-ben hallani lehet a pálya északi részén egy helikoptert, ami nincs sehol. Ugyanilyen rotorzaj van Yantarban, szintén északra (elvileg a tudósok hívták őket, tisztogatásra). Mivel Yantarban ki lehet menni könnyen (csak sugárzás van), szétnéztem ott is, és arra már nincs ekkora bejárható terület, szinte azonnal pályahatárra érsz, és leesel
Szerk 2: de jó lenne így kiszökve cordonból eljutni dead citybe . . .
-
Bencom ™
őstag
lol, és csodálkozunk, hogy sokáig tölt egy pályát, meg ilyenek, mikor még a következőt is betölti, úgy hogy soha nem is fogsz odamenni, mert szinte lehetetlen
na ha rendesen meglennének szabdalva a pályák szerintem minimum 50%-kal csökkenne a töltési idő, meg vagy 10%-kal a memória igény
-
remington2
senior tag
Az a baj, hogy sok helyen megfog egy láthatatlan fal, és akkor sem tudsz kijutni, ha odáig elértél
. Más helyen - gondolom - nincs fal, de oda sem lehet jutni. Ilyen például a wild territory bejáratánál az a nagy "rakodóterasz", amely a sínek mellett van (a toronytól kicsit vissza, amelyben mindig van valaki). Felmásztam rá, átugrottam a szomszéd raktárépületre, ott annak van egy kis, keskeny kiugrója, ahol elvileg mindkét irányba ki lehet menni a pályáról. Az egyik irány visszafelé megy, a barba, ott, a bar pályáján látni is, hogy a sínek folytatódnak, de beugrani nem tudtam.
A sínekhez hogy tudtál bemenni az aluljárónál? Engem mindig megfogott ez a láthatatlan fal, és nem enged tovább.
-
VinoRosso
veterán
No igy már viszont lehet mégsem bug amit irtam, hanem direkt csinálták. Az a baj, hogy magyarosítással játszomk, és emitaa lehetnek félreételmezések. Pl a battery artifact az ugye azt jelenti hogy elem, de én nem igy értelmeztem, hanem elemet- ként. Igy már értem, hgoy miért viselkedek úgy mint egy elem, ami feltöltődik, amikor belesétélok 5 ilyen artifaccttal az elektromos anomáliába. Csak akkor azt nem vágom hogy 1,4es patch-csel mért nem ment másoknak?
-
Amikor az X16-os dokumentumokat elvisszük a csaposhoz, akkor kapjuk többek közt azt a küldetést, hogy találjuk meg a vezetőt, aki a kordon pályán lesz. Amikor beszélünk vele, akkor elküld minket, hogy keressük meg strelok titkos búvóhelyét, ami agropromban lesz, ahol már játrunk egyszer (a csövön kellett felmászni). Ott szólít minket a doki streloknak.
Ha ezeket megcsináltuk, akkor megjelenik pripyatban a hotelos küldetés, ahol aztán megtaláljuk a dekódert, ami nyitja az erőműben az ajtót.Csak így kaphatunk True ending befejezést.
-
VinoRosso
veterán
Ne érts félre, mert ez az egyik kedvenc játkom úgy, hogy alapvetően nem szeretem az fps-t!:-) Én csak arra akartam célozni, hogy a fejelsztők lehet hogy nem a pontosságukról lesznek híresek. Minden játékban vannak bugok, és az jellemzi is a fejlesztés minőségét. A hatékonyságát meg az, hogy mennyi idő alatt sikerül összehozni ennyi bugot. ( egyébként valószínűnek tartom, hogy azért csúszkált ennyit a játék bevezetése, mert még több bug volt benne, amivel már játszhatatlan lehetett...)
-
VinoRosso
veterán
ezt nekem is átugrotta.
Arról, hogy hogyan kell elérni a különböző befejezéseket, összefoglalva hol lehet találni info-t? elolvastam a topicot végig, mind a 900 hsz-t, de csak morzsákat találtam. Azt tom hogy van 2 true meg 5 false end, az utóbbiból 2ről olvastam hogy milyen, 1et vittem végig a többit nem tudom hogy kell pontosan megcsinálni. Nem tunda valaki linkelni valami hasznosat? -
True
aktív tag
Darkvalley-ben a gyár mögötti részen, ott ahol a folyó felett átivel egy hid is... A gyárkapú mögött meg rögtön egy darú látható... Viszont amióta felvettem a gitárt azóta 1X már megfagytam... nem tudom van-e hozzá köze, szerintem csak a nagy meleget nem szereti a machine...
-
Detox!
senior tag
én sry nem figyeltem h mindig így írsz, csakhát ez a sok pontpontpont furcsán jön le annak aki először látja
Viszont megköszönve az eddigi segítségeteket lenne mégegy kérdésem:
az agyperzselő kikapcsolójánál található ajtónak mija kódja? Illetve most megkaptam a küldit h lopakodjak be a szarkofágba, és a kérdésem az lenne hogy oda az agyperzselős alagúton kell bejutniJahh meg kavarogtam már midenfelé de az Istennek se találom a szabadba vezető utat, bízom bene h a kódos ajtó rövid úton kifezet.. Jahh meg láttam még két kódós ajtót is ebben a katakombában és érdekelne hogy mi értékeset találok azok mögött, vagy mindenképp be kell-e jutnom oda? Csakmer már a tököm tele van ezzel a sok labirintussal
Előre is thx, ha sikerül kibogozni vmit a káosz hszéből -
ROBERTOH
őstag
Volt Vintar BC-m is, de leteszteltem mindkét fegyvert a Pripyat-i sportpályán az RPG-s fószereken, és az SVDm 2 sokkal hatékonyabbnak bizonyult (1 fejlövés elég volt mindegyiknek, míg Vintar-al nem, és rendesen megsoroztak páncélöklökkel). Igaz hogy kevés lőszer van hozzá, de az a 40 elég lesz végig (ha meg még szerzek hozzá, akkor pláne), közelebbi célpontokra úgyis a GP 37-et használom.
A magyarítás: vannak benne hibák, de mivel az angolom igen gyenge, ezért sokkal jobban járok a magyarítással, mint ha szótáraznom kéne állandóan. -
ROBERTOH
őstag
Hát-hát... Jópár fegyverhez nem is volt lőszered, tehát elég helypazarló voltál...
Én most így mászkálok: [link] Tudom, én is eladhattam volna egy rakat műtárgyat, meg testrészt... na majd ha visszamegyek a profhoz... Nagyon úgy néz ki, hogy ismét vissza kell töltenem korábbi állást, mert még mindig nem kaptam semmit a csernobili kóddal védett ajtóhoz... -
Detox!
senior tag
thx
Nos: köszi az infót, mégha egy kicsit hogyismondjam butusnak nézel is. Term mindenkit leraboltam akit lehetett és minden műtárgyat összeszedtem (megnéztem a rejtekhelyeket), szvsz csak így lehet 200K-m
A katonáknál lévő fegyók viszont soxor nem passzolnak, az enyémekkel és így a skulló sem ugye., obokan lőszert hiába akarnék Vintarba, GP37be, SVDbe rakni.. Szal nem kell egyből hülyének nézni az embert. Na nembaj úgyis már rég fordult elő ilyen... -
Retekegér
MODERÁTOR
ott miután szétlőtted a 7 kék izét (azok nem emberek!) --> tudom, hogy nem emberek, én pont a bekonzervezettekre gondoltam, a legvégén!!
Pont azt kérdeztem, hogy mi lesz, ha Marked One csatlakozik a CC-hez. Szal konzerv lenne belőle. Én továbbmentem, és a természet lágy ölén fekvős True Ending lett.
Mind az 5 false ending a Wish Granternél van?
ML320: ugye, hogy örökérvényűek Lenin bácsi szavai?
Amúgy arról a zöld bácsiról ő jutott eszembe...
[Szerkesztve] -
ROBERTOH
őstag
Szerintem az eredeti -angol- nyelven szerepel rosszul.
Hogy lehetne egy ruhának ''golyóálló sapka'' tulajdonsága, főleg, hogy a ruhák jó részének nincs is sapka része.
A moonlight és urchint még nekem is kimaradt, de crystal-al se találkoztam még.
No igen, a zsák érdekes.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
hopp, tényleg...a doksikat nem néztem, amúgy mindenhol máshol kerestem.
még rá is kerestem csak nem úgy hogy stalker hanem hogy s.t.a.l.k.e.r.
akkor ezért nem találta.
Winner_hun: nem volt lehetőségem netezni már annyira szar volt a win
amúgy megnéztem volna vagy megkérdeztem volna.
[Szerkesztve] -
priti
addikt
persze, azt észrevettem, csak a fenének van kedve kimenni a menübe és mentegetni, mikor elkapja a játékélmény... ráadásul nekem 500 GB-os maxtorom van, ami egy vésőgép, így levettem a seekelés sebességét , hogy ne legyen hangja, mert az aluházban viszhangzik és idegesít és emiatt a betöltések, mentések és egyebek egy picit lassabbak lettek a szokásosnál és szakmai ártalom, hogy úúúúútálok várni, ezért lenne ideális a gyorsmentés, ami csak felülcsapja a régit aztán szasz, én csak kerestem a billkiosztásban, hogy az F-ek közül melyikkel lehet kvikkelni de legnyagobb meglepetésemre nem láttam sehol és beletörődtem, hogy ezt kifelejtették... lehetett volna annyi eszem, hogy végigpróbálom, na de mostmár megnézem, köcce.
-
SLYM
veterán
hát ezaz. 90% az 90% és van rajtam még pár 10, meg 20%-os cucc is. nagyon bugos a game még az 1.3-as patchel is. a küldetéseket pl idővel elveszi, pedig nem nem tudtam megcsinálni. volt hogy elmentem megcsinálni egy küldetést, azt amikor a csóka a családi fegyvert veszti el és a helyén a ládába meg nem volt semmi. LOL... ennél a résznél meg hiába aggatok magamra annyi cuccot, hogy nem kéne hatnia a sugárzásnak, kb 20 mp alatt teljesen lefogy az életem, úgy, hogy van rajtam az a 200, vagy 400%-os növelő is. hihetetlen
szerk: ja egyszer sikerült átmenni, de akkor elfogyott vagy 10-15 dogoz elsősegélycsomag. amikor lementem mondjuk az elég durva volt, mert elég ilyesztő a hely. szerintem azt kicsit elhalasztom, ha máshogy nem tudok odamenni
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Na sikerült találni, habár még elég sokat kellett lehentelni érte.
Még egy kérdésem lenne, red forest környékétől kezdve, mihez lehet legtöbb ammo-t találni, ill, mi a leghatékonyabb? Thunder S14, Vintar BC, Gp 37 vagy Chaser 13? Mert ugye ennyit nem lehet cipelni, és jó lenne megtalálnom az ideális kombót. -
Larry303
addikt
ő nem arra gondol de attól még a postja kicsit erős sztem nem sokáig lesz kint.....
haart: van ott több video is.....én másra gondoltam azért nem tudtam millen videórol van aartszó azthittem a játékból vmi......
én már elég régóta gyűjtögettem a videoanyagot ilyen és ezekhez hasonló...van egy komplett film is--discoverys.....kb 4giga videom van a témáról ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged