- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Killer01 #4656 üzenetére
Nem vágok bele az tuti, annyira nem zavar, meg legalább némi plusz feelinget ad. Viszont az picit irreális, hogy amikor "kitör", akkor én megyek és gyilok a sugárzás megérkezéséig, a többiek meg lábon sem állnak, csak bóklásznak vagy földre vetődnek.
Szegények, nem is a radioaktivitás veszélyes hanem én
Szerk:
- Luke, én vagyok Strelok . . .
- NEEE . . . . -
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #4492 üzenetére
az a sok mamagyöngye hogy került utána oda?
ez vagy az army warhouse-s nél van, a zsoldosok tábora mellett, ahol fel elhet menni a sziklára, vagy a red forestben, ahol ki lehet menni a perzselő úton fennt, ami asszem a DCbe vezetne eredetileg. Ott vissza lehet menni egészen a pripyati útig, de ott nem emlékszem villamos vezetékekre.
-
Bencom ™
őstag
válasz
Killer01 #4342 üzenetére
honnan volt neked 5-6 elem artifactod, főleg hogy csak 5-öt lehet max feltenni!? (főleg hogy OL modban ahol ez lehetséges, elméletileg kiszedték a ruhák ilyen módon javíthatóságát)
Amúgy én összesen 2 elemet találtam pedig kétszer játszottam végig... pellicléből volt vagy 3 de abból se jött össze a negyedik...
-
Bencom ™
őstag
válasz
Killer01 #4313 üzenetére
nem nehezen észrevehető, én eleve ott mentem!
Jelzi a térkép hogy előre, én meg mondom, á ez az ág jobban tetszik, és ott indultam el... következő végigjátszásnál már előre mentem, és akkor kiderült,hogy elsőre csináltam jólNike_: Borovval te nem fogsz beszélni
Amúgy meg utálom azt a részt, folyamatosan respawnolnak, kb 10-15ösével, meg amúgy is hátborzongató hely
-
MPowerPH
félisten
-
Bencom ™
őstag
válasz
Killer01 #4243 üzenetére
Ja hogy ez egy láda?
Csak nézem mi olyan nagy cucc egy PSZ vadászban
A bug meg jó én is csináltam hasonlókat hogy kimentem a pályáról meg vidi is van róla, de nem voltak ilyen "feliratos falak" csupán átlátszóak, és kívülről át lehetett rajtuk menni befelé, bentről kifelé már nem mert akkor már nem volt átlátszóVinoRosso: olvass vissza, meghekkeltük a gamét rendesen, ami a fegyverek értékeit illeti.
-
Grigorisz
aktív tag
-
válasz
Killer01 #3766 üzenetére
Ja van egy rakat ötletem még, csak az a baj ezekkel hogy mégha lenne lehetőségem megvalósítani akkor se kellene senkinek.
Alapszabály: a többség hülye és egyszerű, igénytelen. (legalábbis hozzánk képest)
Ez kb olyan mintha egy tudományos műsort akarnál berakni főműsoridőbe amikor a többség győzikét,mónikát, meg a többi agymosó/agyhegesztő idiótát nézni (hehe real life braintorcherer).
Vagy ott a konzol, gyakorlatilag FPS játékot alig lehet játszani rajta mert idegesítően le van egyszerűsétve, de ugyanez a mai Pc-s játékokról is elmondható lásd cod4- alig ütnek a fegyverek hülye is tud játszani vele meg újratöltődik az élet, granyójelző, találatjelző.... Esetleg crysis, játszhatóság 0, optimalizálás szintén (ugyan más játék de a Stalker mindenben lekörözi, mert a stalker grafikájának hangulata van).Ellenpéldaként RedOrcestra, a létező legvalósághűbb ww2-es játék és az egy 2003-as UTmodból lett, mégsem kell senkinek mert baromi nehéz. (legalábbis az átlagnak nehéz játék)
Nagyon kevés játék van ami az igazi hardcore játékosok igényeit kielégíti. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Killer01 #3700 üzenetére
i gyíkámunnye
ahh, azon kikészültem. elsőre háromnegyed óra volt az a pálya... végére már fetrengtem.
na szal az E3mas demo /(pre)alfa/ került ki, a teljesre még várhatunk aug végéig. a clear sky topicban itt a ph!n már vannak is tapasztalatok... részemről még nem
. esetleg én még reménykedek, hogy addigis az új pálya és a grafikák/textúrák/hangok integrálódnak valamelyik modba
mindenesetre konkrétan a legjobban várt program nekem a Clear Sky és a Deus Ex 3 a bejelentettek között (a nem bejelentettek között pedig a Diablo3
).
Stalker meg megeszik 1.6-2.0 giga ramot magában is (nálam 1280@ultra 2xAA 16AS mellett).
*** OL 1.33 ***
törpét csak fireballal tudod kinyírni, vagy dropletsel. de attól azonnal meghal. artifact aktiválást 2.0 alatt kiszedték, ott fejbedobod támadó gránáttal és fekszik
küldetésben kell neki oadaadni, nem eladni
-
Bencom ™
őstag
válasz
Killer01 #3563 üzenetére
egyik küldetésben adja snich (öld meg a master stalkert. Snich az a feketeruhás figura a bárban aki infókat árul) meg egyszer mikor mentem az x18-as után a dark valleybe, akkor a határnál volt egy lövöldözés, a kötelességiek leírtottak egy csapat katonát, és az egyik hulla mellett hirtelen elkezdett lebegni egy... így volt nekem kettő, az első végigjátszáskor minden mod nélkül ^^ Meg asszem egy van a szarkofágban is... amúgy az a +5% szerintem nem nagy szám, az exo sokkal többet ad.... nameg ha rajtad van pl egy lélek, az alapon 10%-ot von le...
-
tabrev
aktív tag
válasz
Killer01 #1739 üzenetére
Nekem is origi van... mégis vannak a gondok
(1.003-as patch)
Mr. Green: THX választ! Tegnap már feladtam, de majd vasárnap
Ace Ventura: mivel tolod (XP vs Vista) nekem vista alatt csinált ilyeneket. Miután feltettem legújabb directx9-et megszűnt a problem. Azóta csak akkor fagy ha nem húzom le a mobilvinyómat usb-ről
-
Mr. Green
tag
válasz
Killer01 #1739 üzenetére
Félreértés ne essék, nekem is origi-ban van meg, és feltettem az összes létező javítást, és mégsem lehet rászerelni, ez mundjuk furcsa. Holott vmelyik javítás leírásában benne van, hogy ez a bug is javítva lett (mármint a gp37 kontra gránátvető). Ja egyébként az us kiadás van meg. Az számít vajon, hogy pl- az 1.0001 jav feltelepítése után nem lépek be a játékba hanem rögtön a következőket telepítem?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1601 üzenetére
akkor jól sejtettem hogy bug. 1.3assal felfele tolja a csíkot meg a %okat nem lefele. De csak akkor ha rajtad van 4 vagy 5 elem artifact. Én 6ot találtam, de elég nehéz beszerezni ennyit. Olyan lehet ez mint a slug artifactos bug.
Azért látszik hogy ukránszki kollégák csinálták a gamét.
Nem vall nagy igényességre, hogy a pálya szélén található objektumoknak azt a részét, ami a pályáról nem látszik, nem textúrázták fel. Nem tom hogy azt gondolták e hogy úgy se látszik, vagy ezzel akartak spórolni? 0123456789101112yantar csőrendszere1yantar2
Volt hogy meghaltam, aztán mint a rágógumi, úgy nyúlt szana széjel a testem, miközben eltűnt körülöttem a pálya, majd a végére megint összeálltam, és lebegtem a semmiben.
Meg voltak mélyenszántó tagok 1234567
Az előbb említett tesszallációs probléma és ugyanott más fegyverrelEmberek furcsa helyeken:
Apropó nem tudja valaki ennek az ajtónak a kódját a vörös erdőben?:-)
-
True
aktív tag
válasz
Killer01 #1428 üzenetére
Őööö, tudom hogy LOL, de olyanokkal nem próbálkoztam...
Mégpedig azért nem, mert amiket zsákmányoltam fegyvereket, azokon előferdült mindkettő! Pályánként legalább 1-2, kivéve a legelső pályát, de az idő mulásával aszem ott is előfordut, de erre ne vegyetek mérget... (szenilis vagyok kissé...)...
Szóval ebben a kérdésben ezért nem foglaltam álláspontot...
Viszont az hogy melyik títusú fegyveren volt a gránátvető, az nekem teljesen mellékes volt, ezért azt sem tudom megirni... -
törölt tag
válasz
Killer01 #1359 üzenetére
Megnéztem, és meg kell állapítanom hogy valóban 9.39-es, Önnek igaza van Kedves Uram!
Valamiért rosszul emlékeztem!
Dehogynem, jó puska az a kis 5.45-ös változat! Nem a játék végére értettem, mert szerencsére eleje és közepe is van neki.
Az X18-ban egyszerűen csillagos ötös, befelé és kifelé is egyaránt! Azokban a sötét és rövid lépcsőházakban! Az utána következő újonc táborba visszalátogatáskor is nagyon jól jön kaszabolgatni útközben oda és vissza. A vad területen, is kiváló még banditák és zsoldosok irtására is, vagy akár a tudóst védelmezni vele! A Yantar tónál is alkalmas minden ott megcsinálható misszióra. A gránátvető plusz szolgáltatása is nagyszerűen kihasználható ezeken a helyszíneken, csapatok, és mutáns hordák ellen egyaránt. Útban az agyperzselő felé is ki lehet vele még tikkasztani pár monolith katonát, de Piripócs szitibe már tényleg csak szeretetből vittem magammal, valahogy annyira a szívemhez nőtt! Egyébként egészen az Agyperzselőig szinte minden hullánál bőven van hozzá muníció! Nekem nagyon bejött
-
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1346 üzenetére
van egy igen jó spas, amibe be van építve egy artifact, hogy jobban szálljon a golyó. No ezt érdemes megtartani, mert távolra is jól lehet lőni vele dart nyilvakkal, vagy egész lőszerrel, és 1 lövés elég belőle a másikra, ha jól eltalálod, max 2. Van egy Diodor atya nevű fickó, azt kellett megölnöm a hadiraktáraknál, és az egyik csókánál volt ott ilyen, ameik exoskeletonban áll a domb tetején, egy vagon előtt.
-
-
-
törölt tag
válasz
Killer01 #1255 üzenetére
Azért egy rohadó küszöbű 1.3-mas ládába beültem volna egy kanyarra, márcsak a nosztalgia kedvéért is... Egykoron nekünk is olyan volt.
Még egy kérdésem lenne, ha mellékküldetést szeretnék vállalni, és meg is teszem, bekerül a pda-mba a munka, de nem tudom kicélozni a kis piros jellel, vagypedig eltűnik előle a zöld célkereszt, de a piros jel ott lesz, csaképp a térképre nem kerül rá az irány, sem a munka helye... Ez mitől lehet? Csak a főküldetésre tudok fókuszálni sokszor, de én előtte szeretnék kalandozni egy kicsit, mert a főszál úgysincs időhöz kötve. Már újra is kezdtem ez miatt, de ugyanaz van ismét. Ez valami bug lehet vagy én cseszek el valamit? -
Madárpók
aktív tag
válasz
Killer01 #1249 üzenetére
Hát a perzselős részről millió egy mentésem van, mindig amikor úgy éreztem itt az ideje mentettem. Van is vagy 10 mentésem
Lehet megpróbálom a vasúti kocsinál lévő mentést, és onnan tolom végig, ha akkor se akkor...nem tudom. Újrakezdeni nem lenne túl sok kedvem ha már idáig eljutottam. Izé, azt nem lehet,hogy hagyom a fenébe a perzselőt, hagy üzemeljen ha annyira akar és egyszerűen elcaplatok pripjatyba, és felmarkolom a dekódert?
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Killer01 #1233 üzenetére
piripócson a monók házikójában van egy nagy terem ahol extázisban csápol mekka felé egypár monolitos egy totemoszlopszerűség körül. nah ha ott leesel a szinpad résein balkézt ajtó és ha jól emlékszem ott jobbra més az első lehetőségnél. van lent pár genyó de jo cuccok is sztem
-
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1228 üzenetére
lehet hogy a bárban vagy a dutyi főhadiszálláson. Egyszer ledobtam egy gránátot a bárba, mire a csóka, aki ott állt a pultos mellett és eltorlaszolta az ajtót kiszaladt a lépcsőig, és ott sasolt, hogy mikor lépek be, mert le akart kaszabolni. Erre ledobtam még 1et, és megnyekkent, azzal a másikkal együtt, aki mindig azt akarta, hogy menjek be hozzá, de sose volt nyitva a rácsos ajtó. Megéztem mi van a pult mögötti szobában, de nem találtam semmi érdekeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged